Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 25 Nisan İzmir MD SİSİM buluşması ..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

25 Nisan İzmir MD SİSİM buluşması ..

25 Nisan İzmir MD SİSİM buluşması ..
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:49    Mesaj konusu: 25 Nisan İzmir MD SİSİM buluşması .. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sabit Cuma toplanmalarımız artık eski göz ağrımız, eğlence mekanımız SİSİM BAR da yapılacaktır. Mükemmel kordon manzarasında,denize nazır ve bizi ağırlamaya hazır olan mekanımızı 2 sene öncesinden buluşmalarımıza katılan arkadaşlarım hatırlayacaklardır.

Liste fiyatları 2 sene öncesindeki liste fiyatından uygulanacak olan mekanımızda bira nın 5 YTL olduğunu söylemem, sanırım yeterli olacaktır.

Sisim Bar nerde diyenler için, Cumhuriyet Meydanından Kordona girdikten sonra, sağdaki ilk mekandır Bravo

Buna göre 25 Nisan Cuma günü saat 20:00 den itibaren SİSİM BAR da görüşmek üzere.

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.

En son HakanDincer tarafından 20.04.2008 - 00:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha dün yediklerinizin bulaşıkları yıkanıyodur yaaa Çok gülüyorum bu ne hız Hakan abii Gülümsüyorum

Şimdiden iyi eglenceler,fotoları yine Sinemmm çeksiinn Göz kırpıyorum Bravo Bu arada arada bir yeri silmeyi unutmuşsun abicim,yoksa Halil'in pastasını çok sevdiniz,bi daha mı kutlayacaksınız ? Dil çıkarıyorum
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 20.04.2008 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, copy+paste yapınca böyle oluyor..
Değiştirdim...
Topicleri önceden açıyoruzki görünür olsun...
Halen daha eski buluşma mekanına gidenler varmış..
Artık SİSİM deyiz..YAZ BOYUNCA

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 21.04.2008 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, İyi eğlenceler

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 21.04.2008 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, şimdiden sizlere iyi eğlenceler.
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.04.2008 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Henüz motor almadım gerçi bi seyhan 250 im var ama onu saymıyorum
sakıncası yok ise buluşmaya gelmek isterim
Başa dön
Vizyon35 Çevrimdışı Vizyon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 21.04.2008 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi eylenceler... Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.04.2008 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vizyon35, ne sakıncası olucak be kardeşim, motor motordur ne farkeder...sen gel de, istersen yürüyerek gel Gülümsüyorum
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 22.04.2008 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aksı bısı olmassa orda olucaz kalın saglıcakla tum MD ..... Alkışlıyorum Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 23.04.2008 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vizyon35, tanıdığım bütün büyük cc kullanıcıları ve ben de dahil motorsiklete 600 cc veya 1000 cc den başlamıyor. Senin gene 250 cc benim ilk motorsikletim 100 cc di. Gülümsüyorum

Toplantılarımızda önemli olan katılan kişilerin sahip oldukları motorsikletlerin gücü değil,kişilerin karekterleridir.

Hiç çekinmeden gelebilirsin.

Çok büyük bir aksilik çıkmassa, cuma günü sevdiğim arkadaşlarımın yanındayım.
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.04.2008 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir aksilik olmazsa cuma görüşmek üzere Bravo
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
UFUK35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR izmir İZMİR

MesajTarih: 23.04.2008 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vizyon35, tanıdığım bütün büyük cc kullanıcıları ve ben de dahil motorsiklete 600 cc veya 1000 cc den başlamıyor. Senin gene 250 cc benim ilk motorsikletim 100 cc di.

Toplantılarımızda önemli olan katılan kişilerin sahip oldukları motorsikletlerin gücü değil,kişilerin karekterleridir.

Hiç çekinmeden gelebilirsin.

aynen arkadaşıma katılıyorum...bir aksilik olmassa bende gelmek istiyorum...

ud35ufuk35ud@hotmail.com
Başa dön
UFUK35 Çevrimdışı UFUK35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.04.2008 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KoRRhan demiş ki:
bir aksilik olmazsa cuma görüşmek üzere Bravo

Bravo
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 23.04.2008 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ah İzmirrrrrrr AHHHHHHHH!!!
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 23.04.2008 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UFUK35, Vay vay vay Ufuk kardeşim. Seni topiclerde görmek te varmış demekki. Cuma günü bekleriz kardeşim Bravo

Ben gelmiyorum desem bile, biliyorum ki gelip evden zorla alırlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal