Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Barış Tok ve Pacific Racing Team Sezona Hazır...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Barış Tok ve Pacific Racing Team Sezona Hazır...

Barış Tok ve Pacific Racing Team Sezona Hazır...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 22.04.2008 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kusursuz bır takım olusmus gordugumuz kadarıyla..bu goruntuyu kupalarla suslemenız dılegı ıle basarılar dılerım.. Bravo

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 22.04.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zx1000, ıyıde cık sen bu ordudan ahanda beran yazmıs sana he he he senın sponsorun hersekılde beran ıyımı he he he he he Dil çıkarıyorum

hem sen cıkıntılık yapma bızımkıler bıze yetıyo senın uye oldugun sıteye gonderelım ıster sen he he he he Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 22.04.2008 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pacific yarış takımına başarılar diliyoruzz..
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 22.04.2008 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılar Bravo Bravo Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.04.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
RACING35 Çevrimdışı RACING35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 22.04.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Barış abicim sen ve takım arkadaşlarına 2008 yarış sezonunda başarılar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bu arada soner arkadaşımız 2006 r1 ile mi yarışıyor_?senin yanına uğratığımda yarış için soyduğunuz gri bir 2006 r1 vardı omu acaba_?Emeğinizin karşılığında sizin için bol kupalı bir sezon olur inşallah
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
musti_r6
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.04.2008 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum..bizi destekleyen bütün arkadaşlara teşekür ediyorum..resimler için sinem hanıma klip için sayın hakan dincer beye arkadaşlarım ve takımım adına teşekür ediyorum...bizler bu takımı kurmak için elimizdekilerin en iyisini kullanmaya calıştık umarım beğininizi kazanmıştır... 2008 sezonunda bütün yarışmacı arkadaşlara başrılar diliyorum.. PACIFIC RACING TEAM MENAGER..MUSTAFA TÜRKMEN
Başa dön
musti_r6 Çevrimdışı musti_r6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.04.2008 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zx1000 demiş ki:
herkese verin o imkanı herkes yarışçı olur. Öfkeliyim

senden sabun bile olmaz , ahhhh olsada kopurmez ..... TÖVBE TÖVBE
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 22.04.2008 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mcibelik03
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.04.2008 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
bütün sezonda başarılar
pasifik team motorları ve takıma gösterdigi önem açıkça görülüyor karavan bile harika helal olsun
kazasız belasız yarışlar
Başa dön
mcibelik03 Çevrimdışı mcibelik03 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Angeldevil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: .:Smyrna:.

MesajTarih: 23.04.2008 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Barış Tok,Soner GÖKSEN,Nihat YALVAÇ,Zafer SANCAR,Mustafa TURKMEN bu takıma çok emek verdiniz uğraştınız ama değdi...Bu görüntüleri birde kupalarla süslediğinizde işte o zaman tam olarak emeğinizin karşılığını almış olacaksınız...Hepinize ayrı ayrı BAŞARILAR dilerim...

HalilRR bu haddini bilmez arkadaşı (zx1000) banlayarak beni uğraştırmadığın için ayrıca teşekkür ederim..E tabi yoğun istekte vardı berbat bir siteyiz ya o bakımdan neysee..

Rabbit'im annem Belial'im zeytinim emeğinize teşekkür ederim...Öpüjük o zaman..

Bide Barış'ım TOK'uma o zaman... Delirdim Delirdim

Dövme Dizini Ben Döverim Kızını He Heey..Bir gün MD olursa herkes,hiç şaşırma bey
Başa dön
Angeldevil Çevrimdışı Angeldevil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 23.04.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Angeldevil, Başarı gösteren herkes buna maruz kalır ne yazıkki.Ama herkes bilir ki güneş balçıkla sıvanmaz ve biizim sitemizdende kimse sıva yapamaz. Bravo
ERCANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Koycegiz

MesajTarih: 23.04.2008 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Barış Tok nezninde Pasific racing team e basarilar dilerim. İnaniyorum ki hak ettikleri başarılara imza atacaklar Bravo .

Başa dön
ERCANRR Çevrimdışı ERCANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.04.2008 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılar dilerim.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı drummerhipgig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 23.04.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PACİFİC RACİNG TEAM yeni sezonda başarılar dilerim. Görünen o ki çok güzel bir takımınız var. Motorsiklet sporlarında sponsorluk artık hayati önem taşıyor. İzmir'in yetiştirdiği kabiliyetleri kendi imkanlarıyla yarış pistine taşıyan her sponsora saygımız ve desteğimiz sonsuzdur.

Motorsiklet sporunda birincilik tek bir kişisel kabiliyet olan Adapazarlı sporcunun değil; ikincinin, üçüncünün kısacası ilk 10 sporcunun en 6 sını çıkaran İzmirin olmaldır.

Sizleri kalben destekliyoruz. Başarılarınıza şahit olmak dileklerimle.............................
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal