Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İstanbul MD, savaş boyalarınızı sürün Paintball'a gidiyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İstanbul MD, savaş boyalarınızı sürün Paintball'a gidiyoruz

İstanbul MD, savaş boyalarınızı sürün Paintball'a gidiyoruz
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bluesea83
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.04.2008 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt abi, insallah yarın sabah görüşmek üzere..
bluesea83 Çevrimdışı bluesea83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 22.04.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TuTi demiş ki:
Çoook geçmiş olsun Nymphia. Tamer abi yarın seni indirmesi icin katil bile buldum. Anlıjan gelmeden uzaktanda işimi halledebiliorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Teşekkürler TuTi Üzgünüm
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TuTi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-İzmit

MesajTarih: 22.04.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamer abi nooldu sesin cıkmıo Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Millet aramızda kalsın tamer abiyi vurana ödül var Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.04.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TuTi demiş ki:
Tamer abi nooldu sesin cıkmıo Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Millet aramızda kalsın tamer abiyi vurana ödül var Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

23 nisan gösterilerine hazırlanıyorum yarın törende önde bayrak taşıcam o yüzden sizin sulu boyalı atışlarızla ilgilenemicem
size şiir anlatayım bugün 23 nisan neşe doluyor insan Dans yarın 24 nisan öbür gün 25 nisan bitti Çok gülüyorum Çok gülüyorum
canisiniz siz birbirinizi boyamaya vurmaya utanmıyomusunuz koskoca adamlar sizin yanınızda insan terorist olur be , el ele tutuşup vatan caddesinde yürüyüşe katılsanıza bayrak sallasanıza biz volkanrr ile şiir bile sölicez:D
o boyalı mermılere vereceğiniz paraları kimsesiz çocuklara verip sevindirsenize ahh ahh volkanım demişti koskoca adamlar utanmadan oyun oynuyolar dıye ınanmamıstım Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
heleki kocaman kadın olmuş torun torba sahibi gevezekadın ona ne oluyosa birde dede olan 5 torun sahibi mangal başında durmadan eğilen poz veren o adama ne oluyo atışlarda ne işi var torunlarınla bayramı kutlasa ya Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mavra
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 23.04.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

o boyalı mermılere vereceğiniz paraları kimsesiz çocuklara verip sevindirsenize

Hadi öyle sevindirmiyorsunuz bari boyalarınızı boşa harcamayın getirin çocuklara dağıtırız resim dersinde kullanırlar. 23 Nisan hediyesi olur onlara. Bu iyiliği bari esirgemeyin onlardan yazıktır.
Bütün paintball a gidenleri esefle kınıyoruz.

Not: Bu yaptığımız ''kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş'' atasözüne bir örnek teşkil etmemektedir.
Başa dön
Mavra Çevrimdışı Mavra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.04.2008 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mavra demiş ki:
Alıntı:

o boyalı mermılere vereceğiniz paraları kimsesiz çocuklara verip sevindirsenize

Hadi öyle sevindirmiyorsunuz bari boyalarınızı boşa harcamayın getirin çocuklara dağıtırız resim dersinde kullanırlar. 23 Nisan hediyesi olur onlara. Bu iyiliği bari esirgemeyin onlardan yazıktır.
Bütün paintball a gidenleri esefle kınıyoruz.

Not: Bu yaptığımız ''kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş'' atasözüne bir örnek teşkil etmemektedir.

aynen buna katılıyorum ''kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş'' atasözüne hehehe Çok gülüyorum bak okulda boya işi ıyı fıkır Dil çıkarıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 23.04.2008 - 02:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero demiş ki:
birde dede olan 5 torun sahibi mangal başında durmadan eğilen poz veren o adama ne oluyo atışlarda ne işi var torunlarınla bayramı kutlasa ya Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ne torunu ya. kimin torunu nerde torun sende var sanırım bende sırtımda bi torba bile yok. Ben free yim sen kendine bak
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 23.04.2008 - 02:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hey Allah' ım alemsiniz yaw Gülümsüyorum
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 23.04.2008 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haydi kalkın gidiyoruz. Akşamada TOPHANEDEYİZ Akşama Görüşmek üzere. Bravo Alkışlıyorum Delirdim Delirdim

Anadolu Yakası MD Kozyatağı Metro Karşısı Shell Kayalar Petrole Gidiyorum. Orada görüşmek üzere.
Haydi Paintball zamanıııııııııııııı Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 23.04.2008 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gitdik eylendik boyandık boyadık dık dık dık
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 23.04.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet eve geldik resimleri yüklüyorum tık tık 85 adet fotoğraf var. Şü anda yüklüyorum
Başa dön
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.04.2008 - 06:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR demiş ki:

Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum bakın bana diyordunuz juanna nın bahanesi tam cezalık
bikiyi bana değil juanna ya giydirin Dil çıkarıyorum

ben bu yazıyı görmemiştim,ooo olmuyo ama böle volkan "amca" Çok gülüyorum haftaya toplantıda M.D. tshırt'ümü alıcam,onu giyerim bi tek,gerisine karışmam Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 25.04.2008 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nymphia demiş ki:
VOLKANRR demiş ki:

Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum bakın bana diyordunuz juanna nın bahanesi tam cezalık
bikiyi bana değil juanna ya giydirin Dil çıkarıyorum

ben bu yazıyı görmemiştim,ooo olmuyo ama böle volkan "amca" Çok gülüyorum haftaya toplantıda M.D. tshırt'ümü alıcam,onu giyerim bi tek,gerisine karışmam Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Nymphia
Volkan geldi gelmiyen bikiniyi giyer. Sen düşün Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.04.2008 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sen de mi derkunt abi Çok gülüyorum Valla sağlık problemim çıkmasaydı kesin gelecektim.Önümüzdeki paintball'larda herkesi teker teker boyicam deeermişim Dil çıkarıyorum
Başa dön
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 25.04.2008 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nymphia, Dil çıkarıyorum Nedense kimsenin inanası gelmiyor
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
11. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal