Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Teker resimleriniz burayaaaa .........

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Teker resimleriniz burayaaaa .........

Teker resimleriniz burayaaaa .........
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 27.03.2005 - 15:08    Mesaj konusu: Teker resimleriniz burayaaaa ......... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar bir kac gün önce sicak olunca dayanamadim daha motorum tam bitmeden ciktim disari biraz gazlayip garaja geldim ve resmi cektim..
Buyrun ....

Buradada arkasini degistirmeye basladigim zaman...

Degisince su hale getirdim arkasini...

sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
baytar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul (kadyköy)

MesajTarih: 27.03.2005 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim tebrikler yani kız gibi bakmışsın motora imrendim . bende kapalı garaj istiyorum yaaa Ağlıyorum Ağlıyorum
0532 617 13 24
Başa dön
baytar Çevrimdışı baytar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Karacoban
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Australia

MesajTarih: 27.03.2005 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sino motore hakikaten iyi bakiyorsun Dil çıkarıyorum Kapali garaj iyi oluyor, ehh yavas yavas size yaz gonderiyoruz azir olun
Başa dön
Karacoban Çevrimdışı Karacoban Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 27.03.2005 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Baytarcim bu daha kirli hali !! Bitsin isim komple makine ile cila atacam gözümü güneste kör eder galiba :-D Önünde iki tane ince 65mm mercekli lamba takiyorum .....Ama önü daha bitmedi ...bitince resimleri eklerim .. Göz kırpıyorum

@karacoban kardesim

Yolla yazi buraya cabuk ol ama sabirsizlaniyorum yaa.. Göz kırpıyorum
Garaj tabiki sahane bir sey ,rahat rahat isimi görüyorum ...Evin telefonuda yanimda aciktimmi hanima bir tel hemen geliyor yemekler asagi öfff ne sansliyim yaa..
Bravo Dil çıkarıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Karacoban
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Australia

MesajTarih: 27.03.2005 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hehe beni kiskandiramazsin bende aynen, yaz gidiyor Sino saatler bile geriye alindi, sende bol bol resimler postalarsin, Dil çıkarıyorum :md: :md:

En son Karacoban tarafından 28.03.2005 - 06:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Karacoban Çevrimdışı Karacoban Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mikrop
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.03.2005 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi maaşallah çok harika yaa, motorun arkasını resim yavaş yavaş açılırken köpek balığına benzettim Çok gülüyorum
Başa dön
mikrop Çevrimdışı mikrop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger
mupe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...

MesajTarih: 27.03.2005 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi harika yaa, lastikler diablo supercorsa sc2 herhalde benim rr' da aynısı varda.. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok ii yol tutuyor, viraja yatıyor, wheelie, stoppie yapıyor-muş :-| Ama üstündeki (kullanan) aynısı değil.. Üzgünüm Üzgünüm Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
mupe Çevrimdışı mupe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 27.03.2005 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunda benimki, sinonunki ile ayni marka bende onde supersoft arkada soft kullaniyorum.

[/url]
baytar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul (kadyköy)

MesajTarih: 27.03.2005 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino, abicim adres neydi Çok gülüyorum alim cilaları gelim beraber temizlik yapalım. bak söz pastada getiririm sana Çok gülüyorum
0532 617 13 24
Başa dön
baytar Çevrimdışı baytar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
ALPASLAN16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 27.03.2005 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
baytar demiş kii
bak söz pastada getiririm sana

sino abii ben bursadan kestane şekeri getirim sana beraber parlatalım Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
ALPASLAN16 Çevrimdışı ALPASLAN16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ninjazx10r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 27.03.2005 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Baytarcim bu daha kirli hali !! Bitsin isim komple makine ile cila atacam gözümü güneste kör eder galiba ;-) ;-) :-D :-D :-D Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ninjazx10r Çevrimdışı ninjazx10r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
intimidator
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: mecidiyeköy/kozyatağı/muğla

MesajTarih: 27.03.2005 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sino abi senin akrapovic egzoza nooldu yav?
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 28.03.2005 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
Abi maaşallah çok harika yaa, motorun arkasını resim yavaş yavaş açılırken köpek balığına benzettim

@mikrop
O yönden hic bakmamistim ama hakikaten benziyor köpek baligina Şok oldum Dil çıkarıyorum

Alıntı:
Abi harika yaa, lastikler diablo supercorsa sc2 herhalde benim rr' da aynısı varda

@mupe
Lastikler diablo degil sadece supercorsa!! Cok sahane lastikler ..Tavsiye ederim.. Dil çıkarıyorum

Alıntı:
Bunda benimki, sinonunki ile ayni marka bende onde supersoft arkada soft kullaniyorum.

@yturan
cok güzel yamancim resim ..Son piste ciktigindaki resimler herhalde benimkisi 1 saat sokakta yaptigim bu kadar oldu ,havada 15 derece oldugu icin dikkatli olmam lazimdi yoksa langirt gidersin ... Şok oldum Göz kırpıyorum

Alıntı:
sino, abicim adres neydi alim cilaları gelim beraber temizlik yapalım. bak söz pastada getiririm sana

@baytar
Ohh ne güzel olurdu hem lal laklardik ama ben coooooookk uzaklardayim simdi ... Üzgünüm ;-)

Alıntı:
sino abii ben bursadan kestane şekeri getirim sana beraber parlatalım

@ALPASLAN16
Hadi atla gel beraber patlatalim kestane sekerini Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum :-D Dil çıkarıyorum

Alıntı:
Sino abi senin akrapovic egzoza nooldu yav?

@intimidator

Akrapovici yaklasik 1,5 yil kullandiktan sonra aldigimin üstüne 40 € daha fazlasina hemen sattim !! Ama yeni alacagim yine ....Ben akrapovicten hic sasmam .... Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 28.03.2005 - 05:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sino, haklisin Bu lastikleri pistte yaptim boyle, sanirim disarda trafige, halka acik yerlede senin kadar cesaretim yok Çok gülüyorum , Ben ancak piste cikinca kurt adam maskemi takabiliyorum diger zamanlarda oldukca uysalim, birisi yanima gelipte rahatimi bozmadigi muddetce ;-)
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 28.03.2005 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl biraz gazlamak bu sinan abi

sen tam delisin abi hemen geliyor resimler
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal