Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD TV de Canlı Yayına Katılıyoruz Tarih değişti!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD TV de Canlı Yayına Katılıyoruz Tarih değişti!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 15.04.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cakici-1,
Alıntı:

bu toplantılar ömer bozkurtsuz olmaz

salih abi ömer abimin vali ile o saatte bi toplantısı vardı ama onu ekerse belki gelebilir Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 15.04.2008 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, Halitcim eger tv çıkma işine diyosan Valide orda olacak Çok gülüyorum

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NighteXpresS
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 15.04.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hafta sonu değil dimi Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Üye
Üye

MesajTarih: 15.04.2008 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn başkannnnnnnnnnnnn seni seviyorum süpersin Bravo Çoook seviyorum Alkışlıyorum Delirdim Dans Motordelisi Motordelisi

k@Ny@ mD te@m
Başa dön
sempatik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 15.04.2008 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, Hafta sonu deyilmi derken ?

sempatik, Bendeeee seniii Hüssünnn Alanyalarda Gezen sen iyi hade balım Çok gülüyorum

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
der76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Amasya

MesajTarih: 17.04.2008 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler konya md Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 18.04.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yav polis haftası geçeli 2 hafta olacak programı ne zaman yapılıyo Gülümsüyorum... Başkanımmm BeN gecelerin adamıyım malum biliyorsun yine gelemicemm. televizyonda burdan fatiheee selamlar dersmisin Ağlıyorum Çok gülüyorum

deyil DEĞİL DEĞİL DEĞİL Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 18.04.2008 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrıkler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
didimli Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 18.04.2008 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

der76, Teşekküler

SuSTALi, Deyil deyil değil Çok gülüyorum TV den sana el sallıyacağım

didimli, Sağolasın

Son Mesajdan 62 saat 29 dakika sonra eklendi:

Tarihin 23 Nisan a alınmasından dolayı Hem polis haftası hemde çocuk bayramını birlikte kutlayacagımız bu programda Kimsesiz çocuklara başarılı ögrencilere ödüller hediyeler verilecek

23 nisan çarşamba saat 19.00 da BüyükşehirBelediyesi arkasındaki caminin önünde buluşuyoruz

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 21.04.2008 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insallah baskanım ordayız
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
idereli42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 22.04.2008 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkan sen büyüksün ( lanet olsun bu içindeki motor sevgisine) Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

Konya MD
Başa dön
idereli42 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsxr_600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.04.2008 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım inşaalah bende oradayım ellerine sağlık

Konya MD Team
Başa dön
gsxr_600 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 23.04.2008 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu akşam saat 19.00 da büyükşehir belediyesi

arkasındaki camii önünde toplanıyoruz

Herkez full kıyafetli olsun

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
gsxr_600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.04.2008 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkan motorsuz olanlar gelemezmi?
bizde gelsek motorsuz adam gereksiz adam derlerya ondan??? Üzgünüm

Konya MD Team
Başa dön
gsxr_600 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 23.04.2008 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsxr_600, Motorsuzlarda gelebilir tabiki ama seyirci olarak Göz kırpıyorum

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye