Kayıt: Mar 30, 2008 Mesajlar: 175 Nereden: istanbul gaziosmanpaşa
Tarih: 04.04.2008 - 01:11 Mesaj konusu:
izlerken gerçekten aile sıcaklığını hissettim md uyeleri arasında .aranızda olup böyle harika vakit gerçirmeyi gerçekten çok isterdim motorcular arasında özel bi bağ var kesinlikle. inşallah motor alınca her aktiviteye katılmayı düşünüyorum tabi önce askerliği bitirmek lazım.içten tebrik ediyorum HAKAN DİNÇERİ gerçekten çok azimlisin abicim allah yardımcın olsun herkeze kazasız sürüşler dilerim. _________________ KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ.
azim ve kararlılık insanı yüceltir.md idarecilerini tebrik ediyorum artık çocuk büyüdü.bir kitle var.güç sende admin. _________________ türkiyenin heryerinde ayak izim vardır olmayan yerdede kawasaki kle 500 ün lastik izleri olacaktır.yeni yerler ve yeni kişiler tanımak hayat tarzımdır.emekliyim zamanım var
Tarih: 08.05.2008 - 08:47 Mesaj konusu:
iyiki varsın motordelisi kulubü.hakan abiye selamlar sen herzaman en iyisine layiksin _________________ !...TuTkuLArıNA YoL VeR...! EmEğiMiz BiLeK ZoRu ALLAHım SeN BiZi KoRu::::::
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız