Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 22/04/2008 izmir hataydaki kaza

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

22/04/2008 izmir hataydaki kaza

22/04/2008 izmir hataydaki kaza
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.04.2008 - 16:28    Mesaj konusu: 22/04/2008 izmir hataydaki kaza Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün mustafanın şahit olduğu ve birkaç resim çekebildiği kaza tam olarak hatay üçyol arasında eski şoförler lokalinin önünde karşıdan karşıya gecmek isteyen bir vatandaşın motoru farkedememesi üzerine meydana gelmiş. r6 nın eski sahibini tanıyorum fakat şuanki sürücüsünden emin değilim. her iki tarafada büyük geçmiş olsun. inşallah yaralanan kişinin durumu ciddi değildir.

Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 23.04.2008 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun.O ayaktaki arkadaşmıymış motoru süren.Onda bişey yok o zaman anlaşılan..
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
TuTi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-İzmit

MesajTarih: 23.04.2008 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 tarafada çoook geçmiş olsun Üzgünüm
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 23.04.2008 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Üzgünüm
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AYSHEROSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul 0 rh +

MesajTarih: 23.04.2008 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok cok gecmıs olsun Üzgünüm
Başa dön
AYSHEROSE Çevrimdışı AYSHEROSE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alanyali_okan
Üye
Üye

Nereden: İZMİR/Karşıyaka

MesajTarih: 23.04.2008 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun. İnşallah yaralanan kişinin ciddi bişeyi yoktur.
Başa dön
alanyali_okan Çevrimdışı alanyali_okan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 23.04.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dikkatsizlikkk İstemiyorum cok gecmıs olsun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 23.04.2008 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur...
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.04.2008 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç bir zaman farketmiyorlar zaten geçmiş olsun
Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 23.04.2008 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hemen bir analiz yapayım arkadaslar!! benim fikrim bu motoru kullanan arkadas acemi!! neden diyeceksiniz?? tecrübeli bir race sürücüsü olsaydı eger bu arkadas ilk önce AÇILIR CENELİ KASK ALMAZ!!(ama yeni sürücülere satıcılar hep aynı masalı anlatır yazın önunu kaldır terletemez buda yemiş bir bir akadaş bu masalı)kask kendisinin cunkü montla takım!! kaldıki dün izmir inanlımaz boğucu bir sıcaktı bu havada eski bir race kullanıcısının mutlaka ama mutlaka yazlık bir montu olurdu ve onu giyerdi bu arkadasın demekki tek takımı bu!! hele bu havada altında cizme ve tam kışlık pantalon bu işlere hevesli olduğunu gösteriyor haa koruma iyidir tabiki ancak bunların yazlıklarıda var ve 2-3 yıldır race sahibi olan biri olsa kesin yazlık kıyafetleride olurdu!!! makinada eksoz var acemi biri için inanılmaz tehlikeli bişeydir eksoz,kendi kendini gaza getirir o cadde son derece işlek ve gazlancak yer değil tama adamda suçlu yaya gecidi yok orta refüşden atlamış ama tecrubeli sürücü ordan biri atlar diye düşünmeli ve ona göre ilerlemeli! ama bu arkadas oanda şişmiş egosu ile allah allah edalarıyla giderken zınk diye caktı!! gecmiş olsun allah beterinden saklasın,bundan sonra daha dikkatli olsun!! İyi fikir

En son SRAD-HAN tarafından 23.04.2008 - 18:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 23.04.2008 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İki tarafada geçmiş olsun. Ne yazıkki ne yayalar nede sürücüler bizi bir türlü farkedemiyorlar İstemiyorum İstemiyorum
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 23.04.2008 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hımm simdi bukadar kesin nasıl konusuyorsun diyenler olur cevap basit!!
o yollardan bizde gectik,temmuz sıcagında full koruma ile ninja kaplumbaga ile az gezmedik yollarda pistten kaçmış gibi!!ama bişeyi asla yapmadım acemilik döneminde asla trafikte lay lay yapmadım!! İyi fikir
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.04.2008 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, yahu bu yayanın hiç mi sucu yok!! dikkat etmeden atlamış demek ki yola!!! o yolun ortasından geçilir mi akıl var mantık var... o yolda hiç mi trafik lambası yok??? gerçi üst geçitin alt kısmından yola fırlayan bir milletiz ama yürümek zor geldi herhalde!!
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 23.04.2008 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, açıklaman süper Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
gazgazgaz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 23.04.2008 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yayaların umrunda degilki motorlar .dikkat etmeden saglarına sollarına bakmadan yola fırlıyolar.neyse Olan olmuş Çok çok geçmiş olsun her iki tarafada.
Başa dön
gazgazgaz Çevrimdışı gazgazgaz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal