dün mustafanın şahit olduğu ve birkaç resim çekebildiği kaza tam olarak hatay üçyol arasında eski şoförler lokalinin önünde karşıdan karşıya gecmek isteyen bir vatandaşın motoru farkedememesi üzerine meydana gelmiş. r6 nın eski sahibini tanıyorum fakat şuanki sürücüsünden emin değilim. her iki tarafada büyük geçmiş olsun. inşallah yaralanan kişinin durumu ciddi değildir.
Tarih: 23.04.2008 - 16:49 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun.O ayaktaki arkadaşmıymış motoru süren.Onda bişey yok o zaman anlaşılan.. _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
geçmiş olsun _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6118 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 23.04.2008 - 17:56 Mesaj konusu:
hemen bir analiz yapayım arkadaslar!! benim fikrim bu motoru kullanan arkadas acemi!! neden diyeceksiniz?? tecrübeli bir race sürücüsü olsaydı eger bu arkadas ilk önce AÇILIR CENELİ KASK ALMAZ!!(ama yeni sürücülere satıcılar hep aynı masalı anlatır yazın önunu kaldır terletemez buda yemiş bir bir akadaş bu masalı)kask kendisinin cunkü montla takım!! kaldıki dün izmir inanlımaz boğucu bir sıcaktı bu havada eski bir race kullanıcısının mutlaka ama mutlaka yazlık bir montu olurdu ve onu giyerdi bu arkadasın demekki tek takımı bu!! hele bu havada altında cizme ve tam kışlık pantalon bu işlere hevesli olduğunu gösteriyor haa koruma iyidir tabiki ancak bunların yazlıklarıda var ve 2-3 yıldır race sahibi olan biri olsa kesin yazlık kıyafetleride olurdu!!! makinada eksoz var acemi biri için inanılmaz tehlikeli bişeydir eksoz,kendi kendini gaza getirir o cadde son derece işlek ve gazlancak yer değil tama adamda suçlu yaya gecidi yok orta refüşden atlamış ama tecrubeli sürücü ordan biri atlar diye düşünmeli ve ona göre ilerlemeli! ama bu arkadas oanda şişmiş egosu ile allah allah edalarıyla giderken zınk diye caktı!! gecmiş olsun allah beterinden saklasın,bundan sonra daha dikkatli olsun!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
En son SRAD-HAN tarafından 23.04.2008 - 18:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6863 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 23.04.2008 - 17:57 Mesaj konusu:
İki tarafada geçmiş olsun. Ne yazıkki ne yayalar nede sürücüler bizi bir türlü farkedemiyorlar _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6118 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 23.04.2008 - 18:03 Mesaj konusu:
hımm simdi bukadar kesin nasıl konusuyorsun diyenler olur cevap basit!!
o yollardan bizde gectik,temmuz sıcagında full koruma ile ninja kaplumbaga ile az gezmedik yollarda pistten kaçmış gibi!!ama bişeyi asla yapmadım acemilik döneminde asla trafikte lay lay yapmadım!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
SRAD-HAN, yahu bu yayanın hiç mi sucu yok!! dikkat etmeden atlamış demek ki yola!!! o yolun ortasından geçilir mi akıl var mantık var... o yolda hiç mi trafik lambası yok??? gerçi üst geçitin alt kısmından yola fırlayan bir milletiz ama yürümek zor geldi herhalde!!
yayaların umrunda degilki motorlar .dikkat etmeden saglarına sollarına bakmadan yola fırlıyolar.neyse Olan olmuş Çok çok geçmiş olsun her iki tarafada.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız