Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD MANİSA Çiçekli ve SPİL gezisi -4 MAYIS

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD MANİSA Çiçekli ve SPİL gezisi -4 MAYIS

İZMİR MD MANİSA Çiçekli ve SPİL gezisi -4 MAYIS
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 23.04.2008 - 18:51    Mesaj konusu: İZMİR MD MANİSA Çiçekli ve SPİL gezisi -4 MAYIS Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne zamandır gezi yapmıyor yada arka arkaya gelen organizasyonlardan yapamıyor olmanın verdiği rahatsızlığında etkisiyle, bu hafta sonu için keyifli bir gezi programı hazırladık.

Pazar sabahı buluşma noktamızdan çıkıp, Manisa Çiçekli Köyde kimsenin hayır diyemeeyeceği, ballı kaymaklı, reçelli tereyağlı, sucuklu yumurtalı bir kahvaltı ile başlayacağımız günümüze, Manisanın yeni yapılan asfaltı üzerinde keyifli bir yolculukla Manisa merkeze varacağız.

Migros tan damak tadımıza göre alacağımız, nevalelerimizle birlikte, tekerlerimizi Spil dağına doğru çevireceğiz. Zirveye varmadan önce ATALANI Piknik Kampında, görmeye değer manzara karşısında, bütün haftanın yorgunluğunu atacak, yada bana uyup, bir haftalık daha yorulacaksınız. Akşama kadar istop, yakantop,halat çekmece,ip atlamaca oynayıp, salıncakta sallanıp ta yorulmamak mümkün olmaz sanırım Gülümsüyorum

Bu kadar yorgunluğun üzerine, mangalda nevaleleri götürmeye gelince sıra, sanırım herkes süt dökmüş kediye dönecek Gülümsüyorum

Akşama doğru tekerlerimizi zirveye çevirip, Sütçüler eteklerinden Spilden ineceğiz ve BelKahve üzerinden İzmir e döneceğiz.

Bu hafta sonu için yapabilecek daha iyi bir planı olan varsa ben bile bırakır gelirim. Ama eminim ki bundan daha iyi bir plan kimse bulamaz Gülümsüyorum

Program :

Toplanma Yeri: Kordon Cafe önü
Toplanma Saati: 10:00
Toplanma Tarihi: 4 Mayıs 2008 Pazar
Hareket Saati: 10:15
Etkinlik: Manisa Çiçekli Köy, Spil Dağı Gezisi
Dönüş Zamanı: 19:00

Kasksız ve montsuz gelinmemesi,
Gezi sırasında Grup sürüşü dışına çıkılmaması,
Depolarımız dolu gelinmesi önemle duyurulur...

Gezimize sadece motorla gelinecek diye bir kuralımız yoktur.Otomobilleri ile gelmek isteyenlerde, hiç çekinmeden gelebilirler.Bu arada yanında tavla, ip, top ve benzeri eğlence ekipmanları Gülümsüyorum getirebilecek olanlar, lütfen getirrsinler...

Eeeee kimler gelecek bakalım, sayı istiyorum bir zahmet Gülümsüyorum

En son HalilRR tarafından 07.05.2008 - 20:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 23.04.2008 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum iş güçte millet gelen olur. ya bu benim topcancım var altın toptancım AZİZ ORAN bu adamı neden kim küstürdü halil kardeş..MD yi onun sayesinde tanıdım ve sevdim ve sevdirdim sevdirmeye de tavsiye etmeye devam ediyorum.verilen emekler zaman hepsi boşunamıydı izmir toplantılarda hep unu görmeye alışmıştık gerçi herseyi biliyorumda neyde...inş bol katılımlı bir gezi olur kazasız belasız.

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

hakilrr md hikayesinde seninle yanyana 1.54 sn yede..
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
adin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.04.2008 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hava güzel olursa ben ve ekibim varız Bravo

''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 23.04.2008 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, ben ve BWS'em hazırız halil anladın demi kardesim Öfkeliyim
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 23.04.2008 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DRAGON_10, Olayları biliyorsan söyleyecek birşey yok zaten dostum. Aziz abim buranın demirbaşı gibidir. Ne zaman istersede gelse, herkes kapıda karşılar onu. Kendi seçimi doğrultusunda karar vermiştir.

adin, Hava kötüde olsa gelmek zorundasınız... Çok gülüyorum

SRAD-HAN, Kulağım çınladı birden Çok gülüyorum Tamam gel sen de neyle gelirsen gel kardeşim Çok gülüyorum
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 23.04.2008 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, nispet olsun diye sen yap bu gezileri,valla kıskanıyorum. Dil çıkarıyorum şuracıkta değil ki gelemiyorum. Üzgünüm artık yaz ortası tekne gezisine teşrif ederim umarım. Gülümsüyorum
bütün İzmir MD'ye iyi eğlenceler....... Bravo
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 23.04.2008 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne zamandır geziye hasret kalmıştık...
Güzel bir etkinlik olacak
pazar günü hepbirlikte eylenmeye varım diyorum vede pazarı
bekliyorum ...
görüşmek üzere:...

arif kandillioğlu.
yamaha team
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 23.04.2008 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR kahvaltıyı öyle bir anlatmışsın ki şimdiden ağzım sulandı.

EGE2004 ve ben ip atlarken deprem olmasın diye şimdiden rejime başladık. Bravo Bravo Bravo

Ben ve hanım büyük bir aksilik çıkmaz ise geliyoruz. Ama 55 günlük olan zat-ı şahane, biricik kızımız Çoook seviyorum BEGÜM' e Çoook seviyorum bakarım diyorsan onu da getiririm. Sallayıp uyutması benden, emzirip ( Biberonla oğlum heycanlanma ) altını temizlemesi senden!!! Nasıl çok iyi bir teklif degil mi? Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 23.04.2008 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondabros, Tekne gezisinde başına neler geleceği tahmin ediyorsundur umarım Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ege2004, Motorla gelirsin umarım kardeşim Çok gülüyorum

PolatCetin, Eeee ben oralarda gezdirip, beslenmesinede yardım ederimde, alt temizleme olayını diyorum, yenge yapsa diyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 23.04.2008 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR,eğer pazar günü çalışmazsam oradayım ama gelemezsem herkese iyi eğlenceler Üzgünüm Göz kırpıyorum
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 23.04.2008 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

goldminermechanic, Valla anlamam kardeşim, bak Manisaya kadar geliyoruz, ordan da siz gelin oraya kadar Çok gülüyorum
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 23.04.2008 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki,
Alıntı:

hondabros, Tekne gezisinde başına neler geleceği tahmin ediyorsundur umarım

puhahahahaha.......
yok ben gelirsem şayet bi kenarda kimseye bulaşmadan,gayet efendi bir şekilde otururum.hatta karaya çıkmam bile. Gülümsüyorum tabi temkinli bir kıyafet giymekte fayda var.... Delirdim
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 23.04.2008 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR,dostum şu an Dikili deyim biliyorsun ama önemli değil sizin için gelirim,fakat eğer pazar günü işyerinde kısmazsam oradayım emin ol. Göz kırpıyorum Bravo
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 23.04.2008 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese sımdıden neselı dakıkalar bız gelemıyoruz bu pazar baska bıryere soz verdık bıdahakı gezıde gorusmek uzre kalın saglıcakla tum MD ... keyıflı dakıkalar yuzunuzden tebessumunuz eksılmesın Gülümsüyorum Gülümsüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 23.04.2008 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harbiden halil kardeşim benim bi motorum vardı değilmi?.....
orada bir motor var uzakta,depoda binmesemde gezemesemde o motor benim motorumdur.
allah büyük elbette ona binecek zamanım olacaktır.
6.hislerim o motora bu pazar bineceğimi söylüyor...
Eartık benzini de sen koyarsın..... Dil çıkarıyorum

arif kandillioğlu.
yamaha team
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal