Ne zamandır gezi yapmıyor yada arka arkaya gelen organizasyonlardan yapamıyor olmanın verdiği rahatsızlığında etkisiyle, bu hafta sonu için keyifli bir gezi programı hazırladık.
Pazar sabahı buluşma noktamızdan çıkıp, Manisa Çiçekli Köyde kimsenin hayır diyemeeyeceği, ballı kaymaklı, reçelli tereyağlı, sucuklu yumurtalı bir kahvaltı ile başlayacağımız günümüze, Manisanın yeni yapılan asfaltı üzerinde keyifli bir yolculukla Manisa merkeze varacağız.
Migros tan damak tadımıza göre alacağımız, nevalelerimizle birlikte, tekerlerimizi Spil dağına doğru çevireceğiz. Zirveye varmadan önce ATALANI Piknik Kampında, görmeye değer manzara karşısında, bütün haftanın yorgunluğunu atacak, yada bana uyup, bir haftalık daha yorulacaksınız. Akşama kadar istop, yakantop,halat çekmece,ip atlamaca oynayıp, salıncakta sallanıp ta yorulmamak mümkün olmaz sanırım
Bu kadar yorgunluğun üzerine, mangalda nevaleleri götürmeye gelince sıra, sanırım herkes süt dökmüş kediye dönecek
Akşama doğru tekerlerimizi zirveye çevirip, Sütçüler eteklerinden Spilden ineceğiz ve BelKahve üzerinden İzmir e döneceğiz.
Bu hafta sonu için yapabilecek daha iyi bir planı olan varsa ben bile bırakır gelirim. Ama eminim ki bundan daha iyi bir plan kimse bulamaz
Program :
Toplanma Yeri: Kordon Cafe önü
Toplanma Saati: 10:00
Toplanma Tarihi: 4 Mayıs 2008 Pazar
Hareket Saati: 10:15
Etkinlik: Manisa Çiçekli Köy, Spil Dağı Gezisi
Dönüş Zamanı: 19:00
Kasksız ve montsuz gelinmemesi,
Gezi sırasında Grup sürüşü dışına çıkılmaması,
Depolarımız dolu gelinmesi önemle duyurulur...
Gezimize sadece motorla gelinecek diye bir kuralımız yoktur.Otomobilleri ile gelmek isteyenlerde, hiç çekinmeden gelebilirler.Bu arada yanında tavla, ip, top ve benzeri eğlence ekipmanları getirebilecek olanlar, lütfen getirrsinler...
Eeeee kimler gelecek bakalım, sayı istiyorum bir zahmet _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
En son HalilRR tarafından 07.05.2008 - 20:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 23.04.2008 - 19:09 Mesaj konusu:
iş güçte millet gelen olur. ya bu benim topcancım var altın toptancım AZİZ ORAN bu adamı neden kim küstürdü halil kardeş..MD yi onun sayesinde tanıdım ve sevdim ve sevdirdim sevdirmeye de tavsiye etmeye devam ediyorum.verilen emekler zaman hepsi boşunamıydı izmir toplantılarda hep unu görmeye alışmıştık gerçi herseyi biliyorumda neyde...inş bol katılımlı bir gezi olur kazasız belasız.
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
hakilrr md hikayesinde seninle yanyana 1.54 sn yede.. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6122 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 23.04.2008 - 19:49 Mesaj konusu:
HalilRR, ben ve BWS'em hazırız halil anladın demi kardesim _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6864 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 23.04.2008 - 19:52 Mesaj konusu:
DRAGON_10, Olayları biliyorsan söyleyecek birşey yok zaten dostum. Aziz abim buranın demirbaşı gibidir. Ne zaman istersede gelse, herkes kapıda karşılar onu. Kendi seçimi doğrultusunda karar vermiştir.
adin, Hava kötüde olsa gelmek zorundasınız...
SRAD-HAN, Kulağım çınladı birden Tamam gel sen de neyle gelirsen gel kardeşim _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1299 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 23.04.2008 - 19:58 Mesaj konusu:
HalilRR, nispet olsun diye sen yap bu gezileri,valla kıskanıyorum. şuracıkta değil ki gelemiyorum. artık yaz ortası tekne gezisine teşrif ederim umarım.
bütün İzmir MD'ye iyi eğlenceler.......
Tarih: 23.04.2008 - 20:02 Mesaj konusu:
Ne zamandır geziye hasret kalmıştık...
Güzel bir etkinlik olacak
pazar günü hepbirlikte eylenmeye varım diyorum vede pazarı
bekliyorum ...
görüşmek üzere:... _________________
HalilRR kahvaltıyı öyle bir anlatmışsın ki şimdiden ağzım sulandı.
EGE2004 ve ben ip atlarken deprem olmasın diye şimdiden rejime başladık.
Ben ve hanım büyük bir aksilik çıkmaz ise geliyoruz. Ama 55 günlük olan zat-ı şahane, biricik kızımız BEGÜM' e bakarım diyorsan onu da getiririm. Sallayıp uyutması benden, emzirip ( Biberonla oğlum heycanlanma ) altını temizlemesi senden!!! Nasıl çok iyi bir teklif degil mi? _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
Tarih: 23.04.2008 - 20:21 Mesaj konusu:
hondabros, Tekne gezisinde başına neler geleceği tahmin ediyorsundur umarım
ege2004, Motorla gelirsin umarım kardeşim
PolatCetin, Eeee ben oralarda gezdirip, beslenmesinede yardım ederimde, alt temizleme olayını diyorum, yenge yapsa diyorum _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 23.04.2008 - 20:34 Mesaj konusu:
goldminermechanic, Valla anlamam kardeşim, bak Manisaya kadar geliyoruz, ordan da siz gelin oraya kadar _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1299 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 23.04.2008 - 20:47 Mesaj konusu:
HalilRR demiş ki,
Alıntı:
hondabros, Tekne gezisinde başına neler geleceği tahmin ediyorsundur umarım
puhahahahaha.......
yok ben gelirsem şayet bi kenarda kimseye bulaşmadan,gayet efendi bir şekilde otururum.hatta karaya çıkmam bile. tabi temkinli bir kıyafet giymekte fayda var....
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 999 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 23.04.2008 - 20:50 Mesaj konusu:
HalilRR,dostum şu an Dikili deyim biliyorsun ama önemli değil sizin için gelirim,fakat eğer pazar günü işyerinde kısmazsam oradayım emin ol. _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Tarih: 23.04.2008 - 20:59 Mesaj konusu:
Harbiden halil kardeşim benim bi motorum vardı değilmi?.....
orada bir motor var uzakta,depoda binmesemde gezemesemde o motor benim motorumdur.
allah büyük elbette ona binecek zamanım olacaktır.
6.hislerim o motora bu pazar bineceğimi söylüyor...
Eartık benzini de sen koyarsın..... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız