Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - biraz eskileri analım 1953 BMW R 67-2 !!! asıl soru içerde??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

biraz eskileri analım 1953 BMW R 67-2 !!! asıl soru içerde??
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.04.2008 - 22:01    Mesaj konusu: biraz eskileri analım 1953 BMW R 67-2 !!! asıl soru içerde?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim çok hoşuma giden bi model 1953 lerden bi BMW hastasıyım bunların buna verilen paraya gerçekden deger inş beyenirsiniz beyenmemek elde degil sanırım Gülümsüyorum Bravo çok bakımlı ve çok temiz sahibi gerçekden kıymetini biliyor Alkışlıyorum ama neden satıyor anlamış degilim....... VE GELELİM SORUMUZA (TORUNUNUZA BÖYLE BİR MOTOR BIRAKMAK İSTERMİYDİNİZ) ? ? ? ? ? ? ? ? ?
link; http://www.sahibinden.com/1953_model_bmwWQQaXQQ4735510WQQpXQQdisplayitem

En son motorcusado tarafından 23.04.2008 - 22:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 23.04.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsado, bence de çok güzel... sahibi gerçekten hakkını vermiş... Alkışlıyorum
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.04.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer, evet gerçekden hakkını vermiş ama öle bi makinaya oakdar baktıkdan sonra torunlarıma saklardım Gülümsüyorum satmaya kıyamaz insan
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.04.2008 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam bir klasik.fakat eski her zaman eski yeni ise daima farklıdır..
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı drummerhipgig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.04.2008 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanlız masallah adam nerde nası saklamıs bunu hıcmı bınmemıs boyle bısey olamaz yaw allah allaaaaaaaaaahhhhhhhh... Gülümsüyorum Bravo Çok gülüyorum
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 23.04.2008 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsado, evet çok mantıklı bence... torunlar dedelerini asla unutamaz o zaman.. Göz kırpıyorum

En son husbayer tarafından 23.04.2008 - 23:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.04.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzelmiş Alkışlıyorum
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.04.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer, demişki ;
Alıntı:

topic in topic olduğunu senden öğrenmiştim ya ne utandım ya..

ozaman bende baslıgı düzeltcem bende ii baslk yazmayı ögrenmiş oldm sndn Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Çok gülüyorum

En son motorcusado tarafından 23.04.2008 - 22:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
lunaticank
Üye
Üye

Nereden: ankarakeçiören

MesajTarih: 23.04.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbiden de motorsadonun dedigi gibi torunlarıma saklardım Çok gülüyorum Delirdim
Başa dön
lunaticank Çevrimdışı lunaticank Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 23.04.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeeeeeeeeeeeeeş çk aradın mı bunu Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumD:

olm ne işin war snn bunlarla dertsiz başını derde mi sokucaksın şaşırdın mı olum sen Delirdim Gülümsüyorum Çok gülüyorum

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.04.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, bişii olmazzz onlara rahat oll alcm btane hc durmdn ç.kaleye gelcem yanına Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 23.04.2008 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gel gel de kal yolda görürüsn sonra.... Çok gülüyorum

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.04.2008 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, demişki ;
Alıntı:

gel gel de kal yolda görürüsn sonra ebenin ....

olm seko ne adamsın öldm gülmkden aksam aksam Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 23.04.2008 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ilanı gormustum bende.Ama ben arabadada,motordada boyle eski,nostaljık makınaları sevmıyorum ya.Hıc hoşuma gitmiyor açıkcası..
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 24.04.2008 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuşadasında aynısını gördüm adam tın tın gidiyordu Çok gülüyorum ama artçı koltuğu yoktu onda,bu ilandakinde var sonradan takılmamı acaba..
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal