Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - gezi projesi ???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

gezi projesi ???

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
F-5
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 23.04.2008 - 22:00    Mesaj konusu: gezi projesi ??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaşlar temmuzda senelik izinimde izmir den datça+ fetiye+marmaris civarı bir gezi yapmayı planlıyorum bir hafta kadar bana katılmak isteyen arkadaşlar olurmu temmuza daha var ama talep olursa gezi planı yapalım kamp+pansiyon usulü bir haftalık veya daha fazla tarihi mekanlar+uzun yol güneş deniz Delirdim varmı bende gelirim diyen deli ayrıca bu bölgeler hakkında bilgisi olan arkadaşlarda varsa tavsiyelerini beklerim Bravo saygılar Motordelisi

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AtillaPatik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.04.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence yıllık iznini hazin ayına denk getir 22/28/ haziran motorsiklet festivali var istanbuldan bir gurup çıkacaz tavsiyem o detaylı olarak bu link den istedigini ögrenirsin ben geçen sene ordaydım busenede gidecem olurhttp://www.motordelisi.com/ftopict-58763-marmok.html Bravo
Başa dön
AtillaPatik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
F-5
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.04.2008 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim zaten içimde onun eksikliği var ne yazıkki denk gelmiyor bizim izinler ama bi hafta sonuda olsa gidicem festivale bi günlükte olsa yani bu izinler denk gelmedi yine İstemiyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.04.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok şey kaçırdın çokkkkkkk Göz kırpıyorum
Başa dön
AtillaPatik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
pacha34
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kuşadası/aydın

MesajTarih: 02.05.2008 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuşadasınada bekleriz bizim festivalimizde diğerlerinden kalır yanı yok hatta bu sene feci süprizler var.
ilgilenirsen linki www.kumof.com
kumof 6*7*8 haziran 2008
Başa dön
pacha34 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 02.05.2008 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu sene feci süprizler var

adaya girişte ruslarmı karsılıcak Gülümsüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Seda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Denizli-İstanbul

MesajTarih: 02.05.2008 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Berhan her aklına geleni yazmasan artık Çok gülüyorum

F-5, temmuz için çizdiğin o rota motosikletle yolculuk için fazlasıyla sıcak olmaz mı?
Başa dön
Seda Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 02.05.2008 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

F-5, hadi yolunuz açık olsun

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 02.05.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
Alıntı:

bu sene feci süprizler var

adaya girişte ruslarmı karsılıcak Gülümsüyorum

haydi adaya Çok gülüyorum
momoR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
F-5
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ruslarmı Çok gülüyorum Çok gülüyorum bu arada çok güzel olacağa benziyor ama yine hazirana denk geliyor İstemiyorum temmuzda festival yokmu yaw Motordelisi

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

seda haklısın ama hasretini çektiğim bişey olduğu için denemeye niyetliyim sıcak soğuk yaz kış fark etmez yeterki iste Delirdim
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 06.05.2008 - 05:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Temmuz Ayı diyosun. Haziranın son haftası izinini ayarla MARMOKA gidecek bir çok arkadaş bulursun bence. Hem bu arada MARMOK festivalinede katılmış olursun Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
F-5
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marmok benim için hayal byine senelik iznimi ayarlamak gibi bi lüksüm olsa keşke bende çok gitmek istiyorum ama hep işim engel oluyor offff Beğenmedim
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kuşadası/aydın

MesajTarih: 17.05.2008 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kumof arkadaşlar kumof yaw:) Göz kırpıyorum
Başa dön
pacha34 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye