Tarih: 23.04.2008 - 22:00 Mesaj konusu: gezi projesi ???
merhaba arkadaşlar temmuzda senelik izinimde izmir den datça+ fetiye+marmaris civarı bir gezi yapmayı planlıyorum bir hafta kadar bana katılmak isteyen arkadaşlar olurmu temmuza daha var ama talep olursa gezi planı yapalım kamp+pansiyon usulü bir haftalık veya daha fazla tarihi mekanlar+uzun yol güneş deniz varmı bende gelirim diyen deli ayrıca bu bölgeler hakkında bilgisi olan arkadaşlarda varsa tavsiyelerini beklerim saygılar _________________
Tarih: 23.04.2008 - 22:55 Mesaj konusu:
bence yıllık iznini hazin ayına denk getir 22/28/ haziran motorsiklet festivali var istanbuldan bir gurup çıkacaz tavsiyem o detaylı olarak bu link den istedigini ögrenirsin ben geçen sene ordaydım busenede gidecem olurhttp://www.motordelisi.com/ftopict-58763-marmok.html
kardeşim zaten içimde onun eksikliği var ne yazıkki denk gelmiyor bizim izinler ama bi hafta sonuda olsa gidicem festivale bi günlükte olsa yani bu izinler denk gelmedi yine _________________
Tarih: 02.05.2008 - 20:56 Mesaj konusu:
kuşadasınada bekleriz bizim festivalimizde diğerlerinden kalır yanı yok hatta bu sene feci süprizler var.
ilgilenirsen linki www.kumof.com
kumof 6*7*8 haziran 2008 _________________ 2.kuşadası motosiklet festivali
6*7*8* haziran 2008
www.kumof.com
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 5961 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 02.05.2008 - 21:21 Mesaj konusu:
Alıntı:
bu sene feci süprizler var
adaya girişte ruslarmı karsılıcak _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez(T.İ.T)
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1809 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 06.05.2008 - 05:00 Mesaj konusu:
Temmuz Ayı diyosun. Haziranın son haftası izinini ayarla MARMOKA gidecek bir çok arkadaş bulursun bence. Hem bu arada MARMOK festivalinede katılmış olursun _________________ PIAGGIO X8 200
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h
The Godfather
marmok benim için hayal byine senelik iznimi ayarlamak gibi bi lüksüm olsa keşke bende çok gitmek istiyorum ama hep işim engel oluyor offff _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız