Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YBR 125 Lastik

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YBR 125 Lastik

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tetox
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.04.2008 - 22:57    Mesaj konusu: YBR 125 Lastik Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar benim lastikler aşındı lazt,kleri değiştiricem Metzeler 90/90 18 ön lastik motorun lastikleri ama ben 90/90 21 ön lastik takmak istiyorum mümkün mü sizce?
Başa dön
tetox Çevrimdışı tetox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aynux
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.04.2008 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mumkun ama biraz yanlardan catallara surtuyo bende yaptim ondan biliyorum..
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tetox
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.04.2008 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozamanda lastik aşınır gerek yok yani biz yine 18 e dewm bu arada teşekkürler
Başa dön
tetox Çevrimdışı tetox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 08.05.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Metzeler 90/90 18 ön lastik motorun lastikleri ama ben 90/90 21 ön lastik

Verdiğin ÖlçüLer arka Lastik öLçüleri değilmi. Orj. lastiklere bakarsan görürsün. Ön LAstik ölçüleri 2.75-18 olacak sanırım
speeed_crazy
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul / güngören

MesajTarih: 17.08.2008 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi selam abiler benimde bir sorunum var ve ilk kez paylaşıyorum daha önce buradan iletişim kurmadım neyse sorunum benim ön teker fabrikasyon hatasından dolayı şişme yaptı içindeki teller kopmuş ve ben piyasada 70,90,17 ölçülerinde lastik bulamıyorum nerden ve nasıl temin edebilirim Sinirlendim
Başa dön
speeed_crazy Çevrimdışı speeed_crazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
flash55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çarşamba

MesajTarih: 17.08.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mümkün değil zaten 18 ölçüsü olan janta nasıl 21 lastik takılır ben taktım olmadı diyen arkadaş nasıl takmış merak ettim valla.
Başa dön
flash55 Çevrimdışı flash55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alisilin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 17.08.2008 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya 18 olan jantın genişliğidir ve ne 17 olur ne 19
bi yanlışlık var dikkat ediiiin İyi fikir
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Bergama

MesajTarih: 17.08.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alisilin, flash55, doğru söylemişler.18 inc lik janta daha büyük 21 inc lih lastik takılmaz.
90/90/18 yerine 100/90/18 taktım ben ybr ye.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal