Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 24.04.2008 - 05:19 Mesaj konusu:
ellerin dert görmesin abim çok güzel olmuş şayet bir eleştiri kabul edersen ;daha önceki paylaşımında kısa az cümlelerle açıklamalar yapıyordun o şekilde daha yaşanabilir oluyordu ,fakat çok güzel olmuş yinede emeğine sağlık.Nice güzel günlere!!! _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 24.04.2008 - 05:29 Mesaj konusu:
antakin,
Hocam yükleme şimdi bitti. yazıları yzamadım çok yorgunum şimdi yatıcam. vaktin olursa sen bişeyler yazabilirsin. Bende zevkle okurum _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 24.04.2008 - 05:48 Mesaj konusu:
bend e yatacam ama bakarsin otururum biraz daha yazssamda yazmasamda çok güzel olmuş. _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Bu fotolar sevgili Ante'nin kamerasına takılanlar. Konu ile ilgili 2 ay rı topik olduğu için, Antecim affına sığınırak senin fotoları da buraya taşıdım.
Çaktırmadan çimende tango dersi bile aldım. Akıncım ilk ders için teşekkürler. (Gelecek vaat ediyor muyum hocam??)
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız