Tarih: 28.01.2008 - 21:09 Mesaj konusu:
gelisim_surucu_kursu, size bi sorum olucak bi a2 ehliyeti almak için bankaya sınav harcını yatırdıktan sonra yaklaşık 1 ay bekliosun sınava giriosun sonra bi 15 gün açıklanmasını bekliiosun açıklandıktan sonra bi 15 - 20 günde direksiyon sınavını bekliosun direksiyon sınavı 1 hafta içinde açıklanıo açıklandıktan sonrada 15 günde sertfikanı bekliosun bekliosunda bekliosun peki sertifikayı aldıktan kaç gün sonra ehliyeti alıoruz sorması ayıp?? _________________ beğenip beğenmeye bilirsin, bunu bana belirtmk zornda deilsin, bugun varsın yarın yoksun, fazla düşünme kaybolursn...
Kayıt: Jan 03, 2006 Mesajlar: 562 Nereden: istanbul/kadıköy
Tarih: 28.01.2008 - 21:23 Mesaj konusu:
bilal_R6 demiş ki:
gelisim_surucu_kursu, size bi sorum olucak bi a2 ehliyeti almak için bankaya sınav harcını yatırdıktan sonra yaklaşık 1 ay bekliosun sınava giriosun sonra bi 15 gün açıklanmasını bekliiosun açıklandıktan sonra bi 15 - 20 günde direksiyon sınavını bekliosun direksiyon sınavı 1 hafta içinde açıklanıo açıklandıktan sonrada 15 günde sertfikanı bekliosun bekliosunda bekliosun peki sertifikayı aldıktan kaç gün sonra ehliyeti alıoruz sorması ayıp??
Merhaba Bilal_R6;
Aslında senin dediğin kadar beklenmiyor ama yinede malesef yaklaşmısın.... Ehliyet için trafik şubeye müracaatınızdan sonra eğer ilk ehliyetse ertesi gün ancak daha önceden ehliyet varsa ve bu ehliyet başka il yada ilçe trafik ten alınmaysa 1 hafta beklenilebilir...
Son Mesajdan 517 saat 19 dakika sonra eklendi:
Merhaba Arkadaşalr;
Nisan sınavı için kayıtlar dolmak üzeredir... _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
msn:ehliyet@msn.com
216 330 54 44 kadıköy
arkadaşlar benimde sizlere bir sorum olacaK ben ehliyet sınavına girdim ve kazandım kurs sahiplerinin bana vermiş oldugu dosyam elimde ve uşengeclikmi desem nedesem bilmiyorum ama gidipte tırafik amirliginden ehliyetimi almadım bi kac arkadaş bu şekilde 3 ay gecerse ehliyet icin tekrar saglık belgesi almam gerektigi söyledi böyle bir durumda sizce tekrar saglık belgesi isterlermi beden ???? _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
Kayıt: Jan 03, 2006 Mesajlar: 562 Nereden: istanbul/kadıköy
Tarih: 22.04.2008 - 21:37 Mesaj konusu:
MaLiZiYoo35 demiş ki:
arkadaşlar benimde sizlere bir sorum olacaK ben ehliyet sınavına girdim ve kazandım kurs sahiplerinin bana vermiş oldugu dosyam elimde ve uşengeclikmi desem nedesem bilmiyorum ama gidipte tırafik amirliginden ehliyetimi almadım bi kac arkadaş bu şekilde 3 ay gecerse ehliyet icin tekrar saglık belgesi almam gerektigi söyledi böyle bir durumda sizce tekrar saglık belgesi isterlermi beden ????
Resmi tarihleri olan sağlık raporu ve adliyeden alınan savcılık belgesinin tarihleri önemli, bu belgeler çıkarıldıktan sonra 1 yıl geçerli, tarih geçerse yenileyip trafik şb.ye başvurman gerekli
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız