20 nisan pazar günü büyük heyecanla gittiğim izmir pınarbaşı yarışpistinde ilgi ve alakalarından dolayı tüm izmir MD'ye sonsuz teşekkürlerimi sunmayı borç bilirim.
Ayrıca pınarbaşı etkinliğinden sonra kaldığım 3 gün boyunca bana sahip çıkan benimle ilgilenen kalacak yer veren deyim yerindeyse 3 günlüğüne evlatlık alan diyebilirim halil abim ve onur abim benim gibi çekilmez birini misafir ettikleri zaman içinde göstermiş oldukları ilgi, sevgi, hürmet, öz kardeşleri gibi görmeleri gerçekten duygulanılmayacak gibi bi şey değildi. Dünya üzerinde yaşayayan insanlar Halil Akkaşoğlu ve Onur Karaca gibi mensupları olduğu için gurur duymalılar.
Değerli şahsiyet, mümtaz insan, renkli kişilik BAHATTİN ve Cod2 canavarı SRADHAN sizlere de teşekkür ederim. _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6855 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 24.04.2008 - 12:02 Mesaj konusu:
Olum bunların hepsi birer yatırımdı. Onur ve ben 1 aylığına Konyaya tatile gelmeyi düşünüyoruz ailelerimiz ve sülalemizle birlikte. Konaklama yeme içme gezme tozma ne varsa karşılarsın artık
İşin şakası bir yana, ne yaptıkki kardeşim, her zaman yine gelebilirsin, başımızın üzerinde yerin var _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 24.04.2008 - 12:48 Mesaj konusu:
HalilRR demiş ki:
Olum bunların hepsi birer yatırımdı. Onur ve ben 1 aylığına Konyaya tatile gelmeyi düşünüyoruz ailelerimiz ve sülalemizle birlikte. Konaklama yeme içme gezme tozma ne varsa karşılarsın artık
İşin şakası bir yana, ne yaptıkki kardeşim, her zaman yine gelebilirsin, başımızın üzerinde yerin var
abi kesinlikle 1 ay 2 ay 3 ay ne kadar istersen lafı mı olur ne yaptığı var mı ya 4 gün boyunca işiniz gücünüz varken bi de beni avuttunuz be abi biras evvel aradım amma motordamıydın ne yaptın açmadın ustayla görüştüreceğidim seni mehmet çal selamı var çok
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
zxrhalit, kanki valla yeni anladık ama harbi krallıkta number one çok iyi motor kullananların bu kadar mütevazi olabilecekleri aklıma gelmezdi _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
halil abi bende geliyom benide ağırlayın abi _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
HalilRR, başkanım bende Konyadan Edip benide pazar günü çiçekliköyde ağırlasana _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR.
Tarih: 24.04.2008 - 20:09 Mesaj konusu:
motorculuk bu işte korna basıp geçmek değil _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 24.04.2008 - 20:21 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız