Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 30.04.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

30.04.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mezar
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Kozyatağı/İstanbul

MesajTarih: 24.04.2008 - 14:51    Mesaj konusu: 30.04.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar artık Anadolu yakası toplantılarını Çayır Çimende yapıyoruz. 30.04.2008 İstanbul md çayır çimende toplanıyor.... Herkesi bekliyoruz...

Unutmadan toplantı yeri bir mekan degildir eskiler bilir yenilerde ögrenir artık bir otoparkta toplanıyoruz istiyen istedigi içeçegini yiyecegini yanında getiriyor veya yürüme mesafesindeki bakkaldan alıp geliyor....

Tekrar yazıyorum ister motorunuz olsun olmasın herkesi bekliyoruz...

Bekle bizi ÇAYIR ÇİMEN Çarşamba günü ordayız....
Buarada MD ürünlerimiz herzamanki gibi mevcuttur sipariş vermeniz yeter

Tarih: 30.04.2008 Çarşamba
Saat:19.00 sonra 23.00 kadar kesini var
Yer:Çayır Çimen
Adres:Kadiköy-Bostancı Sahil yolu Bostancı deniz otobüslerinin yanındaki büyük otopark.....

uzaydan bır bakalım kroki

Önceki toplantıdan bir resim[/b]...

En son mezar tarafından 01.05.2008 - 08:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mezar Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 24.04.2008 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

almak isteyen arkadaşlar bedenlerini yazssınlar
ÜRÜNLERİMİZ;

KISA KOL TİŞÖRT ( S,M,L,XL,XXL ) BEDENİ 15 YTL

UZUN KOL TİŞÖRT ( S,M,L,XL,XXL ) BEDENİ 20 YTL

ŞAPKA 15 YTL

KOLYE UCU BÜYÜK 20 YTL

KOLYE UCU ORTA 15 YTL

KOLYE UCU KÜÇÜK 10 YTL

antakin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.04.2008 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sende orda olcanmı mezarım burakım uzun zamandır kendin gelmiyorsun toplantılara etkinliklere ne işş yok oldun, en son seni 8 ay önce gördüm bostancı ışıklarda anlarsın yaa Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

antakin demiş ki:
almak isteyen arkadaşlar bedenlerini yazssınlar
ÜRÜNLERİMİZ;

KISA KOL TİŞÖRT ( S,M,L,XL,XXL ) BEDENİ 15 YTL

UZUN KOL TİŞÖRT ( S,M,L,XL,XXL ) BEDENİ 20 YTL

ŞAPKA 15 YTL

KOLYE UCU BÜYÜK 20 YTL

KOLYE UCU ORTA 15 YTL

KOLYE UCU KÜÇÜK 10 YTL

haydiyin arkadaşlar özellikle istanbul delileri tişortlar azalıyor sonra görmedim duymadım demeyin birbirimiz tanıyalım en azından tişortları görünce aha bizim delilerden biri deriz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gevezehanim
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 24.04.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mezarım torunum, oraya daha yeni çekilmiş toplu fotolardan koysan diyorum artık. Tabii toplantılara gelmeye gelmeye, haberin de yok yenilerinden.

arkadaşlar antakin in dediği gibi herkes MD t-shirtlerini giyerek gelsin sahip olmayanlar toplantıda edinsinler
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.04.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim demiş ki:
Mezarım torunum, oraya daha yeni çekilmiş toplu fotolardan koysan diyorum artık. Tabii toplantılara gelmeye gelmeye, haberin de yok yenilerinden.

nerden bilsin adam en son 8 ay önce gelmişti Çok gülüyorum ben gelmeyişini biliyorum ona toplantıyı yasaklamışlar izinsiz gidemiyoo Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 24.04.2008 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, bu fotoğraf çekildiğinde kızımı daha yeni almıştım, ve ilk toplantısına getirmiştim sanırım..
hani bu adam o kadar da minik de değil ki gözümüzden kaçsın dicem ama yok ortalıkta işte
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 24.04.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar toplantılarda herkes MD thisrt yada S.shirtlerini giyinmesi önemle duyrulur,henüz MD ürünü olmayan toplantılarda ben ve diğer organizatör arkadaşlarımızdan temin edebilirler yeterki bedenlerinizi verin bizler getirelim.
antakin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.04.2008 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antakin demiş ki:
Arkadaşlar toplantılarda herkes MD thisrt yada S.shirtlerini giyinmesi önemle duyrulur,henüz MD ürünü olmayan toplantılarda ben ve diğer organizatör arkadaşlarımızdan temin edebilirler yeterki bedenlerinizi verin bizler getirelim.

evet yeterki verin bedenlerinizi organizatör arkadaşlar giydirecekler size daha ne yapsınlar yaa Çok gülüyorum
Başa dön
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 24.04.2008 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antakin demiş ki:

Neden?

Ben forum tshirtleri giymeyi sevmem, yıllardır sürekli olarak katılmakta olduğum MD toplantılarına bu durumda katılamayacak mıyım?

Üzgünüm
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.04.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS demiş ki:
antakin demiş ki:

Neden?

Ben forum tshirtleri giymeyi sevmem, yıllardır sürekli olarak katılmakta olduğum MD toplantılarına bu durumda katılamayacak mıyım?

Üzgünüm

sen takım elbıseyle gelıyorsun sana izin verıyoruz Gülümsüyorum) Dil çıkarıyorum
Başa dön
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 24.04.2008 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, kankam sen gelecen mi doğru söylee
Nymphia
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 24.04.2008 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antakin, kısa kollu t-shirt alıcam ben ama bedenden emin değilim,göz kararı bakıcam ona(M ya da L).
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 24.04.2008 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero demiş ki:
XANDROS demiş ki:
antakin demiş ki:

Neden?

Üzgünüm

sen takım elbıseyle gelıyorsun sana izin verıyoruz Gülümsüyorum) Dil çıkarıyorum

zorunludur diye bir söz çıkmadı ağzımdan .Hepimiz de MD t-shirtleri olursa motorlarımız ve üstümüzdekilerle daha anlamlı ve havalı oluruz ,siz ne isterseniz giyebilirsiniz bir zorlama yok yani anlıyacağınız.
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 24.04.2008 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antakin,

haa tamam tamam, bir anda herkes tshirt giyilsin filan deyince mecburiyet kondu gibi algıladım. Durum anlaşılmıştır, açıklama için teşekkür ederim.

Dediklerim bu arada yanlış anlaşılmasın sadece kişisel tercihim diye sormuştum, yoksa MD tshirtleri gayet güzel ve şık.

OK
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 24.04.2008 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hatdi yeni gelenleri görelim. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye