Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD Kardeş Okulumuzun Çocuk Kitaplarına İhtiyacı Var...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD Kardeş Okulumuzun Çocuk Kitaplarına İhtiyacı Var...

MD Kardeş Okulumuzun Çocuk Kitaplarına İhtiyacı Var...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 24.04.2008 - 15:58    Mesaj konusu: MD Kardeş Okulumuzun Çocuk Kitaplarına İhtiyacı Var... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi Kardeş Okul Projesi 'ni başarıyla tamamlamıştık.2007-2008 eğitim öğretim yılı için gönüllü Motordelileri Kırtasiye Malzemeleri ni kardeşlerimize ulaştırmıştı... Kardeş okulumuzun öğrencilerinin ihtiyaçları bir defa yapılan ile bitmiyor.Madem kardeş okulumuz var o zaman hızla devam edelim..

Şimdi;
Kardeş okulumuz öğrencilerinin okunmuş yada okunmamış çocuk kitaplarına ihtiyaçları var...

Evinizde ,eşinizde, dostunuzda, mutlaka çocuğundan kalan bir tane bile hikaye,roman,masal ,dergi,tatil kitapları vardır... Bu kitaplara ihtiyacımız var

Kardeş okulumuz Akçakent İlköğretim Okulu Gaziantep/Nizip'in Akçakent Köyü'nde ,100 tanesi ilkokul ,56 tanesi ortaokul olmak üzere 156 öğrencisi olan bir okuludur.

Kampanyaya nasıl katılırım?

Okunmuş yada okunmamış çocuk kitaplarınızı /dergilerinizi ,kargo ücretini kendiniz ödeyerek gönderebilirsiniz.

Kitapları Nereye Kimin adına göndereceğim?

Tekel İlköğretim Okulu Müdürü Durdu Aydın'a gönderebilirsiniz.Durdu Aydın ve Nadide ( şekerportakalı ) gönderilen kitapları okullar 13 Haziran'da kapanacağı için ,Haziran'ın ilk haftasında eğitmen olduğu Akçakent İlköğretim Okulu öğrencilerine teslim edecektir.

Kampanya Adresi:

Sn:Durdu Aydın

Mimar Sinan Mahallesi Ender sokak No:2-13 Nizip/Gaziantep

Kitapların okul ve öğrencilerine teslim edildiğini nasıl öğreneceğim?

Nadide ( şekerportakalı ) gönderilen kitapları Akçakent İlköğretim Okulu'na teslim edecektir.Teslim ettiğinde çekeceği fotoğrafları Motordelisi Portalı forumlarında yayınlayarak Kardeş Okulumuz öğrencilerine kitapların ulaştığını ve bu yazı kitapsız geçirmeyeceklerini öğreneceğiz.

Okunmuş yada okunmamış çocuk kitaplarınızı /dergilerinizi bekliyoruz...

En son Rabbit tarafından 16.07.2008 - 11:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Rabbit Çevrimdışı Rabbit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Angeldevil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: .:Smyrna:.

MesajTarih: 24.04.2008 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, O zaman ben hemen gidip 1-2 koli hazırlayayım Alkışlıyorum ..

Fırçalama beni yan masadan hazırlayacağım dedim alla alla Ağlıyorum

Dövme Dizini Ben Döverim Kızını He Heey..Bir gün MD olursa herkes,hiç şaşırma bey
Başa dön
Angeldevil Çevrimdışı Angeldevil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 24.04.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arzu'cumm,Rabbit'cimm topic ve desteğin için çok teşekkür ederim,ellerine,emeğine sağlık. Çoook seviyorum Çoook seviyorum

Okullar açılmadan yazın başında başlattığımız "Kardeş Okul" projemizden alnımızın akıyla çıktık ve çokda güzel oldu,ki resimlerdeki mutululuk herşeyi anlatmaya yetmişti bence. Bravo Biz bu okula "kardeş" dedik ve elimizden geldiği kadar eksiklerini tamamlamaya çalıştık,hala minik öğrencileirn elinde sizleirn gönderidiği kalemler,defterler var,ve bu gurur verici.Ama okulların kapamnasına bir,iki ay kala kardeş diye elimizi uzattığımız öğrencilerimize bide yaz tatili öncesi yardım etmek istiyoruz.

İlkokul öğrencisi için bir hikaye kitabının,çalışma kitabının ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruzdur,emin olun öğrenciler ellerine geçen tek bir kitabın kıymetini çok iyi biliyolar çünkü bi dahaki sefere bir ikincisinin olmayacağının,alamayacaklarının farkındalar.

Bu yüzden evinizde,akrabalarınızda,eş,dost çevrenizde kullanılmış veya fazla hatta yeni hikaye kitabı,yaz tatili çalışma kitabı,bilim veya çocuk dergileri,ortaokul öğrencileri için romanlar,eğitimle ilgili yayınlar varsa şimdi toplama ve değerlendirme zamanı.

Daha önceki projede olduğu gibi bu kitap kapmanyasındanda MD'nin üstesinden geleceğine eminim. Çoook seviyorum
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
BRSCN38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

MesajTarih: 24.04.2008 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizde 23 nisan törenlerini okulumuzun belirlediği kardeş köyde geçirdik çok güzel ve o kadarda duygusal anlar yaşadık gerçekten çok büyük bi keyif o çocuklar size öyle bi bakıyolar ki belki hayatı boyunca ilk hediyeyi sizden almış gibi ve işte o zaman kendinizle gurur duyuyosunuz burda emeği geçen herkese tşk ederim gerçekten çok anlamlı bi organizasyon yapıyosunuz Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

A(RH+)
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.04.2008 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, ne yazim şimdi ?
gene en güzel işlere imza atıyosun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

seker_portakali, kardeşim bu işte son nokta sende bitiyo gene Gülümsüyorum
teslim anındaki o gülen gözlerin fotolarını bekliyorum Gülümsüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 24.04.2008 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, " Yolladım bir koli " yazılarını görmek isterim ben.. Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.04.2008 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu etkinlikler İZ BIRAKAN etkinlikler..
MD Grubunun yaptıgı bu tarzdaki tüm etkinlikler herkes tarafından konuşuldugu gibi herkesinde takdirini kazandırıyor..
Tabikide destek olmalıyız.
Duyarlılık bize yaşam sevinci, huzur ve en önemlisi gurur verir..
Geriye dönüp baktığımızda MD çatısı altında ucundan birlikte tuttuğumuz böyle anlamlı etkinliklerin gururunu hep yaşıyorum..
Bundan sonrada yaşamalıyız...
En önemliside gönderdiğimiz kitapların sayfalarını çeviren miniklerin bilgi dağarcıklarına bir kelime dahi olsa sokabilmenin verdiği huzur..
Teşekkürler ARZU.. Bravo

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 25.04.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konyadan gereken neyse yapılacaktır

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 25.04.2008 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olay bu işte bize yakışan bu gereken neyse yapılsın
hemen yapalım

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 25.04.2008 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, rica Göz kırpıyorum

capodelcapo, proracing, teşekkürler Bravo

Bu başlığı görmeyenler var sanırım ya da görmemezlikten gelenler..Bu yüzden başlığı tetiklemek lazım arada sırada..

Biz kızımla bir koli bulup doldurmaya başladık bile.Hatta ablasından kalan ve okumak için yaşının yetişmediği kitapları bile koyduk.Kızım "Onları okumaya şuanda ihtiyaçları var.Ben büyüdükçe sen bana alıyorsun nasıl olsa ..." dedi ve koliye itinayla yerleştirdi.

Aklıma gelmişken 13.İzmir Kitap Fuarı 19 Nisan 2008 tarihlerinde Kültür Park'ta açılmıştır.Son gün 27 Nisan 2008 .280 yayınevinin bulunduğu fuar bu kampanyamıza yardımcı olmak isteyen ama elinde kitap olmayan arkadaşlarımıza sadece bir alternatif.Biliyoruz ki bu fuarda kitaplar oldukça ucuzluyor.
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 25.04.2008 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende hemen eski kitaplarımı topliyim hazırlayayım. Ali gel kitaplarım var ama ben onları sıkıldıkca okuyorum onları veremem Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Rabbit aplam yine iş başındasın vesselam Alkışlıyorum Alkışlıyorum

İşin şakası bir tarafa, bende imkan dahilinde ne alabilirsem almak istiyorum apla. Yaz sen benide Bravo

En son HalilRR tarafından 25.04.2008 - 18:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 25.04.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, canımm senin okuduğun kitaplar yayından kalktı yanii,gönderme sen onları. Gülümsüyorum En son "Cin Ali" serisi vardı,karagözlü kuzusu,berber fili falan,sen onlardan bahsediyon heralde Çok gülüyorum Zaten onlardan seni ayırmaya bizim de içimiz el vermez Üzgünüm Dil çıkarıyorum

capodelcapo, proracing, desteğiniz için teşekkür ederiz. Bravo

Rabbit, kızın da sana çekmiş canımm Göz kırpıyorum Annesi kadar duyarlı Çoook seviyorum
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Rabbit
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 25.04.2008 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Sinirlendim Senin okuduğun kitapları çocuklar ne yapsın??En büyüğü 14 yaşında bu çocukların ..

http://www.atayayincilik.com.tr/ sana önerebileceğim Yayıncılardan bir tanesi.Kızımın boş zamanlarını değerlendirdiği test kitabının yayınevi..En azından alabileceklerin için seni ve senin gibi elinde çocuk kitapları olmayanları yönlendirir.. Bravo

seker_portakali, Göz kırpıyorum olsun şekercim,benim kızlarım da duyarlı gençlerden olsun..Mutlu oluyorum...
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 26.04.2008 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arzu apla gene süper bi düşünce ve duyarlılık tebrik ediyorum elimden geleni yapacağım Bravo

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 28.04.2008 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Henüz topiğin açılmasına karar verme aşamasındayken seker_portakali'nın şüpheleri vardı."Acaba bir öncesi kadar ses getirecek mi ?" diye.Benim cevabım ise "Tabi ki bir önceki kampanya kadar katılım olacak" olmuştu.
Ben Motordelilerinin bu kampayayı da en güzel noktaya kadar getireceklerine eminim!...
Ben de herkes gibi kendimde olmasına artık imkan olmadığı için Göz kırpıyorum yeni kitaplar almaya ve etrafımdaki ufaklıklardan kitaplar toplamaya başladım...

Rabbit, öpüjükk ve Alkışlıyorum Alkışlıyorum
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal