Tarih: 23.04.2008 - 23:54 Mesaj konusu:
hakikaten memlekette çok şerefsiz haysiyetsiz var dursalar bir can kurtulucaktı _________________ gülü bir gün motosikleti hergün,
gülü soluncaya motosikleti ölünceye kadar seveceğim.
obez ninja
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 382 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 23.04.2008 - 23:56 Mesaj konusu:
Alıntı:
yaralı haldeyken ayağa kalkmaya çalışan motosiklet sürücüsüne bu kez de minibüsün çarptığını
Ne kadar üzüntü verici bir olay. İnsan motosiklet yüzünden ölmüyorki trafik maganları yüzünden ölüyor _________________ "Nefes Almak Gibi Birşey" Dediğim MoToSiKLeT Aşkına AsLa Dur Diyemeyeceğim Kesin.Siz Nefes ALmaktan VazgeçebiLirmisiniz...
O arkadaşımızı orda bırakıp gidenleri alkışlıyorum HELAL OLSUN SİZEE VAY BE İNSANLIK ÖLMÜŞ!!! _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Tarih: 24.04.2008 - 00:06 Mesaj konusu:
evet maalesef..oluyor bunlar.sonra yakalanıp mahkemeye çıkıyorlar.mahkemede-paniğe kapıldım basiretim bağlandı kaçtım pişmanım-diyorlar.iyi hal ilk ceza vb vb gibi şeylerden dolayı hiçbir ceza almadan tahliye oluyorlar.ölen ölüyor kalan vicdanları ile baş başa kalıyorki hiç birinde yok zaten.sonra kaldıkları yerden devam ediyorlar..allah hpimizin yardımcısı olsun.öelnlerede allahtan rahmet.yakınlarınada baş sağlığı diliyorum..kazasız sürüşler....
Kayıt: Dec 21, 2006 Mesajlar: 101 Nereden: LEGIO PATRIA NOSTRA
Tarih: 24.04.2008 - 19:04 Mesaj konusu:
Söylemek istediğim çok şey var ama saygı sınırını aşmaktan korkuyorum YAZIKLAR OLSUN misafirperver ii kalpli TÜRK Milletinin düştüğü yere bak YAZIKLAR OLSUNNN sURATLARINA TÜKÜRMEK İSTERDİM BUNA SEBEP OLANLARIN _________________ TIGER 250
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız