Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - T.T.Arif ve Ailesi - Yamaha R1 Şasesi Nasıl Kırılır ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

T.T.Arif ve Ailesi - Yamaha R1 Şasesi Nasıl Kırılır ?

T.T.Arif ve Ailesi - Yamaha R1 Şasesi Nasıl Kırılır ?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 24.04.2008 - 20:35    Mesaj konusu: T.T.Arif ve Ailesi - Yamaha R1 Şasesi Nasıl Kırılır ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugünlerde Tümay (Tekteker Arif' büyük in oğlu) Turkiye'de daha önce denenmemiş hareketler
için antremanlara başladı. Hepimizin Yurtdışında gördüğü bazı akrobası hareketlerini artık ülkemizde bizde görebileceğiz (:
Geçen gün yaptığımız çekimi sizlerle paylaşmak istedik. Zamanla çok daha iyi olacaktır.
Motosiklet arka koruma demiri üzerinde giderkenki sahneye dikkat edin..

Antreman sırasında Yamaha R1 in şasesi kırıldı. Şok oldum Bakın Arif ağbi bu duruma ne diyor. ?
Gerisini videoda izlersiniz Gülümsüyorum
Yorumlarınızı bekliyoruz OK

Link
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 24.04.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay beee
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 24.04.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suzuki olsa kırılmazdı Çok gülüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 24.04.2008 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence o motor bugüne kadar ona iyi bile dayandı..............
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Taz-Z
Üye
Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 24.04.2008 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha mamaha yok bi dahah Alkışlıyorum Delirdim
Başa dön
Taz-Z Çevrimdışı Taz-Z Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mehmetozdogan1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA 07DP626

MesajTarih: 24.04.2008 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo

Başa dön
mehmetozdogan1 Çevrimdışı mehmetozdogan1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 24.04.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana demiş ki:
Bence o motor bugüne kadar ona iyi bile dayandı..............

+1 Bravo
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.04.2008 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hahhaaha bi bunu duymamıştım yamaha dan Üzgünüm
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 24.04.2008 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orası arif abinin özel antreman pisti galiba Çok gülüyorum 2 kere yere vurdu kırılır tabi şasi Bravo arif abi diyo yamahaya binmek yok bidaha Çok gülüyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rott
Üye
Üye

Nereden: soma45

MesajTarih: 24.04.2008 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayal kırıklığına uğradım.. Dil çıkarıyorum Delirdim
Başa dön
rott Çevrimdışı rott Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.04.2008 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet burda yamahanın ne sucu var ki?? adamlar pat pat pat yere vurun diye motor yapmıyorlar!! bu güne kadar defalarca tekere kalktı.. stoppie yaptı... şimdi yere vurdu kırıldı.... bence kırılması normal.. haa eğer normal yolda yada tekere kalkarken kırılsaydı o zaman haklı derdim!!!
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 24.04.2008 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Demek ki Yamaha Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: polislerin aradığı yerden

MesajTarih: 24.04.2008 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, haklısın okadar teker yapmaya isveç çeliği olsa dayanmaz.. Bravo motorlar 30 saniyede bir teker yapsın diye yapılmıyor sonuçta..virajda otobanda kırılsa neyse Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 24.04.2008 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, sen buna güzel bir kaynak yaparsın Çok gülüyorum

suzuki olsaydı şase kalmazdı ki, burada en azından şase var ortalıkta Çok gülüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 24.04.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burda bangır bangır boşunamı bagrıyoruz yamaha nazik makina hem sasi olarak hem makina olarak!! Avrupalı yada amerikalı stunt ustaları profesyonel show grupları neden yamaha kullanmıyor işte sebebi az önce TR deki en prof showman den dinledik!!!, bunun üzerine daha ne diyecekler bilmem!! Beğenmedim
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal