Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 22.04.2008 - 18:59 Mesaj konusu:
Çok sevindim süreç kısa sürer inşallah hayırlısı olsun tebrik ediyorum bütün MD Yİ _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
üyelerimiz için güzel haber tv yayını..bu çalışmada katkım olsun isterim.komple yayıncılık tecrübesi,kamera,ses,ışık,naklen yayın arabası,programcılık,komposyon yaratıcılık,elaman yetiştirebilirim.çağrınızı bekliyorum.teknik eleman bulma konusundada yardımcı olabilirim.saygılar. _________________ türkiyenin heryerinde ayak izim vardır olmayan yerdede kawasaki kle 500 ün lastik izleri olacaktır.yeni yerler ve yeni kişiler tanımak hayat tarzımdır.emekliyim zamanım var
şimdiden hayırlı olsun tüm mdelilere _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız