Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Brad Pitt'in motor tutkusu-

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Brad Pitt'in motor tutkusu-

Brad Pitt'in motor tutkusu-
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 24.04.2008 - 20:49    Mesaj konusu: Brad Pitt'in motor tutkusu- Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sıkı bir motosiklet tutkunu olan Brad Pitt, geçtiğimiz Pazar Los Angeles sokaklarında fırtına gibi esti. Pacific Coast paparazileri tarafından görüntülenen ve çocuklarından vakit buldukça "chopper" tipi motoruna atlayıp keyif turları yapan Pitt oldukça mutlu görünüyordu.

Hayat arkadaşı ve kızı Shiloh'nun annesi Angelina Jolie ile çok yakında bir de ikiz bebek sahibi olacak olan Pitt, 6 tane çocukla motoruna pek vakit ayıramayacağa benziyor. Ünlü aktör işte bu yüzden son zamanlarda çok özleyeceği motorunun üzerinden inmiyor.

resimler için linki TIKLAYIN...

http://galeri.sabah.com.tr/?galerisec=951
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 24.04.2008 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan, paylasım icin saol Bravo
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.04.2008 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 24.04.2008 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama olmadı şimdi koskoca brad yarım kask mı takarmış biri en fazla darbenin çene bölümünden geldiğini anlatsın bu adama Delirdim Delirdim
Başa dön
shift-delete- Çevrimdışı shift-delete- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
61QUAREZMA61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul gaziosmanpaşa

MesajTarih: 24.04.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bradin karizma çizilmiş Çok gülüyorum
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 24.04.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aneee bu ne ya.. Bari bir Suzuki DL 650 falan kullansaydın.. Fi tarihinden kalma Harley tipine gıcık oluyorum..
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 24.04.2008 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu medya maymunlarını sevmezdim motoruda bunlar gibi iğrenç Göz kırpıyorum

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
leturc01
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: LEGIO PATRIA NOSTRA

MesajTarih: 24.04.2008 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanki parası mı yok adamın adam bunu sevmiş ki kullanıyo o yüzden öyle önyargılı olmayalım arkadaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz... Gülümsüyorum

BRh +
Başa dön
leturc01 Çevrimdışı leturc01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 25.04.2008 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence böyle ünlü insanlar içinde bierbir alet motor.Kafaya kaskı taktınmıydı kimse seni tanımaz.Ohh rahat rahat gez..

Arabalarının camlarına film yaptırsan yine dikkat çeker bu kim diye.Ama motorda sorun yok.Tak kaskı vınnnn Çok gülüyorum
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gazgazgaz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 25.04.2008 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum kask olayında hatalı gibi Çok gülüyorum
Başa dön
gazgazgaz Çevrimdışı gazgazgaz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
toomuchcc
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 25.04.2008 - 03:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yüzeysel yorumlar...

Brad Pitt parayla satın alınan herhangi bir ürünle hava atmaya çalışmaz, kendisi yeterince güzel bir insan zaten, her yonden. Ilk motor olarak r1 falan alıp 2 3 ayda rossi kesilenler gibi bir amac gütmesi söz konusu degildir.

Ayrıca linkte verilen motor özel üretim bir makine. Bir motor sitesinde şu fotolara bakan insanların motorla ilgili daha teknik yorumlarını okumak daha hoş olabilir. Gidonda fren veya debriyaj goren? On tekerde disk goren? ... Tipinden kime ne allah askına... Motosiklet degil mi o?

Ayrıca google'da brad pitt and motorcycles tarzı bir arama yaparsanız bir sürü baska motora da bindigini gorebilirsiniz. Naked, roadster, cruiser tarzı turlerden hoslanır genel olarak. Guzel olan bir yanı daha: her fotosunda kask takıyor olması.
Başa dön
toomuchcc Çevrimdışı toomuchcc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 25.04.2008 - 04:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toomuchcc evet olaya farklı bir açıdan bakmışsın haklısında.Ama yazdıklarını okuyunca dedim kesin ahbablığı var anlatacak şimdi nerden tanısıklığı olduğunu Gülümsüyorum
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 25.04.2008 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan, paylaşım için teşekkürler

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 25.04.2008 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler.... Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 25.04.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrik etmek lazım kaskı kafasında.Ama o adama ss daha çok yakışabilirdi bence Bravo
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal