arkadaşlar öcelikle söylemek istedim bu makina çok iyi ben aldım bundan önce kawazaki en 530 vardı bende tabiki ikisi kıyaslan maz ama gerçekten makina 125cc olmasına rağmen çok güçlü ben çok memnunum
çinliler motoru bile kendilerine benzetmiş,şu farlara bak çinlilerin çekik gözleri gibi _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Mar 01, 2006 Mesajlar: 426 Nereden: izmir bornova altyndağ
Tarih: 24.04.2008 - 23:34 Mesaj konusu:
komşudaSG 250-4 var anahtarı bize emenet etmişti alırken ve motosiklet marş basmamıştı servise bigiti motor boğulmuş ve bombayı açıklayıyorrum efendim ben motoru dükana alır ken motor çalışmıyorken gazı çekmişim kazalsa ve motor boğulduğun dan iki buji birden değişti adama 20ytl masraf çıktı yaaa _________________ honda CBR
arkadaslar hıc yormayayım sızı benım arkadasımda var bu makınadan 1 ay once aldı hatta ılk 1550 km sını ben yaptım su anda 1400 km de 1 hafta once yıne bındım balcovadan urkmeze gıtmek ıcın otobana cıktım bır yapıstırdım o da ne oyle bır tıtresım varkı ınanamazsınız tamam su sogutmalı ama o su sogutması ne kadar ıs gorur bı dusunun bence alcak olan kısıler hemen vazgecsın cok pısman olur bunun yerıne CBR 125 alıp baksınlar keyıflerıne sıkıntı stres yok... _________________ CBR 125 REPSOL
o para ya 2.el bi cbr 125r alsan daha iyi olur.hem sıkıştığın zaman rahatlıkla elden çıkarırsın. yedek parçası pahalı diyosan ybr 125 al _________________ www.pamukemlak.com
bak arkadasım eger 3500 ytl paran varsa hıc dusunme bı tane CBR 125 al sonra o skygonun yanından oyle bı gecersınkı ruzgarından yoldan cıkar... _________________ CBR 125 REPSOL
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız