bu gezide konyadan ilk çıkışta bana uğramışınız ama benim alanya dışında olduğum zamanda gelmişsiniz
aslında iyi bir fırçayı hakediyon proracing m.ali adam beyşehirden çıkarken bi arar benim tarafıma doğru geldiğini söyler
ona göre düzen kurulurdu gideceğim yere birgün sonra giderdim
neyse gene gelirsiniz hem sezon açılmayada başladı iyi tıngırdarız
ama gezi güzelmiş
hatta belkide size takılabilirdim yani sizlerle gelirdim
siz yerde ben havada yolları aşardık _________________ GÜZEL ANILARIMIN VAZGEÇİLMEZ ORTAĞI (Tek Teker)dir.
honda,suzuki,kawasaki,yamaha nın aynı karede olduğu bi foto var,çok iyi gerçekten güzel gezi olmuş _________________ uykusuzken hiçbişey gerçek gözükmüyor,herşey suretin suretinin sureti..
Tarih: 25.04.2008 - 00:52 Mesaj konusu:
Güzel kareler teşekkürler...
2motor 4 kişi seyahat ettiniz anladığım kadarıyla.Aradakiler için sıkıntı olmadımı.Onları bi anlatırlarsa seviniiz.Ne kadar zamanda mola verdiniz,çok sıkıntı oldu mu vs vs.. _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
cok guzel bır gezı ve paylasım olmus.resımlerı keyıfle ızledım.kazasız belasız olması ve sızler ıcın race motorla yapılan bu gezının en guzel yanının motorların uzerınde vırajlara gırmek oldugunu duymak motor sevdalısı olarak sevındırıcı.paylasım ıcın tesekkurler
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 25.04.2008 - 09:10 Mesaj konusu:
beyşehirli kardeşlerim yakışanı yapmış güzel bir gezi olmuş insan bir tel açar yahu kaşıntı vardı bir türlü atamıyorum geziniz güzel geçmiş emeğinize ve paylaşımınıza teşekkürler _________________
Tarih: 25.04.2008 - 10:22 Mesaj konusu:
bekr, bekir kardeşim nasip olursa KAWARACİNG ALİ norveçten gelicek 1 ay sonra o zamn daha kapsamlı bi gezi düzenlicez acı kahveni içmeye o zaman gelicez _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız