Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BEYŞEHİR MD'den ÇILGIN EGE VE AKDENİZ GEZİSİ PART 1

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BEYŞEHİR MD'den ÇILGIN EGE VE AKDENİZ GEZİSİ PART 1
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 25.04.2008 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel bır gezı epey yol yapmıssın sınız arkadaslar tebrıkler Alkışlıyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tektekerarif
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 25.04.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu gezide konyadan ilk çıkışta bana uğramışınız ama benim alanya dışında olduğum zamanda gelmişsiniz
aslında iyi bir fırçayı hakediyon proracing m.ali adam beyşehirden çıkarken bi arar benim tarafıma doğru geldiğini söyler
ona göre düzen kurulurdu gideceğim yere birgün sonra giderdim
neyse gene gelirsiniz hem sezon açılmayada başladı iyi tıngırdarız Gülümsüyorum

ama gezi güzelmiş Bravo
hatta belkide size takılabilirdim yani sizlerle gelirdim
siz yerde ben havada yolları aşardık Dil çıkarıyorum
sedicovalvole
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 25.04.2008 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda,suzuki,kawasaki,yamaha nın aynı karede olduğu bi foto var,çok iyi gerçekten Gülümsüyorum güzel gezi olmuş
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 25.04.2008 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel ve eglenceli bir gezi olmuş Bravo

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 25.04.2008 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel kareler teşekkürler...

2motor 4 kişi seyahat ettiniz anladığım kadarıyla.Aradakiler için sıkıntı olmadımı.Onları bi anlatırlarsa seviniiz.Ne kadar zamanda mola verdiniz,çok sıkıntı oldu mu vs vs..
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mesutnergiz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BEYŞEHİR/konya

MesajTarih: 25.04.2008 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs,
Alıntı:

Fethiye ye de uğrasaydınız, ölü deniz filan

ugramazmıyız o fotoları yarın koyacagız
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 25.04.2008 - 01:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel bır gezı ve paylasım olmus.resımlerı keyıfle ızledım.kazasız belasız olması ve sızler ıcın race motorla yapılan bu gezının en guzel yanının motorların uzerınde vırajlara gırmek oldugunu duymak motor sevdalısı olarak sevındırıcı.paylasım ıcın tesekkurler Gülümsüyorum Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.04.2008 - 08:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mali izmire bu kadar yaklaşmışken neden gelmediniz İstemiyorum
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 25.04.2008 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyşehirli kardeşlerim yakışanı yapmış güzel bir gezi olmuş insan bir tel açar yahu kaşıntı vardı bir türlü atamıyorum geziniz güzel geçmiş emeğinize ve paylaşımınıza teşekkürler Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Çoook seviyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 25.04.2008 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kareler paylaşım için teşekkürler.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 25.04.2008 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten hoş bir gezi olmuş bileğinize sağlık Alkışlıyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 25.04.2008 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerinize sağlık güzel bi gezi olmuş valla bıravo tebrik ediyorum saygılarımla
Motordelisi Delirdim Alkışlıyorum Dans Alkışlıyorum Delirdim Motordelisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 25.04.2008 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel kareler Allah yolunuzu acık etsin paylaşım için tsk ler
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 25.04.2008 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bekr, bekir kardeşim nasip olursa KAWARACİNG ALİ norveçten gelicek 1 ay sonra o zamn daha kapsamlı bi gezi düzenlicez acı kahveni içmeye o zaman gelicez

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.04.2008 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alanya dayız resmındeki kumsal neresidir ? cok gusel gorunuyordu Bravo

Elinize sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
2. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.39 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal