Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1849 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 25.04.2008 - 11:46 Mesaj konusu:
leoparus demiş ki:
Motorcular için bir apartman yaptırsam daireleri satabilirmiyim acaba?
Eğer bunu gerçek sölüyorsan daha temelden bitet sanırım. zaten Türkiyede tek vede ilk olacağı için reklam yapmana gerek bile kalmaz Tv de ana haberler senden bahseder. Öle bi dairenin ilk müteriside ben olurum. Kırk yılda sekiz on motor çaldırdım. buda dairenın yarı parasına yakın bir mebla olur. yada % 30 nu bulur sanırım.
Haydı yenilikci girişimci Mütahirler aranıyor. Hatta bi kooporatif kuralım MD sitesi bu fikir nasıl bunuşaka olarak algılamayın olmayacak bi şey değil. Bu fikrime katılan yirmi otuz kişi katılırsa Kooporatif kurulur bir arsa alınır ve site kurulur.
Çayır Çimen toplantılarınıda site bahcesinde yaparız ne güzel _________________ PIAGGIO X8 200
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h
The Godfather
Tarih: 25.04.2008 - 12:41 Mesaj konusu:
on numara bir düşünce helal olsun adamlara.
bu konuda bizden en azından 20 sene önde oldukları kesin. _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1702 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 25.04.2008 - 12:48 Mesaj konusu:
derkunt, sana katılıyorum!.. şahsen bende böyle bir oluşuma katılırım.. Çok ilginç olur.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız