Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Düz freni, disk frene çevirmek mümkün mü?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Düz freni, disk frene çevirmek mümkün mü?

Düz freni, disk frene çevirmek mümkün mü?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
beyazs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Maltepe

MesajTarih: 25.04.2008 - 16:14    Mesaj konusu: Düz freni, disk frene çevirmek mümkün mü? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar herkese merhaba,

YBR 250 kullaniyorum. Kampana frenden hic memnun degilim. Teorik olarak arka freni, disk frene (hatta çift disk olursa süper olur) çevirmek mümkün mü? Bilgisi olan varsa, paylasirsa sevinirim.

http://www.burdayiz.biz
Başa dön
beyazs Çevrimdışı beyazs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 25.04.2008 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazs,
Alıntı:

Teorik olarak arka freni, disk frene (hatta çift disk olursa süper olur)

çift disk demeseydin sana acıklama yapardım ama bu yazından sonra sana bilgi vermek bence bilgiyi ziyan etmek olucak!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RELOAD
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN

MesajTarih: 25.04.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hem arka hemde çift disk Beğenmedim
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Başa dön
RELOAD Çevrimdışı RELOAD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 25.04.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum İlk defa duyuyorum arkada çift disk.Aslında kampana frenin nesinden memnun değilsinki benim motorumunda arka kampana ve gayetde süper tutuyo.Eğer tutmuyosa o senin motorundan kaynaklanıyodur.Bence bi ustaya göster senin kampanayı. Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 25.04.2008 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zincir dişlisini nereye tıkıştırıcan ??? Şok oldum Beğenmedim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN

MesajTarih: 25.04.2008 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Solda kalan kampananın üstüne diş çekicez o dişlerin üzerinede zinciri takıcaz ben buldum, ben buldum !
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Başa dön
RELOAD Çevrimdışı RELOAD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal