etkilemiş olabilir safak artcının rolü büyük bence cünkü artcı varken kalkıslarda motor daha cok performans harcıyo bildigim kadarıyla buda demek oluyoki...
cok performans=cok yakıt tuketimi:)
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
safak52 demiş ki:
Evet bi ara er-5 almayı planlıyordum.Ama yakıtından korkmaya basladım acıkcası...
o zaman satmayı dusunmuyorsun sanırım. bende satmanı istemem sahsen bi tiger'a gonul vereni aramızdan kaybetmiyelim...
Tarih: 25.04.2008 - 16:59 Mesaj konusu:
Ulen ne motormuş hala yazıyor millet yahu...Yamaha yzh 125'e bile bu kadar yazılmadı vallahi _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Tarih: 25.04.2008 - 17:15 Mesaj konusu:
öle abi ucuz ve güzel motor ama alabilirsen iste ugrasiyoz almak icin varmı böle bisey yaa istanbula kadar aradım sagolsunlar yanlıs departmanı aramısım genede yardımcı oldular adamlar musteri memnuniyetini en üst seviyede tutuyolar üretim müdürünü aramısım satısı aramam gerekırken...... _________________ By Fitzgerald
bendede var gayet memnunum.bakımlarına dikkat ettikten sonra uzun süre götürür.kimse kızmasın ama diğer pahalı shooperleri aratmıyor.şehir içi kullanımı iyi.bu paraya çok çok iyi.hayırlı olsun.
Son Mesajdan 17 dakika sonra eklendi:
yakıtı çok iyi yeni zamdan sonra 100 km de 13 ytl yakıyor.yani 3.8 lt.benim motor 12000 de dişlileride gayet sağlam.birazda kullanıcıya bağlı.
Ben bu arka saplamaların kırılma konusunda bir kac sey soylemek ıstıyorum...Yaklasık 3 senedır motorumun kullanıcısıyım.Zaman zaman agresif kullandım,zaman zaman sakin kullandım ama bu olay benım hıc basıma gelmedı...Simdi bazı arkadaslar dıyorlarkı tek tekere kalkmak ısteyen arkadaslar veya agresif kullanan arkadaslar kırıyor dıyorlar...
Bir yonde haklılar bır yondede haksızlar dıyebılırım.Neden haksız cunku bır kullanıcı motorunu yerı gedıgınde agresıfde kullanıcak gerekırse tek tekerde yapıcak...Bu onun en dogal hakkı.Sımdı adam saplamalar kırılaıcak dıyede senelerce motorunu kuzu kuzu kullanamaz ama dımı
Burda uretıcı hatası var kullanıcı hatası degil.Sorunsuz motor yoktur cozumsuz sorun vardır..Her motorda mutlaka aksaklıklar cıkıcak.bende bır lıste var japon arızaları ıle ılgılı su anda belkı 100'ü gectı.hepsıde bu forumdan elde ettıgım bılgıler..
Fakat kanuni ürününün arkasında durmayan bır fırma asla dıyemeyız.Bunu dıyen varsa haksızlık eder.Sorunlar sıkayetler bır telefonla bır e-maıl ıle halledılıyor...Önemli olanda bu zaten...
Bu saplama konusunda sorun yasayan arkadaslar bu konuyu cozume ulastırsın artık.Firmayı arayın bılgı edının.HULK 'a takılan yenı nesıl saplama konusunda kendısınden bılgı edının.Soralım arastıralım ve bu tarıhe karısmıs aksılıgı cozume kavusturalım...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız