Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli

TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 85, 86, 87  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 23.04.2008 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

safak52, çok saol dostum,

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.04.2008 - 08:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar bu seferki benzin ölçümumde 352 km yol yapmışım.50 ytk benzin aldı tekrar full ledigimde..

142 bin yakmış oldu yani.Fakat bu sefer artcı ile gezdım sürekli diyebilirim...Sehir içi hesaplaması.Benzine gelen zam etkiledimi dersiniz Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Rommantik
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.04.2008 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

etkilemiş olabilir safak artcının rolü büyük bence cünkü artcı varken kalkıslarda motor daha cok performans harcıyo bildigim kadarıyla buda demek oluyoki...
cok performans=cok yakıt tuketimi:)

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

safak52 demiş ki:
Evet bi ara er-5 almayı planlıyordum.Ama yakıtından korkmaya basladım acıkcası...

o zaman satmayı dusunmuyorsun sanırım. bende satmanı istemem sahsen bi tiger'a gonul vereni aramızdan kaybetmiyelim...
Başa dön
Rommantik Çevrimdışı Rommantik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 24.04.2008 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsunnnnnn Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
fitzgerald
Üye
Üye

Nereden: İzmir / YaLı

MesajTarih: 25.04.2008 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OFFFF kavusamadım gıttı tıgerıma 25 Nısan uretım dedıler 15 hazırana cıktı yaa Bı S modelını alalım dedık oda kısmet olmadı gıttı Ağlıyorum Ağlıyorum
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 25.04.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ulen ne motormuş hala yazıyor millet yahu...Yamaha yzh 125'e bile bu kadar yazılmadı vallahi Gülümsüyorum
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
fitzgerald
Üye
Üye

MesajTarih: 25.04.2008 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öle abi ucuz ve güzel motor ama alabilirsen iste ugrasiyoz almak icin varmı böle bisey yaa istanbula kadar aradım sagolsunlar yanlıs departmanı aramısım genede yardımcı oldular adamlar musteri memnuniyetini en üst seviyede tutuyolar üretim müdürünü aramısım satısı aramam gerekırken......
21_EZ_928
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: D.Bakır-Ankara

MesajTarih: 25.04.2008 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de almayı düşünüyodum ama çok dişli kırıyormuş... bu gidişle keeway shadow alacam galiba
Başa dön
21_EZ_928 Çevrimdışı 21_EZ_928 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fitzgerald
Üye
Üye

MesajTarih: 25.04.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok o dıslı kırması kullanıcı yuzunden racıng gıbı surerse chopper motoru
kırar tabı bence ıyı arastır derım OK
maestro33
Üye
Üye

MesajTarih: 25.04.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bendede var gayet memnunum.bakımlarına dikkat ettikten sonra uzun süre götürür.kimse kızmasın ama diğer pahalı shooperleri aratmıyor.şehir içi kullanımı iyi.bu paraya çok çok iyi.hayırlı olsun.

Son Mesajdan 17 dakika sonra eklendi:

yakıtı çok iyi yeni zamdan sonra 100 km de 13 ytl yakıyor.yani 3.8 lt.benim motor 12000 de dişlileride gayet sağlam.birazda kullanıcıya bağlı.
Başa dön
maestro33 Çevrimdışı maestro33 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rommantik
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.04.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadasar cok haklısınız cok adam var chopper motoru racing gibi kullanan ee o zaman dişlide kırar motoreda dahıtır normal yani Çok gülüyorum
Başa dön
Rommantik Çevrimdışı Rommantik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.04.2008 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bu arka saplamaların kırılma konusunda bir kac sey soylemek ıstıyorum...Yaklasık 3 senedır motorumun kullanıcısıyım.Zaman zaman agresif kullandım,zaman zaman sakin kullandım ama bu olay benım hıc basıma gelmedı...Simdi bazı arkadaslar dıyorlarkı tek tekere kalkmak ısteyen arkadaslar veya agresif kullanan arkadaslar kırıyor dıyorlar...

Bir yonde haklılar bır yondede haksızlar dıyebılırım.Neden haksız cunku bır kullanıcı motorunu yerı gedıgınde agresıfde kullanıcak gerekırse tek tekerde yapıcak...Bu onun en dogal hakkı.Sımdı adam saplamalar kırılaıcak dıyede senelerce motorunu kuzu kuzu kullanamaz ama dımı ? ? ?

Burda uretıcı hatası var kullanıcı hatası degil.Sorunsuz motor yoktur cozumsuz sorun vardır..Her motorda mutlaka aksaklıklar cıkıcak.bende bır lıste var japon arızaları ıle ılgılı su anda belkı 100'ü gectı.hepsıde bu forumdan elde ettıgım bılgıler..

Fakat kanuni ürününün arkasında durmayan bır fırma asla dıyemeyız.Bunu dıyen varsa haksızlık eder.Sorunlar sıkayetler bır telefonla bır e-maıl ıle halledılıyor...Önemli olanda bu zaten... Bravo

Bu saplama konusunda sorun yasayan arkadaslar bu konuyu cozume ulastırsın artık.Firmayı arayın bılgı edının.HULK 'a takılan yenı nesıl saplama konusunda kendısınden bılgı edının.Soralım arastıralım ve bu tarıhe karısmıs aksılıgı cozume kavusturalım... Bravo
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinopayancık

MesajTarih: 27.04.2008 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay bea Şok oldum .tiger için 75 sayfa açılmış ben sıfır RR aldım 2008 ve 2 sayfa zor oldu Çok gülüyorum .nasıl iş anlıyamadım ki
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.04.2008 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turburak arkadaşım zaman en büyük ilaçtır bekle Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

şafak fotosunu koysan çok iyi olucak bu yeni saplamaların Beğenmedim
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayyamforever
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.04.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bir konuyu merak ediyorumi Tiger 250 ile TigerS 250 arasındaki fark nedir ? Görünüşleri aynı gibi.
Başa dön
hayyamforever Çevrimdışı hayyamforever Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 85, 86, 87  Sonraki
75. sayfa (Toplam 87 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal