Tarih: 25.04.2008 - 13:45 Mesaj konusu:
tektekerarif, abi sürpriz yapalım dedik onuda elimize yüzümüze bulaştırdık
ama alanya beyşehir 1 saat sezon açıldı her hafta oradayız kaynatırız
inşallah
pamati, alanyanın her tarafı güzel orası konaklı tarafı _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 25.04.2008 - 15:03 Mesaj konusu:
Arada evde yada işte unuttuğum telefonumu 2 haftadır hep yanımda taşıyorum.Unutursamda yarı yoldan dönüp alıyorum.Neden?
M.Ali arayacak
geliyorum,geldim kardeşim diye.
Neyse güzel bir gezi olmuş fotolar anlatıyor zaten _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Tarih: 25.04.2008 - 18:06 Mesaj konusu:
volkankurul, yaz geldi devam
GSXR-PRO, mutlaka gelcem kardeşim _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Dalyana gelmenizden ve sizle bi şans eseri tanışmaktan gerçekten mutluluk duydum yolda biraz beni korkuttunuz ama sonuçta güzeldi bunu saymayız yine bekleriz ayrıca tüm m.d arkadaşlarıda dalyana bekleriz
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
Ewt bir şans eseri yolda sizin gibi arkadaşlarla tanıştığım için gerçekten mutlu oldum ama erken kaçtınız bunu saymayız artık yine bekleriz tanışmamız biraz iilginç ve tehlikeli oldu ama yinede güzeldi burdan tüm m.d arkadaşları slmlarım ve dalyana bekleriz.....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız