Tarih: 25.04.2008 - 20:28 Mesaj konusu:
caglar23, yok be abım ınceden bır lastıklerın tozunu aldım ıste kendımce eylencelı yolculuktu
foxxy, abımsın ne edeyım artık kacamagı boyle yapabılıyorum he he he
Redlineee,
TaMe_R1, sanada yakısır abımsın
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
hondabros, ametım brossssss mustafa yalnıs yazmıs ada kus adası orası ada cayı ıcermısın sen de he he he ızmıre gelısınde ya adaya gıdıcez senle yada levent marınaya kars kasarlı domates corbası ıcmeye anladın sen onu he he he _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1099 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 25.04.2008 - 20:35 Mesaj konusu:
Yildiz_27 demiş ki,
Alıntı:
hondabros, ametım brossssss mustafa yalnıs yazmıs ada kus adası orası ada cayı ıcermısın sen de he he he ızmıre gelısınde ya adaya gıdıcez senle yada levent marınaya kars kasarlı domates corbası ıcmeye anladın sen onu he he he
hah şimdi oldu. gideriz kardeşim gideriz.çayda içeriz çorba da. siyah-beyaz............
Kayıt: Jun 14, 2007 Mesajlar: 910 Nereden: cennetten bir melek
Tarih: 25.04.2008 - 21:00 Mesaj konusu:
bizim oralara gidersinde insan bana haber vermezmi bizim ciflikte mangal partisi yapardık kırıldım şimdi. gerci kacamak olmuş senınkide.. ama olsun insan bi ugrar dimi _________________ YAŞAMIN KAYNAGİ SEVGİDİR....
Tarih: 25.04.2008 - 21:20 Mesaj konusu:
orucoglu, he he ınan aklıma gelmedın deyıl ama cok keyıflı ıdı yol sakındıde havada guzeldı hayatımın en keyıflı anlarını 954rr ımla gecırmısım dır zaten yalnız ıkımız durmak ıstedım sızın oralardan gecerken ama soz sana bıdahakı sefere bılıyosun aılem adada yasıyo sık sık gıdıp donuyorum sana haber verırım ben gazlarkene sızın ordan gecerkene el sallarsın bana he he he he ((saka)) kal saglıcakla yuzunden tebessumun eksılmesın gelecekte gorusmek uzre _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız