Öncelikle Herkeze selamlar... Adım Recep 1.68 Boy'um var... 18 Yasındayım... EROL Abi Senide Bayagıdan beri Takip Ediyorum Ve seninyazılarını okuduktan sonra Tvs Apache Almaya karar verdim Ve Aldım 2-3 Gun ıcınde Teslım Alıcam.
Ama sormak istedigim bır kac konu var.
1-Motor u dogru bir şekilde Nasıl acmalıyım.
2-Motor u açarken 2 kişi bınsem ılersı ıcın problem olurmu
3-Motor gelsınde senın yanına gelicem abi bi Kahve icerim Suyunuda Cok Övdüler ...
4-Msn Kullanıyorsan ekleyebilirmısın KugeLn@w.cn (ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER)
hayırlı uğurlu olsun.o motoru bende araştırdım ve motor hakkında hep olumlu bilgiler edindim .motoru açma konusuna gelince,bazı kaynaklara göre ilk yağ değişimine kadar motoru düşük devirlerde kullanman gerekiyo(motoru yormamak için).yağ değişiminden sonra redline kullanarak motoru açmaya devam edebilirsin.fakat başka yöntemlerle motor açanlar da var. _________________ www.pamukemlak.com
Saol Abi bilmıyorum kafam cok karıstı Bazı tamırcıler Apache acılmıs olarak gelıyo zaten dıyo Acmana gerek basss gıt dıyo... Bir de Redline nedemek Bilmıyorum
KugeLn, ah be kocum yanlıs yapmıssın o motoru almakla ama neyse artık zararın neresınden donersen kar geel sat o motoru bı HONDA al bak keyfıne sen ... _________________ CBR 125 REPSOL
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1587 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 28.04.2008 - 22:48 Mesaj konusu:
Kardeşim bende ekledim seni
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.. !
Motoru açmak için bi kaç tavsiyede bulunayım..
Unutmaki motor yeteri kadar ısındıktan sonra 0 km olsun olmasın istediğin hızı yapabilirsin.
Sen normal zamanlarda 70 i falan fazla tokatlama... 500 kmden sonra 80 i fazla tokatlama...
İki kişi hiç bir sorun olmaz.. sen onu çekebil yeterki..
motor bi gelsin sorun oldukça yazarsın bilgi - paylaşım topiğimize. ordan cevaplarız.. fan clubumuzda yavaştan kuruluyor.. güzel şeyler yapacağız inş.. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
Tarih: 28.04.2008 - 23:04 Mesaj konusu:
repsol_35, senin ne uyuz bi insan olduğuna karar verdim apache lafını duyunca kaşınmaya başlıyorsun alıp veremediğin ne apache ile bune şiddet bune celal tamam beğenmiyorsan beğenme sana zorla apache al diyen yok ben begenmediğim motorun topic ini açıp okumam bile gerek görmem ama sen nerde apache ile ilgili topic görsen 5 kiloluk çamur sazanı gibi içine atlıyorsun yeter artık diyorum kabak tadı verdin diyorum
karayel33, senın kadar dengesız olamasamda ıdare eddıyorum... olum hepınıze soyluyorum gelın satın su acayıp aletlerı dıyorum dınlemıyosunuz hala daha boyle otuyosunuz... _________________ CBR 125 REPSOL
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1587 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 28.04.2008 - 23:23 Mesaj konusu:
repsol_35, ibret-i alem için izmire bi yolum düşücek !!!! _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
DagustuN, gel lan bende sırf bu sıteye koymak ıcın oyle bı vıdeo cekecemkı o apacheyı oyle bı rezıl edecemkı goreceksın tvs sı olan herkes motorunu yola cıkmaya utanacak... _________________ CBR 125 REPSOL
ya motorun fiatı neim çok uygun..ama kafa granajı nedir öle...çok çirkin duruo.çirkinde deil aslında,orantısız _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
KugeLn, saol kardesım oncelıkle aldıgın motor sınıfındakı en hızlı motor 125 150 cc klasmanında yanlız dylan 150 harıc makınayı eger benım actıgım gıbı acmak ıstersen yol şudur oncelıkle 1000 km ye kadar artcı alma daha sonra 500 km ye gelınce servıs ıstemese dahı yagını degıstır fıltrede tabıkı ve ılk olarak on dıslını 14 yap tıtan dıslısı olur yagını 1000 km de tekrar degıstır zararlı cıkman ımkansız bu konuda sadece paran gıder ama kafan rahat olur ılk 1500 km ye kadar 80 den yukarı cıkma devırsaatınde olsun gozun cabuk cıkar yuksek devıre cıkartma 5000 den yukarı fazla cıkma hep 5000 de gezme arada 6000 7000 yap aynı devırde gezme daha sonra 1500 km yaptık tan sonra yokus asaa bı yol bul ozellıkle gece olsun hava soguk olsun trafık olmasın kapat gazı gorecegın hız 125 olacak gel park et motoru rolentıde calıssın 2 dakıka daha sonrakı gun tekrar dene ama pesını bırakma sonrakı gun yıne dene farkı anlıcaksın daha sonra kı suruslerınde ne zaman kolu cevırırsen sana tepkıyı verecek her denedıgın zaman 130 u kesın gorursun bıraz daha zorlarsan benım gıbı 140 kacınılmaz sonuc oluyor zaten
Şimdiden hayırlı olsun açma konusunda bence ilk 1000 km hiç şıkıştırma sabit gitme bazen az bazen fazla gaz ver sürekli aynı devirlerde gitme. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
repsol_35, ıkı kısı konusurken ucuncu atlarsa lafa ne olcanı bılıyosun
ben adama bısı anlattım haddını bıl vıdeo var zaten bişi ispatlamıyorum adam da goruyo basıp basmadıgını
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız