Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - debriyaj sorunu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

debriyaj sorunu

debriyaj sorunu

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Miximum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.04.2008 - 17:13    Mesaj konusu: debriyaj sorunu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar

honda xl 250 83 model bir motor var.debriyaj teli koptu.değiştirmek istediğimizde bi baktıkki debriyaj boşalmış.hiçbir etki yapmıyor ve ayırmıyor.ama motor viteslere normal giriyor.kaymış olabileceğini sölediler motorun debriyaj kolunun olduğu kapağı açtım ve debriyaz kolunun ortadaki rulmana temas eden bölümünü yerine aynen taktım.debriyaz kolunu çekince o küçük parça rulmana değiyor ve sistem bu şekilde çalışıyor heralde.
benim sorunun hala debriyajın boş olması ve ayırmaması.bunun nedeni

1.sıkışmamı
2.debriyaz balatasının bitik olmasındanmı
3.şanzumanın bir arızasımı?

yada herhangi bişimi

ellerim yağlı şu anda ve bi çözüm arıyorum acilen.şimdiden teşekkürler
Başa dön
Miximum Çevrimdışı Miximum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.04.2008 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bana bu aralar şanzuman demeyinde nefret ediyorum bu sözden Sinirlendim Üzgünüm Üzgünüm

Miximum, ganka sakın yanlıs anlama senlik bisey degil düsüncelerim Üzgünüm
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 25.04.2008 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda çözümü bulursun.Bu arada makinanın resimlerini koyarsan çok makbule geçer Çok gülüyorum
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Miximum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.04.2008 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit demiş ki:
valla bana bu aralar şanzuman demeyinde nefret ediyorum bu sözden Sinirlendim Üzgünüm Üzgünüm

Miximum, ganka sakın yanlıs anlama senlik bisey degil düsüncelerim Üzgünüm

yok aga estaafullah ta bi fikrin avrsa bu konuda paylaşırcan sevinicem.bende bıktım gerçekten şu debriyaj işinden Ağlıyorum

Lagorda demiş ki:
Dostum geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda çözümü bulursun.Bu arada makinanın resimlerini koyarsan çok makbule geçer Çok gülüyorum

sağoalsın inşallah bi çözüm buluruz.motora komple bakım yapıldığı için şase ve motor hariç herşeyi söküldü.resmini koysamda bişie benzemediğini görürsün zaten .gerek yok o yüzden.bitince inşallah paylaşıcam Gülümsüyorum
Başa dön
Miximum Çevrimdışı Miximum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.04.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, bu arada manisaya çıkış saati nedir konyadan.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 25.04.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

balata bitik ise oradan basla Gülümsüyorum
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal