Tarih: 25.04.2008 - 23:48 Mesaj konusu: 500cc den in 150cc ye bin :D(Cbf 150)
Selam arkadaşlar. Offf ne çektirdi bana bu KLE 500 sonunda sattım kurtuldum. Niyette FZ6 Fazer vardı ama iş dolayısı ile araba aldım Baktım havalar ısınıyor yaz geliyor ee motorsuz olmaz, ve bende motorsuz kalmayayım diye bugün Honda dan 0 km Cbf 150 aLdım. Hayırlısı iLe yarın teslim alacağım(plaka, ruhsat işleri fln var). ResimLeride en kısa sürede siz DELİLERLE paylaşacağım..
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 391 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 25.04.2008 - 23:52 Mesaj konusu:
Hayırlı oLsun amcaoğLu(kendisi amcaoğlu olur ) kle yi satıp araba alırsan fazere niyetlenip150cc ye binersin. Ama iyi oLdu bende ybr öbür amcaoğlunda cg sendede cbf150 tam takım olduk. yoksa sen fazer biz 125 lik sarmazdı bölesi en iyisi oldu(bizim açımızdan ) Hayırlı uğurlu oLsun allah kaza bela vermesin. EE artık akıyoruz geziLere _________________ "Nefes Almak Gibi Birşey" Dediğim MoToSiKLeT Aşkına AsLa Dur Diyemeyeceğim Kesin.Siz Nefes ALmaktan VazgeçebiLirmisiniz...
Tarih: 25.04.2008 - 23:53 Mesaj konusu:
motoozi, yeni motorun hayırlı ugurlu olsun güvenli ve keyifli sürüsler dilerim fakat kle500 den neler cektin merak ettim acıklama yaparsan sevinirim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 25.04.2008 - 23:58 Mesaj konusu:
nureddind İşlemler bugün bitmiş.Yarın engeç öğlene kadar gelip alabilirsin dediLer.İnş. bir problem çıkmaz..
neuremencer KLE500ü bana bir arkadaşım satmıştı hiç masrafı yok diye fakat umduğum gibi olmadı çok sorun çıkardı bir türlü düzene sokamadık, tanıdık tamirci arkadaşta yoktu anlayacağın cok canım yandı.Onun için cbfi 0 km aldım..
Tarih: 26.04.2008 - 00:01 Mesaj konusu:
Hee tamam o zaman ya söylesene o işler bgun halloldu diye ...
Ne güzel sıfır motor yarın gidip alıcaksın..İnsanın içi kıpır kıpır oluyor... _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Tarih: 26.04.2008 - 00:10 Mesaj konusu:
Sonunda bende motoruma binerken arıza yapacakmı acaba diye düşünmeyeceğim. KLE de bu tedirginliği hep yaşıyordum vede hep bir sorun çıkıyordu..Gerçi o eski modeldi ve çok oynanmıştı..
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3568 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 26.04.2008 - 01:06 Mesaj konusu: Re: 500cc den in 150cc ye bin :D(Cbf 150)
motoozi demiş ki:
Selam arkadaşlar. Offf ne çektirdi bana bu KLE 500 sonunda sattım kurtuldum. Niyette FZ6 Fazer vardı ama iş dolayısı ile araba aldım Baktım havalar ısınıyor yaz geliyor ee motorsuz olmaz, ve bende motorsuz kalmayayım diye bugün Honda dan 0 km Cbf 150 aLdım. Hayırlısı iLe yarın teslim alacağım(plaka, ruhsat işleri fln var). ResimLeride en kısa sürede siz DELİLERLE paylaşacağım..
hocam özel değilse kaça aldığını merak ettim...
benim sana bayim adına önerim 3650 ytl peşine plaka koruma demiri yan ayaklık dahil...herşey içinde 3650 gayme...ne ödedin bu yüzden merak ettim...şu ana kadar 10 kişiyi cbf 150 sahabı yapmış biriyim... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (24950 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 26.04.2008 - 01:12 Mesaj konusu: Re: 500cc den in 150cc ye bin :D(Cbf 150)
motoozi demiş ki:
Hayırlı olsun yanlız sana bişey soracağım bende tamamen maddi sebeplerden ötürü CBR900 RR ımı satmak zorunda kaldım düşündüğüm makinalardan biride kle500 dü birde ne yalan söyliim sıfır cbf150 geçmedi değil hala karar veremedim ne alacağıma birde hondanın nx4 falkon var onu düşünüyorum madem endurudan inmişsin biliyorsundur ne dersin seninde bi fikrini alayım
97-2002 yılları arasında kawas 600 rr vardı. Evlendik sattık. Bu sene iki teker hasretine dayanamayıp sıfır MCT250 aldım.(Evdekileri RR a ikna edemedim. Hemde ekonomik sıkıntılar yüzünden bu motoru şeçtim.)Yine iki teker üstündeyim özgürlüğü anlatamam. Ama sanki motorda giderken etlayıp arkadan itesim geliyor. Aradaki farka bir türlü alışamıyorum. Zor iş cc küçültmek. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1859 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 26.04.2008 - 01:55 Mesaj konusu:
Benim VN800 vardı en son.. Onunla 80-90 giderdim paşa paşa.. Şimdi de 100 cc. vivacity ile yine 75-85 gidiyorum? Fark nedir? Racingciler mobilete binemez tabi.. Bu artık iyice berbat bi duygu olur.. Uyuyakalırlar motorun üzerinde valla.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
AMA, HONDA DN-01.................... AŞK...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız