Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ßir Sorunum Daha Var?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ßir Sorunum Daha Var?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
33KBP23
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.04.2008 - 00:08    Mesaj konusu: ßir Sorunum Daha Var? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mrb arkadaslar , ben ybr125 Motoruma Tel yani mil jant takmak istiyorum burda bi kac yere gittim ama ya uğraşmak istemediklerinden yada bilmiyorum:) coğu oLmaz dedi Sizce olurmu ve kac paraya mâl oluR ? Şimdiden Teşekkürler
Başa dön
33KBP23 Çevrimdışı 33KBP23 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 26.04.2008 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle ilginç bir isteğin sebebinide bi açıklasaydın ya kardeş...???
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.04.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tel jant neden takiosn ki,bir suru dezavantaji var Beğenmedim
Başa dön
ErCy Çevrimdışı ErCy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABERS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Cehennemin dibinden

MesajTarih: 26.04.2008 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

genelde bunun tam tersini yapmak için ugraşırlar ama zevkin öyle demekki nediyelim.

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABERS Çevrimdışı SABERS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
33KBP23
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.04.2008 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla bilmiorm bi yerde gördüm cok şık görünüyor işte zevk meselesi :S takmak istiyorum Üzgünüm
Başa dön
33KBP23 Çevrimdışı 33KBP23 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 26.04.2008 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

33KBP23, 2003 model ybrlerin jantları tel janttı onlardan takabilirsin.Ama onlarda disk yok kampana var haberin olsun
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal