Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ANKARA MD Organizatörlerini arıyoruz!! ::Önemli::

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ANKARA MD Organizatörlerini arıyoruz!! ::Önemli::
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 24.04.2008 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun Bravo
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.04.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Valla maddi yönden destek olursa md ben orayada bakayım bari nede olsa istanbul md 6 organizatör var ama ben tek yapıyorum herşeyi nedense... orayada yetişirim kesin.....talibim....
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 26.04.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, şöyle bir durum söz konusu Ankara için...Artık herkes tek tabanca ya da en fazla 2 motor gezmeyi seviyor...Yani ben etrafımda,son 1 yıldır hiç 6 mtor gezen bir grup görmedim...Şimdi hemen atlamayın "Yok benim arkadaşlar 888 motor geziodu" die,ha bunu söyleyenler çıkarsa buyursun getirsin arkadaşlarını eşek gibi anırayım,çünkü Ankara da herkesi tanırım Göz kırpıyorum

Hakan abi biliyosun ki 2004-2005 yılları arasında,başında benim de bulunduğum 40 kişilik bir motor grubumuz wardı...We inanılmaz geziler yapmıştık...Ha şimdi onlar başka siteye kaydı,bazıları öldü,bazıları ise motorunu sattı vs.vs.vs...Benim şu an Ankara da tek görüştüğüm,Gökhan..O da kırmızı R-6... Gülümsüyorum

Şu dakka itibariyle,Md ilk çıktığı zamanlar canlanıyor gözümde...İnsanları toplamak için tek tek tek tek arıyordum..Ve 3-4 kişi oluyorduk...Way beeeeeeee ne günlerdi...!!!!!!!!
vayk_006
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANGARA M.D.

MesajTarih: 27.04.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı neyse o olsun

Shot at 2007-07-26
Başa dön
vayk_006 Çevrimdışı vayk_006 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 28.04.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muğla Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Bravo Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 28.04.2008 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun ankara için .Bende Trabzon için hakan başkanımla görüştüm ama kendisinden henüz kesin cevap alamadım İyi fikir
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Seda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Denizli-İstanbul

MesajTarih: 28.04.2008 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yau bu laf ne kadar moda olmuş bu topicte, bende söylemek istiyorum;

Hayırlısı olsun Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Seda Çevrimdışı Seda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 28.04.2008 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun bakalım
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 28.04.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlısı olsun Gülümsüyorum
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 28.04.2008 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet aceleye gerek yok..
Onun için gerçekten yapmak istiyenler olmalı..

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 28.04.2008 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi ankara canlanın
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 28.04.2008 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eminim Ankara yakısanı yapacaktır Baskent olmak kolay deil calısmak lazım acele edip seytanı karıstırmadan, hayırlısı olsun
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 01.05.2008 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bulusalımda farketmez
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 01.05.2008 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi arkadaşlar bi toparlanalım artık ya bi buluşma ayarlayalım kimse yokmu ankara md de ya
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nnc77
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.05.2008 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlısı diyelim
Hafta içi akşam saatlerinde buluşmak oldukça zor oluyor. Haftasonu cumartesi ve pazarı olan arkadaşlar için cumartesi buluşmak oldukça zevkli; erken saatlerde yola çıkıp Beypazarı'na Haymana'ya hatta Bolu'ya kahvaltıya Abant gölünde kamp kurmaya Eymir'e balık yemeye Gölbaşı'na kafa dinlemeye Ahlatlıbel parkında bulunan Devran'da kahve içip uçurtma uçurtmaya adını sayamayacağım bir çok yere gitmek paintball, bowling, bilardo, halısaha maçları vs.. mümkün. Ancak dediğim gibi bazı arkadaşlarımız haftasonuda çalıştığı için ne yazıkki bütün bu saydıklarım sadece pazar günleri yapılabiliyor ve sonra ki gün pazartesine denk geldiği için insan dinlemiyor. Bu saydıklarımı uygulamada ya iki grub halinde hafta içi ve haftasonu olarak yapılacak ya da büyük çoğunluk arasında planlama yapılacak. Anlatmaya çalıştığım bir kısım arkadaşlarım hafta içi bir kısım arkadaşım da (benim gibi) haftasonu müsait oluyor. Açıkçası pazar günü yapılan etkinlik yoruyor. Bu etkinlik cumartesi olsa pazar günü insan dinleniyor ve hafta başında o hepimize ölüm gelen pazartesi biraz daha iyimser geçiyor.
Buluşmak ve görüşmek üzere herkese selam ve sevgiler Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
2. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal