Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İstanbul MD, 23.04.2008 Paintball FOTOLARRRRR.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İstanbul MD, 23.04.2008 Paintball FOTOLARRRRR.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 26.04.2008 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu son mesajımdır bu konuda...

benim gördüğüm topluca bir yere gidilince işletmeci herkese ayrı adisyon açmak istemiyor... Geçmiştye bu yüzden kavga edip ayrıldığımız işletmeler oldu... Adama diyorsun biz buraya 30 kişi değilde 2-3 kişilik guruplar halinde gelsek ve tek tek masalara otursak açmayacak mısın? açacaksın ama topluluk olunca açmıyor.... Açıkcası bence işine gelmeyen hesaba giydiremek isteyenler yapiyor bunu... Sonuçta ben iyi niyetliyim herkesin hesebını ödedeiğini düşünüyorum ama hesepta ödenmemiş gözüküyor.... Bu durumda işletmeci bence suçludur... rıhtımda üstelik az kişiydik... Kalkanlar benim gördüğüm hesaplarını ödeyip gittiler hep. Bir volkan, arzuya söyledi çıktı...Onu da arzu söyledi... garson tameronun arkadaşlarının hesanbını ayrı tuttuğunu söylemişti zaten... E bu durumda 17 ytl fark çıkıyorsa ya ayni garsona ödemem yapılmamasından ve onlarin kendi aralarindaki sorundan çıkıyor bu sorun ya da adamlar alenen bizi soyuyorlar...

Bu grup mantığı devam ettiği sürece bu işin içinden çıkılmaz bence...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 26.04.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede uzadı bu 17 muhabbeti keselim artık
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 26.04.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar bence de uzadı. Güzelim paintballu konuşmak varken nelerden bahsediyoruz. 3-5 gün daha sabredin bendeki fotolar da konulunca devamını getiririz.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.04.2008 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, bir 17 ytl ödediniz ne konuştunuz beee beni konuşturmayın neler neler ödedim tek örnek verecem az gülün diye ''corner cafe ye 30 dakka geç gittim herkes oturmuş içiyor bende vardım selamlaşma falan garsona dedım peşin alıyorsun degılmı içilenleri diye yooo dedı bende getır hesabı bundan sonra peşin al dedım ve hesabı topladım hesap ve bir bardak su bile içmedim 23 ytl acık var agzımı bıle acmadım kredi kartından çektım'' ne gerek var lafa söze yanii aman yaa....
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 26.04.2008 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulan hesabını ödemeden çıkanın Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aspire
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara

MesajTarih: 26.04.2008 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aklıma teker muhabere geld bi duduk yat bi duduık kalk sıkıyo izinde gelin o zaman görüşürüz :P:P:P
(bende amma asker moduna girmişim be :P)
Başa dön
aspire Çevrimdışı aspire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 29.04.2008 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, sen şu kolunu iyileştir de seni de takımımız da görmek isteriz..
Kura sonucu mavi takımla çok alay edildi yarısı bayanlardan oluşuyor diye ama sonuçta eze eze yendik Delirdim
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.04.2008 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider, bugün belki öğleden sonra burası sakin olursa fotoları da koyarım. Maniacalbay'ın çok güzel suratı boyalı bir pozu varmış elimde Bravo
Başa dön
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 29.04.2008 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, Delirdim koy koyyyy Gülümsüyorum
iyileş bir an önce bari de seni de boyayalım Delirdim

bugün öğlen de ufak bi işin daha var senin zati Motordelisi
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 29.04.2008 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim,

Evet fotoları bekliyoruz
Başa dön
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.04.2008 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider, unutmadım, bugün halledeceğim o işi Bravo
Başa dön
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 29.04.2008 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

29.04.2008 11:07:50 de gevezehanim demiş ki:
strider, unutmadım, bugün halledeceğim o işi Bravo

Hangi bu gün. Her yeni gün bu günoluyor değilmi?
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal