benim gördüğüm topluca bir yere gidilince işletmeci herkese ayrı adisyon açmak istemiyor... Geçmiştye bu yüzden kavga edip ayrıldığımız işletmeler oldu... Adama diyorsun biz buraya 30 kişi değilde 2-3 kişilik guruplar halinde gelsek ve tek tek masalara otursak açmayacak mısın? açacaksın ama topluluk olunca açmıyor.... Açıkcası bence işine gelmeyen hesaba giydiremek isteyenler yapiyor bunu... Sonuçta ben iyi niyetliyim herkesin hesebını ödedeiğini düşünüyorum ama hesepta ödenmemiş gözüküyor.... Bu durumda işletmeci bence suçludur... rıhtımda üstelik az kişiydik... Kalkanlar benim gördüğüm hesaplarını ödeyip gittiler hep. Bir volkan, arzuya söyledi çıktı...Onu da arzu söyledi... garson tameronun arkadaşlarının hesanbını ayrı tuttuğunu söylemişti zaten... E bu durumda 17 ytl fark çıkıyorsa ya ayni garsona ödemem yapılmamasından ve onlarin kendi aralarindaki sorundan çıkıyor bu sorun ya da adamlar alenen bizi soyuyorlar...
Bu grup mantığı devam ettiği sürece bu işin içinden çıkılmaz bence... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
tamero, bir 17 ytl ödediniz ne konuştunuz beee beni konuşturmayın neler neler ödedim tek örnek verecem az gülün diye ''corner cafe ye 30 dakka geç gittim herkes oturmuş içiyor bende vardım selamlaşma falan garsona dedım peşin alıyorsun degılmı içilenleri diye yooo dedı bende getır hesabı bundan sonra peşin al dedım ve hesabı topladım hesap ve bir bardak su bile içmedim 23 ytl acık var agzımı bıle acmadım kredi kartından çektım'' ne gerek var lafa söze yanii aman yaa....
Kayıt: Jun 08, 2007 Mesajlar: 979 Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara
Tarih: 26.04.2008 - 16:04 Mesaj konusu:
aklıma teker muhabere geld bi duduk yat bi duduık kalk sıkıyo izinde gelin o zaman görüşürüz :P:P:P
(bende amma asker moduna girmişim be :P) _________________ Profesyonel İstanbul Çocuğu
Askerdemiyim Tatildemi Bilemiyorum.
Şafakta Zaten Çomolokooooo....
Tarih: 29.04.2008 - 10:12 Mesaj konusu:
gevezehanim, sen şu kolunu iyileştir de seni de takımımız da görmek isteriz..
Kura sonucu mavi takımla çok alay edildi yarısı bayanlardan oluşuyor diye ama sonuçta eze eze yendik _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tarih: 29.04.2008 - 10:35 Mesaj konusu:
gevezehanim, koy koyyyy
iyileş bir an önce bari de seni de boyayalım
bugün öğlen de ufak bi işin daha var senin zati _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız