Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorum kayyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorum kayyor
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
qry_17
Üye
Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 26.04.2008 - 12:48    Mesaj konusu: motorum kayyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kanuni breton 125 kullanıcısıyım motorum ıslak yol görünce buz üstünde gider gibi kayyo sizce sorun lastiktemi yoksa her motor kayarmı ? ........şimdiden teşekkürler
Başa dön
qry_17 Çevrimdışı qry_17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 26.04.2008 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her motor kayar ama aşırı derecede kayma varsa sorun lastiklerinden olabilir Bravo

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 26.04.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thefastbiker,
+10
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
qry_17
Üye
Üye

MesajTarih: 26.04.2008 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki nasıl lastik almam gerekiyo ?
Başa dön
qry_17 Çevrimdışı qry_17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 26.04.2008 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor ıslakta kayar araba da kayar.. Ama senin lastiklerinin sorunlu olduğu belli..
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 26.04.2008 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

qry_17 demiş ki:
peki nasıl lastik almam gerekiyo ?

Piyasada kaymaz lastik diye tabir edile lastikler var ondan almanı tavsiye ederim.ama sakın unutma kaymaz lastik deniliyor die motorun hiç kaymayacağını düşünme Bravo Motordelisi yine dikkatli ol

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
qry_17
Üye
Üye

MesajTarih: 26.04.2008 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilginiz için saolun en iyisi ıslak yola gitmemek galiba
Başa dön
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2008 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhtemelen lastiklerin sert hamurlı yada sertleşmiştir.

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 27.04.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lastiklerinde yağmur kanalları yok mu?
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 27.04.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çin ve yerli üretim makinalarda maliyet dahada düşsün diye utanmasalar tahtadan cember takacaklar,fabrikanın taktığı lastikler berbat hatta lastik değil resmen mika!! İyi fikir küçük teker kayar filan derler sana bunlar saçma çin bayilerinin uydurması kardesim,git bi prelli,yada metzeller tak yumusak hamurlu zaten orjınalinden daha sert bi lastik takma sansın zaten yok!! Gülümsüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 27.04.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
orjınalinden daha sert bi lastik takma sansın zaten yok!! Gülümsüyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Aynen öyle çok doğru söylemişsin. Alkışlıyorum
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MondialMoto
Üye
Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 27.04.2008 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

????
Başa dön
MondialMoto Çevrimdışı MondialMoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 27.04.2008 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorun eğer çok yeniyse lastiklerin biraz aşındıktan sonra kayma sorunun ortadan kalkacaktır(Tecrübeyle sabit).Ama 600-750 km yaptıysan lastiklerinle yinede kayıyosa lastiklerini değiştirmeni tavsiye ederim Çok gülüyorum
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
qry_17
Üye
Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

km şu an 790 yine kayy
lunaticank
Üye
Üye

Nereden: ankarakeçiören

MesajTarih: 28.04.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

orjınalinden daha sert bi lastik takma sansın zaten yok!!

Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
lunaticank Çevrimdışı lunaticank Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal