Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tokat'da Büyük Buluşma Motosiklet Festivali

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tokat'da Büyük Buluşma Motosiklet Festivali

Tokat'da Büyük Buluşma Motosiklet Festivali
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yamahaferhat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Tokat

MesajTarih: 26.04.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Tokat'da Büyük Buluşma Motosiklet Festivali Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slm arkadaşlar askerlik görevi ile uzun zamandır sitede gözükmüyordum.Vatani görevimi tamamlamış bulunmaktayım ilk işim R6 motosikletimi satıp bir R1 almak oldu.Çok şanslı olmalıyımki sezon başında memleketimdeyim ve bu tür bi eğlenceyi kaçırmadım.Tokatta yufkacı kadir abimizin 20.04.2008 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu ve bu seneden sonra geleneksel hale gelecek olan tokat motosiklet festivali resimlerini burada paylaşmak istedim.Bu buluşmada sivas,samsun,erzincan,çorum,yozgat,kayseri illeri ve amasya/merzifon,tokat/turhal ilçelerinden değerli motorcu arkadaşlarımızın katılımı oldu ve çok güzel eğlendik.Ben en iyisi resimlere geçeyim şimdilik bunları ekleyebildim devamı gelecek resimleri toplamaya çalışıyorum makinanın tarih ayarını yapmamışız o yüzden resimlerdeki tarihler yanlış bundan sonraki gezilerimizi burada sizlerle paylaşacağım herkese iyi geziler ve bol eğlenceler....

Turhal ekibi kahvaltı yaparken bu arada masa arada kaybolmuş Gülümsüyorum

Ne manzara ama dimi çamlıbel gölü

Yeni Motosikletim ve Ben

Arkadaşlar bugün bunları ekleyebildim devamı gelecek
De?erin Kyymetin Bilinir Sanma
Başa dön
yamahaferhat Çevrimdışı yamahaferhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 26.04.2008 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamahaferhat, sizler için çok güzel bir hafta sonu olduğunu biliyorum. resimler için teşekkürler. fotoların devamını bekliyoruz.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 26.04.2008 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kareler... Alkışlıyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 26.04.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş murata selam söyle 954 ün eski sahibiyim . resimler güzel olmuş
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 26.04.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kareler
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 26.04.2008 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah muhabbetinizi arttırsın. Güzl ve kalabalık bir grubunuz var allah bozmasın. kazasız belsız geziler ve etkinlikler dilerim Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 26.04.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamahaferhat, bende Kayseriden katıldım.o gün cbf 150 imle 520 km yol yaptım.Toplam 19 motor idik.Birde wolkvagen transporte minibüsümüz vardı bize refakat eden.Ama çok güzel bir yer ve gündü.Katılan tüm arkadaşlarıma ve fotoğraflardan dolayı ayrıcasana teşekkürlerimi sunuyorum.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 26.04.2008 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bır etkınlık kalabalık bol muhabbetlı paylasım ıcın tesekkurler nıce guzel gunlere arkadaslar Gülümsüyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 26.04.2008 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel ve kalabalık herkes böyle bir festivale katılmak nasip etsin Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 26.04.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ogün bizde KAYMOD olarak ordaydık Bravo
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=62562#1256587
-----------------------
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 26.04.2008 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bırlığınız bozulmasın güzel bır etkınlık olmuş Bravo

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 26.04.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel karelr.zevkli bi buluşma olmuş Gülümsüyorum

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.04.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper fotolar Bravo
Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bathu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SiNOP

MesajTarih: 26.04.2008 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzr1400 muzyy vehbi abinin motoru değilmi o? paylaşım için sağol dostum..
Başa dön
bathu Çevrimdışı bathu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gazgazgaz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 26.04.2008 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
gazgazgaz Çevrimdışı gazgazgaz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal