Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 992 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 23.04.2008 - 20:47 Mesaj konusu:
sahibinden yönetimine haber verin,biliyorsunuz ilanın gerçek,doğru filan olmadığını düşünüyorsanız gibi kutular var tıklayın haber verin,ben geçen harley davidsonda bir asya gördüm markayı falan söküp beyaza boyamışlar harley diye satmaya çalışıyorlar belki şakaydı,belki çok istediğinden kendide inanmıştı motrunun harley olduğuna,belkide bu işden anlamayan ilk defa motor alacak birine nasıl çakarımın peşindeydi ederinin 3-5 katına,ben göz yumamam insanları salak görüp kendini uyanık zanneden tiplere hemen şikayet ettim ilan olması gereken kategoriye gitti,sizde öyle düşünüyorsanız şikayet edin derim.Birinin canı yanmadan _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
belki kazalı fnsa elinden çıkarmak için uğraşıyodur.vardr bi dümen _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Tarih: 26.04.2008 - 15:25 Mesaj konusu:
deli makina da ondan _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız