Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - lütfen yardım 600 cc race almak istiyorum R6 ? 600F ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

lütfen yardım 600 cc race almak istiyorum R6 ? 600F ?

lütfen yardım 600 cc race almak istiyorum R6 ? 600F ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
baraccuda
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.04.2008 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba ,

ben su sıralara motoru yukseltmeyi dusunuorm , fakat daha karar veremedim , racing motor larda tek tecrubem 07' 1000RR surmüşlüğüm vradır .oda belki 1 veya 2 km civarı , daha ilk tecrubem oldgu için elim ayagım karştı dahda bnmedım, şimdi 600F veya 600RR almayı dusnuorm fakat daha tercih yapamdım, bu ikisnn arasnda farklar nelerdr blmıorm, mesela devir , motor, hız,ivmelenme gibi kck detaylardan bahsedıorlar, bu bnm ilk motorum olcak, asıl bole bi motor alış amacım sadece piyasa ve ses amaçlı hız ve yarış merakım yoktur:S sesine hasta oldgm için alacagım.. cogu kişi 600RR al dıor daha iyi ses verır fln filan../ bide sizlerın gorşlerınızı alayım:S
Başa dön
baraccuda Çevrimdışı baraccuda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.04.2008 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha iyi ses verir diye 600rr al diyen insanlar Öfkeliyim
sadece sesi güzel diye tecrüben olmadığı halde SS almayı istemek Öfkeliyim
2 yıllık başlığı hortlatmak Öfkeliyim

Hocam öncelikle hoşgeldin,anladığım kadarıyla fikir alışverişinde bulunmak istiyorsunuz.Deneyimsizseniz eğer diğer eski başlıkları dikkatli bir şekilde okumanızı tavsiye ederim.
Kulaktan dolma bilgiler ile bu işe girişmek felaketle sonuçlanabilir.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 26.04.2008 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl hortladı bu başlık yaw Çok gülüyorum
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 26.04.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 f al Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 26.04.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R6... Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
16_MA_636
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 26.04.2008 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baraccuda, süpersin ya vallaha hiç tecrübem yok diyorsun ama 600 cc motordan bahsediyorsun ha bide 600rr daha ii ses verir diyen insanlar neye dayanarak söylediler merak ettim doğrusu. bence piyasa yapacam diye canından olma arkandan sevenlerini üzme derim ben sana Bravo
16_MA_636 Çevrimdışı 16_MA_636 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 26.04.2008 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence 2004-2005 RR al. Bravo
2002 R6 ya göre daha sağlam.
2004 F ile kıyaslarsanda piyasası daha iyi.

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 26.04.2008 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r6..................... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.04.2008 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence r6 al yakısıklı makına hem Bravo
Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.04.2008 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şunu al bunu al diyen arkadaşlar
önce topicin tarihine bakın,
sonra yorum okuyun
ondan sora yorum yapın,eğer deneyiminiz varsa tabi Sinirlendim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 26.04.2008 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki F... ona iki-üc sene bin,sonra sat GSXR 750 al.. OK
baraccuda
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.04.2008 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hmm, deneyimim var ama yok denebilecek kadar az değil. yakın bi arkadaşm 1000lk motoru var ara sıra surerım onu ama gaz acmadım bugune kadar yatıp kalkmadım veya süratli gitmedım (150+) 600cc lerden başlamak istıorm. amacım hız yapmak veya yarışlara katılmak deil. motorlara olan ilgimden birazda piyasası,sesi,tarzı,şekli, falan hoşuma gdıor bu yzden almak istıorm. arkamdan kimsenın uzulcegını sanmıorm cnku arabayla bile gaza basmamışımdır.o yzden sadece ses ve goruntu ( özeellikle Ses ) olsun die tavsiyelerinizi beklıorm... bide arasındaki farkları solersenız iyi bilen bi arkadaşımız varsa sevınırm
Başa dön
baraccuda Çevrimdışı baraccuda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 26.04.2008 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2006 600f istersen izmir07 ye pm atabilirsin,o satıyordu motorunu,temiz motor gördüm yakından km side fazla değil.
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 26.04.2008 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

verdiğin bilgiler doğrultusunda 600 F derim Bravo Uysal rice diyim bende Bravo
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
afrodit
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana kalırsa 6oo f al nedendir bilmem ama motor kısmı çok sağlam ayrıca kullanımıda çok rahat tam race olmadığından yumuşak bir motor satarkende çabuk satarsın
Başa dön
afrodit Çevrimdışı afrodit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal