Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Nasil Tekteker yapilir.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Nasil Tekteker yapilir.....

Nasil Tekteker yapilir.....
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 26.04.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

soncik demiş ki:
sadece o kadarmı kalktıktan sonra onemli olan bence

bence de ... bu anlattıklarım sadece antreman tektekerin %15-20 si... gerisini kendin geliştirmek zorundasın..önce yüksekliği ayarlamayı öğrenceksin.. sonra bileğin çok hassaslaşması lazım bu konuda gaz la oynamak zorundasın milim milim.. ilk başlarda biraz keklik gibi sekersin ama sonra düzelir...
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
busamania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.05.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence gayet gereksiz bir olay tek teker.stuntman olan zaten yapıyor çünkü işi bu.ülkemizin dandik asfaltı her yeni gün yeni sürprizlere gebe dün akşam geçtiğin yer düzgündür ertesi gün aynı yerde çukur açılmıştır, kasis koyulmuştur yada oyuklar açılmıştır yüzeyde.tamam aldın tekeri yürüdün ya böyle bir sürprizle karşılaşırsan nolacak?az buz değil arkadaşlar pahalı oyuncaklar bunlar hadi mala gelsin cana gelmesin diyelim ama 2 teker üstünde bu pek mümkün değil.ölmek bişe değil sakat kalıp hayattan erken emekli olmakta var.yol düz ve açık olacak sıkacan gazı şöyle bi gücü hissedecen uzayacan yavaşlayacan deşarj olacan.teker meker boş ve lüzumsuz işler.millete neyi ispatlayacanki.birde bu durduk yere lastik yakanlarıda anlamam.ne gerek var yazık günah lastik dünya para ve hadi onuda geç olduğu yerde yüksüz olarak dayıyorlar makinayı yüksek devirlere çevir babam çevir o mekanik ne hale gelir zamanla?valla kim ne derse desin saçma sapan gereksiz riskler almak yanlıştır banane millet ne derse desin evet kardeşim ben bu şeytan icadından tırsıyorum ve temkinliyim oldukça.

en hızlı giden değil en uzun binen usta motorcudur.keyif almak lazım hayat güzel erkenden abandone olmaya gerek yok... Delirdim
Başa dön
busamania Çevrimdışı busamania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.05.2008 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 636 kullanıyorum pek devir saatine dikkat etmedim ama mesala 1.vites 50 km/h hızla giderken gazı dip gaz kapayıp tekrar açtıgımda lastigin zaten ısındıgın hissede biliyorum oturdugunu asfalta otomatik olarak kafayı kaldırıyor ve risk olarak sıkıntılı bir şekilde kalkmıyor gazıda oturtursan 1.vites bitene kadar keyifli bi şekilde devam ediyorum ama tabi riski cok fena şekilde hissettiriyor teker meker bizi bozar yarısa devam Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.05.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, Şampiyonum sen napacaksın teker işini yarışa devam Bravo

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 10.05.2008 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bigi paylaşımın için teşekkürler Bravo Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 10.05.2008 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim 750 gsxf var ben bu arkadasin dedini cikip yapsam simdi kalkarmi bu önteker ben bu isi birturlu yapamiyorum
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 10.05.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum
yakup54 demiş ki:
benim 750 gsxf var ben bu arkadasin dedini cikip yapsam simdi kalkarmi bu önteker ben bu isi birturlu yapamiyorum

Kalkmazmı.. Amuda kalkar ön teker havaya bakar seni üzerinden atar..
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.05.2008 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan_cbc, sen rahat ol üstünden falan atmaz.. Çok gülüyorum - ( sende çok aşırı bi yeteneksizlik varsa bile bu anlattıklarımla yine devrilemezsin ki.. korkmana gerek yok..)

yakup54, önce bu topici baştan sona kadar dikkatlice oku.. senin motorun gayet dengeli bi motor.. bence gerekli güvenlik önlemlerini alarak gönül rahatlığı ile deneyebilirsin.. ( ben defalarca test ettim bu anlattıklarımla düşme riskin çook az ) ilk 5-6 denemeden sonra zaten kendine güvenin gelir.. olayı çözmeye başlarsın. biraz gaz antremanı yap.. motoru kendine falan çekmeye çalışma kesinlikle bisiklet değil bu... dediğim gibi topici baştan sona kesinlikle oku...) başarılar..
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RR-37
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer, Kalkması degıl onemlı olan işlevi.. Gülümsüyorum
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 11.05.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Boşverin tekeri mekeri. Serserilik yapmayın düzgün kullanın Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 11.05.2008 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RR-37 demiş ki:
husbayer, Kalkması degıl onemlı olan işlevi.. Gülümsüyorum

he he he he he nasıl yanı Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 11.05.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:

Boşverin tekeri mekeri. Serserilik yapmayın düzgün kullanın

Avatara bak hizaya gel... Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 11.05.2008 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, Photoshop o kardeşim Dil çıkarıyorum Aslında düz gidiyom ben orda photoshopla tekerdeymişim gibi gözüküyo Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 11.05.2008 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, allah kaza bela varmesın Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:

Boşverin tekeri mekeri. Serserilik yapmayın düzgün kullanın Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

daha ne denirki,hem motorunuza zararlı yag karterin arkasında yoplandıgı için,hemde siz baya incinebilirsiniz.

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

ayrıca siz avatara bakmayın '' hocanın dedigini yap yaptıgını yapma''

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
6. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal