Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 500cc den in 150cc ye bin :D(Cbf 150)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

500cc den in 150cc ye bin :D(Cbf 150)
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 26.04.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:
motoozi demiş ki:
Selam arkadaşlar. Offf ne çektirdi bana bu KLE 500 sonunda sattım kurtuldum. Niyette FZ6 Fazer vardı ama iş dolayısı ile araba aldım Çok gülüyorum Baktım havalar ısınıyor yaz geliyor ee motorsuz olmaz, ve bende motorsuz kalmayayım diye bugün Honda dan 0 km Cbf 150 aLdım. Hayırlısı iLe yarın teslim alacağım(plaka, ruhsat işleri fln var). ResimLeride en kısa sürede siz DELİLERLE Çok gülüyorum paylaşacağım..

hocam özel değilse kaça aldığını merak ettim...

benim sana bayim adına önerim 3650 ytl peşine plaka koruma demiri yan ayaklık dahil...herşey içinde 3650 gayme...ne ödedin bu yüzden merak ettim...şu ana kadar 10 kişiyi cbf 150 sahabı yapmış biriyim... Gülümsüyorum

3650 Ytl peşine her honda bayisinden cbf150 alabilirsin zaten fiyatı o.Yazdığın extralarıda her bayi veriyor zaten

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

SeyyahKedi demiş ki:
Benim VN800 vardı en son.. Onunla 80-90 giderdim paşa paşa.. Şimdi de 100 cc. vivacity ile yine 75-85 gidiyorum? Fark nedir? Dil çıkarıyorum Racingciler mobilete binemez tabi.. Bu artık iyice berbat bi duygu olur.. Uyuyakalırlar motorun üzerinde valla.. Çok gülüyorum

VN800 de gaza biraz asılınca 120-130u görecen. Vivicityde görebilecenmi Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 26.04.2008 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Bravo
http://www.sahibinden.com/_99_klr_650_WQQaXQQ10012304WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 26.04.2008 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun güzel tercih Bravo
Allah kaza bela vermesin

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 26.04.2008 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
argus
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 27.04.2008 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:
motoozi demiş ki:
Selam arkadaşlar. Offf ne çektirdi bana bu KLE 500 sonunda sattım kurtuldum. Niyette FZ6 Fazer vardı ama iş dolayısı ile araba aldım Çok gülüyorum Baktım havalar ısınıyor yaz geliyor ee motorsuz olmaz, ve bende motorsuz kalmayayım diye bugün Honda dan 0 km Cbf 150 aLdım. Hayırlısı iLe yarın teslim alacağım(plaka, ruhsat işleri fln var). ResimLeride en kısa sürede siz DELİLERLE Çok gülüyorum paylaşacağım..

hocam özel değilse kaça aldığını merak ettim...

benim sana bayim adına önerim 3650 ytl peşine plaka koruma demiri yan ayaklık dahil...herşey içinde 3650 gayme...ne ödedin bu yüzden merak ettim...şu ana kadar 10 kişiyi cbf 150 sahabı yapmış biriyim... Gülümsüyorum

Metehan senin yazdıklarını diğer sitedende okuyorum sana bir akıl danışayım istedim. anladığım kadarıyla kurallara bağlı ve genelde uzun geziler yapan birisin bende çok gezen biriyim 2004 - 2005 falkonmu yoksa sıfır yada 2005 - 2006 cbf 150 mi nedersin bu yaz allah kısmet ederse bir arkadaşımla beraber karadeniz turu yapma planımız var oda BMW - F650 kullanıyor cbf gelirmi okadar yola çanta yukler falan ne dersin ? yoksa falkon dahamı rahat olur

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Tabi bu sadece metehana özel bir soru değil diğer tüm mantıklı düşünceleri olan Tecrübeli binicilerde cevaplarsa sevinirim
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 27.04.2008 - 02:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

argus, gezilerden nasıl zevk aldığına...yoldaki psikolojine...geçmişte kullandığın motorlarla alakalı bir sentezden ibaret bu seçim...

eğer bundan önce...motor kullanmadıysan veya dandik 100/125 lik dandik çin malı kullandıysan...cbf 150 sana tatmin edici gelebilir...yani rüzgardan zevk alıyorsan sağa sola bakarak tıntın gideyim diyorsan hızla alakalı takıntıların yoksa...100 le sabit gideyim diyorsan cbf 150 ideal...makismum 110 u geçmiyor...sistemli rodaj politikamla alakalı şu an belli hızlara rahat çıkıyorum...

artcı ile bile 100 sabitlersin...rüzgar varsa 90 diyelim artcıyla...görüntü tatmin edici tork iyi...ybr 125 ten tork olarak farkı var birde ebad olarak iri...

ama bunların tersi düşüncelerin varsa tatmin olmuyorsan tabiki Falkon derim...ama temizini bulurmusun oda ayrı mevzu...temizini sor bulabileceğin için falkon demem sadece...o paraya cbf 250de alabailirsin galiba...125/120 yalan bir cc...uzun yolda yıpratabilir...ben zevk alıyorum ama...dediğin gibi hafta içi işten eve evden işe...hafta sonu en az 250-300 km yapıyorum...16 ayda 15.000 km deyim...çoğu uzun geziydi...geçen bi Karaburuna gittik Terkos tarafına 300 km gezmişiz...

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/42278-iki-kanka-marmaranin-kuzeyine-karaburun-a.html

İstanbul içi bile olsa uzun yol gibi yoruyor...

cbf ile 40 ytllik benzinle motorun durumuna göre 360-400 km arası rahat gidersin...benimki 450 km gidiyor da sistemli rodajla alakalı...fazla sıkıştırmam makinamı...2 gün önce depo kılıfıda taktım...kurye motoru derler ama en işgören makina cbf ve ybr dir...şaşma bence ...dertleri tasaları az...falkonu alırsan servisde uğraşırsın...büyük ccde nedense serviste öpülme ihtimalin artar...bakımlara 150-200 ytller bayılırsın falan...

cbf nin ara bakımı 20...ana bakımı 45 ytl...hız tatmin etmesede maksimum 100ü veya 110 u sabitlemek kolaydır bu makinada...rampada bayılmaz...tok makina...kesinlikle tavsiye ederim...düşünme bile derim...bu paraya bu kadar köfte değil bence İskender bile yiyorsun... Dil çıkarıyorum

arkadaşında 650 var demişsin...tesadüfki benimde kankam 95'650 aldı... Gülümsüyorum

http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/43198-gultekin-f-650-sine-kavustu-o-bir-bmw.html

aldı ama tüketimi 6 litreyi geçiyor...e ben 100 kmde 2.55 litre tüketiyorum...tamam kıyas yanlış ama d7urum bu...benim motorumda derdimde küçük...

ben hep derim...büyü cc alıcaksan akşam kafanı yastığa rahat koyamazsın...

al cbf bak keyfine...en azından 1 yıl kafan rahat takıl

gez toz cbf ile coş... Dil çıkarıyorum

Karadeniz turunda arkadaşında 80-90 la sait gitmek durumundaki tüketim düşük olsun...sen ona uyum sağlarsın...oda çok çok hız düşürmez zaten...

cbf uzunada gelir kısayada...her yola gelir...sonucta çin malı ama kaliteli bir HONDA..Çindede üretilse hayat ONDA.... Gülümsüyorum

En son mete_han tarafından 27.04.2008 - 02:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mete_han Çevrimdışı mete_han Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motoozi
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.04.2008 - 02:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

csayar... haklısın ama ne yapalım mecburuz cc küçültmeye. şimdilik idare edelim inşallah rabbimiz ilerde yine eskisi gibi yüksek cc lere binmeyi nasip eder... sabredelim...

argus... mete-han abi bu işin tecrübelisi olarak konuyu çok güzel ve anlaşılır bir şekilde açıklamış. cbf 150 alırsan belki hızla

ilgili ufak tefek sıkıntıların olur ama ne tamirle nede yüksek parça fiyatlarıyla uğraşırsın. gezilerdede yakıt sarfiyatın fazla olmaz.
inan bana 92 kle 500 vardı bende, makına bana gelmeden önce çok kurcalanmıştı ve bende patladı... herşeyini değiştirdim tek tek nerdeyse vee hiçte ucuz değil parcaları. inan bana su satan arkadaşların, altlarındaki küçücük scooter larla sabahtan akşama kadar vızır vızır gezdiklerini gördükce içim gidiyordu. benim 3 parçaya verdiğim parayla onların altındaki motordan alabiliyordum. ve onlar kadar da çok gezemiyordum çünkü sürekli biryerinden su koyveriyordu. nx4 ü tavsiye etmem bende, cbx 250 de duyduğum kadarıyla daha gelmeyecek. şimdilik cbf 150 alıcaksın ve hiç masrafsız uğraşsız biniceksin benim gibi. ilerdede imkanlar dahilinde para biriktirir 600 cclik bir makina alırız altımıza. ozamana kadarda daha ne modeller çıkar.
saygılarrrrr.......

En son motoozi tarafından 27.04.2008 - 02:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
motoozi Çevrimdışı motoozi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 27.04.2008 - 02:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan_cbc, plaka 200...koruma demiri 50...yan actıva ayaklığı 25 gayme. alıyorlardı bildiğim...en azından 3800 altında bi rakama şu an cbf bulamazsınız...oda kampanya var...3000 8 taksit yapıyorlar 800 peşin istiyorlar vs..vs..neyse önemli değil...
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:
Kenan_cbc, plaka 200...koruma demiri 50...yan actıva ayaklığı 25 gayme. alıyorlardı bildiğim...en azından 3800 altında bi rakama şu an cbf bulamazsınız...oda kampanya var...3000 8 taksit yapıyorlar 800 peşin istiyorlar vs..vs..neyse önemli değil...

Ben 0 km ybr125 aLdım peşin paraya değil krediyle ama peşin param olsaydı 3600 e (ybr 3450 ama bayii fark koymuş :S) plaka ruhsat dahil + sperlik + yan ayaklık + koruma demiri ile alabiliyordum.
mutluemlak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 27.04.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

özcan bu senmisin
hayırlı olsun kurtuldun sonunda şu kle den okadardır merhabamız var daha bir gün göremedim kle yi olsun sıfırın vardır bi ayrıcalığı cbf 150 de baya toplu duruyor 125 liğe benzemiyor zaten hayırlı olsun tekrar
dükkan bekliyorummm ıslatalımmmm.
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 27.04.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun... Bravo
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2008 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mutluemlak demiş ki:
özcan bu senmisin
hayırlı olsun kurtuldun sonunda şu kle den okadardır merhabamız var daha bir gün göremedim kle yi olsun sıfırın vardır bi ayrıcalığı cbf 150 de baya toplu duruyor 125 liğe benzemiyor zaten hayırlı olsun tekrar
dükkan bekliyorummm ıslatalımmmm.

Evet o Özcan Ta kendisi Gülümsüyorum benim amcaoğLu. Ama pc başına fazla oturamadığı için forumada fazla giremiyor.İş nedeni iLe..
motoozi
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.04.2008 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mutluemlak; teşekkür ederim turgut abi inşallah hayırlı olur. Enkısa zamanda gelicem dükkanına merak etme kle 500ü sadecetamirciler gördü onun için senin yanınada uğrayamadım ama inşallah cbf150 ile gelicem. artık gezilere bende gelirim motorumla... görüşmek üzere..
AYRICA; HAYIRLI OLSUN MESAJI YOLLAYAN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. RABBİM HEPİMİZİ KAZALARDAN BELALARDAN VEEE ARIZALARDAN KORUSUN İNŞALLAH Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
motoozi Çevrimdışı motoozi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal