Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 26.04.2008 - 15:04 Mesaj konusu:
Gezi 10 numara olmuş nice gezilere o manzarayı pas geçmezdim ben ama bir mangal yapardım _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Tarih: 26.04.2008 - 15:22 Mesaj konusu:
çok guzel kareler guzel bi gezi paylaşım için tesekkurler _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
kardeş murata selam söyle 954 ün eski sahibiyim . resimler güzel olmuş
pitman kardeşim selamını murata ilettim onunda selamı var güzel bir makina vermişsin arkadaşa çok sağol
demgah demiş ki:
Özlemişiz memleketi ellerinize sağlık, inşallah bu sene gelecem motorla
demgah seni bu sene seni kesin bekliyorum memlekete arkadaşa bi motor satamamışsınız alacağın olsun geldiğinde kesin görüşelim _________________ Yamaha R1 2001 Kırmızı
Yoluna Halylar Serilir Sanma
U?runda Ömürler Verilir Sanma
De?erin Kyymetin Bilinir Sanma
yamahaferhat, güzel etkinlik katılımda coskulu olmus paylasım icin saol devamını bekleriz _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 28.04.2008 - 14:18 Mesaj konusu:
yamahaferhat, beyşehir plakalı sarı 954 de baya haşin duruyor _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız