Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Husaberg 650(supemoto) Hakkında..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Husaberg 650(supemoto) Hakkında..

Husaberg 650(supemoto) Hakkında..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
G.O.S.B_R.I.D.E.R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 27.04.2008 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_
walla husaya test sürüşü vereceklerini sanmam
ama husqvarna yı denemelisin
altından zıplamaya çalışıyor
beğeneceğini düşünüyorum
göztepede
belki bugün bile test edebilirsin
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.04.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anca laf laf icraat yok Çok gülüyorum ben 2. makina olarak DRZ 400 aldım bile Bravo

yok yok rahat olun bana uzak bu işler Bravo
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 27.04.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husaberg yada diğerleri olsun yapıları çok basit,karmaşık değil.mekanikle uğraşmayı seven biri olarak komple motorunu indirir ve takarım .
az teferruad = az dert Dil çıkarıyorum

Link

Link

porchce vs supermoto

Link

En son zzzzzz tarafından 27.04.2008 - 15:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oyyyyyyyyy Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Barışım senin ağzından çıkanları kulağın duyyomu Gülümsüyorum Gülümsüyorum K5 i satalım du o zaman Çok gülüyorum

bende dün aynısını dedim bakımı dert etmeyin evvel Allah sökeriz toplarız die Çok gülüyorum

ama şu son fotoya bayıldım yaw.. Bravo

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 27.04.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarz değişikliği iyi gelir ya sonra ondan sıkılıp tekrar racing istersen Çok gülüyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 27.04.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser, satılık gsxr1000 k5 600f + süper moto ile takas olur Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

şaka değil yani.hatta çok hesaplı temiz 600f buldum bile Şok oldum Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 27.04.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya ne güzel okuyoduk yine bitti topic Çok gülüyorum Arkadaşlar porsche mi aldı husabergmi?(Bu arada videodaki husaberg için 85 ps dedi spiker Şok oldum )
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
supermoto35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.04.2008 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum kim ne derse desin sakın husaberg alma ben 2-3 sene süpermotoda yarıştım. bende ktm 520 vardı çok da güzel bir makinaydı.ben izmirliyim izmirde 2 kişide husaberg vardı biri ramazan bengiç uzay motor-diğeride ali misçi de ikiside motorlarını satalı çok oluyor ve çok büyük problemlerle karşılaştılar.motorlar kesinlikle el marşıyla çalışmıyor.ayrıca motorların teknik özelliklerinden olsa gerek acayip şekilde yağ yakıyorlar örneğin izmitte bi antremanda veya sıralama turlarında motorneredeyse 400 gr yağ eksiltiyordu yani yağ yakıyordu.bu iki arkadaşımda motorlarını satana kadar öbekleri çatladı.benim sana tek tavsiyem bu motorları sakın alam inan saçını başını yolarsın parçaları sipariş edersin gelmez kendini çok üzersin.bence tabi bu benim kendi fikrim bence ktm 450sx-f veya 525exc yada husquvarna almanı tavsiye ederim bu makinalar gerçekten çok güzel ve dünyaca kalıtesi onanmış makinalar .aslında bula bilirsen sana aprilla 540svx al dicem ama daha türkiyeye gelmedi gerçi gelsede heralde fiatı13-14 bin euro larda gezer.benden sana tavsiye sakın bulaşma.ALTUNAY BARIŞ ÇELİK
Başa dön
supermoto35 Çevrimdışı supermoto35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.04.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.sahibinden.com/hypermotard_1100sWQQaXQQ7167865WQQpXQQdisplayitem

Bu ilan hoşunuza gider diye düşündüm Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2008 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barışım naaptın sen ya Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2008 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Baris, cildirtmissin topigi Çok gülüyorum

O zaman, supermotodan donenin kasigi kirilsin diyelim mi Gülümsüyorum

Bulent abi, sen ne yaptin yaaa Bravo Eee, ne zaman bize DRZ'nin marifetlerini gostereceksin??
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2, bülent başkan kompresörün inceliklerini anlatacak bislere Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
G.O.S.B_R.I.D.E.R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2008 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana da bir arkadaşım izmirdeki 2 adet husabergin sorunlarından bahsetmişti
adamlar yarış sabahında 3 kişi motorun başında tepinip dururmuş dakikalarca
bir o marş basarmış bir diğeri
2005 model öncesindeki modeller için olduğu söylenmişti ama yağ eksiltme sorununu ilk defa duydum
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewt arkadaşlar husaberg ten çaymış bulunuyorum Üzgünüm
Başa dön
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.04.2008 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben supermoto klasmanında pek makınayla karsılasamadım Üzgünüm ama yamahanın XT660X ını kullandım ve boyle bı makına olamaz yerınde durmuyor her an gıtmek ıstıyor cok agresıf makına hele akrapovıc egsozla bınmede sadece oldugun yerde gaz ver... Çok gülüyorum Alkışlıyorum
tabı bu senın kararın ama ıllada supermot dıyosan bence XT660X Bravo Bravo Bravo Bravo Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal