Tarih: 27.04.2008 - 12:38 Mesaj konusu:
yc_
walla husaya test sürüşü vereceklerini sanmam
ama husqvarna yı denemelisin
altından zıplamaya çalışıyor
beğeneceğini düşünüyorum
göztepede
belki bugün bile test edebilirsin _________________ GHOSTRIDER Gebze Bölge Temsilciliği
husaberg yada diğerleri olsun yapıları çok basit,karmaşık değil.mekanikle uğraşmayı seven biri olarak komple motorunu indirir ve takarım .
az teferruad = az dert
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 605 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 27.04.2008 - 15:30 Mesaj konusu:
Ya ne güzel okuyoduk yine bitti topic Arkadaşlar porsche mi aldı husabergmi?(Bu arada videodaki husaberg için 85 ps dedi spiker ) _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
dostum kim ne derse desin sakın husaberg alma ben 2-3 sene süpermotoda yarıştım. bende ktm 520 vardı çok da güzel bir makinaydı.ben izmirliyim izmirde 2 kişide husaberg vardı biri ramazan bengiç uzay motor-diğeride ali misçi de ikiside motorlarını satalı çok oluyor ve çok büyük problemlerle karşılaştılar.motorlar kesinlikle el marşıyla çalışmıyor.ayrıca motorların teknik özelliklerinden olsa gerek acayip şekilde yağ yakıyorlar örneğin izmitte bi antremanda veya sıralama turlarında motorneredeyse 400 gr yağ eksiltiyordu yani yağ yakıyordu.bu iki arkadaşımda motorlarını satana kadar öbekleri çatladı.benim sana tek tavsiyem bu motorları sakın alam inan saçını başını yolarsın parçaları sipariş edersin gelmez kendini çok üzersin.bence tabi bu benim kendi fikrim bence ktm 450sx-f veya 525exc yada husquvarna almanı tavsiye ederim bu makinalar gerçekten çok güzel ve dünyaca kalıtesi onanmış makinalar .aslında bula bilirsen sana aprilla 540svx al dicem ama daha türkiyeye gelmedi gerçi gelsede heralde fiatı13-14 bin euro larda gezer.benden sana tavsiye sakın bulaşma.ALTUNAY BARIŞ ÇELİK
Tarih: 27.04.2008 - 21:01 Mesaj konusu:
bana da bir arkadaşım izmirdeki 2 adet husabergin sorunlarından bahsetmişti
adamlar yarış sabahında 3 kişi motorun başında tepinip dururmuş dakikalarca
bir o marş basarmış bir diğeri
2005 model öncesindeki modeller için olduğu söylenmişti ama yağ eksiltme sorununu ilk defa duydum _________________ GHOSTRIDER Gebze Bölge Temsilciliği
ben supermoto klasmanında pek makınayla karsılasamadım ama yamahanın XT660X ını kullandım ve boyle bı makına olamaz yerınde durmuyor her an gıtmek ıstıyor cok agresıf makına hele akrapovıc egsozla bınmede sadece oldugun yerde gaz ver...
tabı bu senın kararın ama ıllada supermot dıyosan bence XT660X _________________ GSX_R
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız