Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motor Kullanan Bayanlar Zamanla Erkeksileşir mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motor Kullanan Bayanlar Zamanla Erkeksileşir mi?

Motor Kullanan Bayanlar Zamanla Erkeksileşir mi?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 27.04.2008 - 17:12    Mesaj konusu: Motor Kullanan Bayanlar Zamanla Erkeksileşir mi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4-5 yıl önce amatör tiyatrocu bi kızla tanışmıştım.. Rebel' e biniyordu o dönemler.. yeni bulaşmıştı motora.. bi saniye bu kıza isim verelim... ne olsun.. Aykız olsun.. Aykızla ilk tanıştığımızda bildiğin kızdı.. gülüşü-bakışı-nazlanması-giyimi- yürüyüşü- saçları- konuşması yanii heerrrşeyi ile normal bi kızdı...
geçenlerde karşılaştık tanıyamadım... motoru fazer olmuş Aykız tamamen değişmiş ama KESİNLİKLE KENDİSİ DEĞİŞTİĞİNİN FARKINDA DEĞİL.. Saçlar iyice kısalmış.. konuşmalar - tavırlar- yürüş tamamen değişmiş.. ERKEKSİLEŞMİŞ kız ...

Herkesin tanıdığı Rüzgarın Kızı diye bir yazar varya o nun yazılarını okurken de Kesinlikle bir Erkek yazmış gibi geliyor bana...

En son husbayer tarafından 27.04.2008 - 17:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 27.04.2008 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer, katılıyorum sana.bende canlı örneklerine şahit oldum.burdan kimse motosiklet kızlara uygun değildir sonucunu çıkarmasın,fakat değişime uğradıkları da bir gerçek.
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
siya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.04.2008 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben değişimin motora binmesiyle alakalı olduğunu sanmıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
siya Çevrimdışı siya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 27.04.2008 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yuh... Gülümsüyorum Soru müthiş yalnız Bravo
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 27.04.2008 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence değişmelerinin nedeni kazandıkları deneyimle kendilerine gelen bi güven duygusu.yani bi erkek kadar iyi kullandığını düşünür.buda ona bi güven ve cesaret verir Bravo

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2008 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Değişir Bravo

Binlercee Dansööz Var..

Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 27.04.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya arkadaşlar yapmayın allah aşkına Gülümsüyorum Sakın böyle bir genelleme yapmayın olur mu?Çünkü Aykız kadar ben de bir örneğim,saçlarım ilk başladığımda daha kısaydı şimdi belime kadar,daha çok oje sürüp,daha sık makyaj yapıyorum,daha zayıfım,yeri geldiğinde eteğimi de,elbisemi de giyiyorum ama seneye piste çıkıp yarışmak için elimden geldiği kadar da çalışıyorum,eee daha ne Çok gülüyorum Bence herşeyin yerini ve zamanını bildikten sonra problem yok Göz kırpıyorum
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 27.04.2008 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben öle olduunu düşünmüyorum.tanıdığım biri var motora başlayalı bayaa da oldu ama hiç öle erkeksi bi tavrını görmedim.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2008 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694 demiş ki:
valla ben öle olduunu düşünmüyorum.tanıdığım biri var motora başlayalı bayaa da oldu ama hiç öle erkeksi bi tavrını görmedim.
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
gazgazgaz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 27.04.2008 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum
Başa dön
gazgazgaz Çevrimdışı gazgazgaz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

Nymphia, evt ben cede katılıyorum ama suda bır gercek sıradan olması ımkansız deyısım gosterır ıllakı moto hayatı daha farklı gıyınmesı daha farklı dusunmesı gerekır Gülümsüyorum Gülümsüyorum herne olursa olsun bayan bayandır Gülümsüyorum Gülümsüyorum makyajıyla ojesıyle daha guzel de oluyo ama he he he Bravo

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.04.2008 - 17:57    Mesaj konusu: Re: Motor Kullanan Bayanlar Zamanla Erkeksileşir mi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer demiş ki:

Herkesin tanıdığı Rüzgarın Kızı diye bir yazar varya o nun yazılarını okurken de Kesinlikle bir Erkek yazmış gibi geliyor...

Evet bu konuda sana katılıyorum, nişanlısı Kıraç'ta gitgide eski erkeksi tavırlarından uzaklaşıyor gibi geldi bana Şok oldum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 27.04.2008 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kişiliği oturmamış, kim olduğunu henüz keşfedememiş insanlar kendilerini belirli kalıplara sokma çabası içindedirler. Bir yere, bir gruba ait olduklarını hissetmek isterler. Çoğu zamanda yaptıkları taklitten ibarettir ve başarısız olur. Erkeklerin çoğunlukta olduğu motosiklet camiasına girmek demek erkek gibi davranmak demek değildir. Kadın olduğunuz için kabul edilmeyeceğinizden korkmak kendine güvensizliğin işaretidir. Evet motora binen kadınların büyük çoğunluğu diğer kadınlardan -elbetteki- daha cesurdur. Eğer cesaret erkeksi bir şey ise motora binen kadınlar erkeksileşir. Ama değildir. Benim tanıdığım harika kadınlar var çok iyi motor kullanan. (Bir çok arkadaşımız için bir ölçüt olduğunu bildiğim için belirtiyorum 600cc ve üstü motorlar kullandıkları)

Sanırım Aykız motor üstünde erkek gibi görünmeye rağmen inip kaskı çıkardıktan sonra, insanların hayretler içerisinde kadın olmanın zerafetiyle, baş edilmesi zor gibi duran bi makinayı kullanmanın verdiği gücün birleşimini izlemelerinin zevkine varamamış. Bıyık altından gülmenin ne kadar eğlenceli olduğunu keşfedememiş.

Bu benim tahminim tabi..
Seda Çevrimdışı Seda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27 demiş ki:
Nymphia, evt ben cede katılıyorum ama suda bır gercek sıradan olması ımkansız deyısım gosterır ıllakı moto hayatı daha farklı gıyınmesı daha farklı dusunmesı gerekır Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Tamam bir değişim söz konusu olabilir ama ben o değişimi zırhımı kuşanıp,atıma bindiğimde yaşıyorum mesela Gülümsüyorum Motorumdan inip de günlük hayatıma devam ettiğim anda yine aynı ben oluyorum.Belki sen farkında değilsindir diyeceksiniz,arkadaşlarımın yorumlarına kulak veriyorum.Değişmiş olsam tepki alırdım Gülümsüyorum Bunun dışında motorumun üstündeyken,kabul ediyorum agresifleşiyorum,en ufak bir sıkıştırmada,laf atmada vizörü kaldırıp ağzıma ne gelirse sayıyorum Çok gülüyorum ama dediğim gibi inince düzeliyorum Çok gülüyorum Kavramları karıştırmadıkça,herşey rayında gider bana göre Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Seda demiş ki:
Kişiliği oturmamış, kim olduğunu henüz keşfedememiş insanlar kendilerini belirli kalıplara sokma çabası içindedirler. Bir yere, bir gruba ait olduklarını hissetmek isterler. Çoğu zamanda yaptıkları taklitten ibarettir ve başarısız olur. Erkeklerin çoğunlukta olduğu motosiklet camiasına girmek demek erkek gibi davranmak demek değildir. Kadın olduğunuz için kabul edilmeyeceğinizden korkmak kendine güvensizliğin işaretidir. Evet motora binen kadınların büyük çoğunluğu diğer kadınlardan -elbetteki- daha cesurdur. Eğer cesaret erkeksi bir şey ise motora binen kadınlar erkeksileşir. Ama değildir. Benim tanıdığım harika kadınlar var çok iyi motor kullanan. (Bir çok arkadaşımız için bir ölçüt olduğunu bildiğim için belirtiyorum 600cc ve üstü motorlar kullandıkları)

Sanırım Aykız motor üstünde erkek gibi görünmeye rağmen inip kaskı çıkardıktan sonra, insanların hayretler içerisinde kadın olmanın zerafetiyle, baş edilmesi zor gibi duran bi makinayı kullanmanın verdiği gücün birleşimini izlemelerinin zevkine varamamış. Bıyık altından gülmenin ne kadar eğlenceli olduğunu keşfedememiş.

Bu benim tahminim tabi..

İşte bu! Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 27.04.2008 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlarda insan onlarda sinirleneblir Çok gülüyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.47 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal