Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Aile İçi Şiddete Son!! :) (motor=özgürlük)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Aile İçi Şiddete Son!! :) (motor=özgürlük)

Aile İçi Şiddete Son!! :) (motor=özgürlük)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 18.04.2008 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

madem ki ölmeyi bu kadar istiyon ...k yoluna gitme bari, enerjini askerliğe sakla."

buraya koptumm Delirdim Delirdim

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dream217
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 18.04.2008 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla acıdım yaff Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 18.04.2008 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dans
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 18.04.2008 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH yardımcın olsun ne diyim ama çok güldüm walla fıkra gibi Çok gülüyorum Çok gülüyorum

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kafambozuk_007
Üye
Üye

Nereden: izmir/afyon/manisa

MesajTarih: 18.04.2008 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla baktımda bizim valide süper o zaman evden çıkarken arabayı alıcak olsam ne gerek var bi ton park sorunu motorla git yağmurlu havada şeker değilsin erimezsin babam bile bazen arkama biniyo gerçi bunda ailede 5 kişinin a2 ehliyet sahibi olma faktörüde etkili olabilir ne mutlu aileme Delirdim
Başa dön
kafambozuk_007 Çevrimdışı kafambozuk_007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 18.04.2008 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer, allah yardımcın olsun Çok gülüyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
R6_DERAN
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.04.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi demiş ki:
Adım gibi biliyorum evlenince sorun çıkacak

haklsın kardesım ben gecen mayısta evlendım ve kesınlıkle ızın yok bana Üzgünüm
sedicovalvole
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.04.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer demiş ki:
sedicovalvole, dostum şaka yapıyorsun değil mi?

valla şaka değil,iyi ki de değil hani Gülümsüyorum Allah yardımcın olsun diyorum husbayer Gülümsüyorum
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.04.2008 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum olumlu veya olumsuz yorumlarını yazan- veya- sadece okuyup yorum yapmayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim..
Başa dön
UguRcbR
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.04.2008 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer ben bu anlattıklarını kayınvalidene söyleyecem. Delirdim 5 kişidemek hee Çok gülüyorum
Başa dön
UguRcbR Çevrimdışı UguRcbR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
supermoto35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.04.2008 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÜZÜLDÜM SENİN İÇİN ZOR OLSA GEREK
Başa dön
supermoto35 Çevrimdışı supermoto35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ailesi motora karşı olanlar için bir iksir iki adet yol yapmış motor lastiği 80 derece suda 2 saat kaynatılır daha sonra bu kaynatılmış suya motorun pilastik aksamları atılır en son bu kaynamış suya 50 gr motor yağı dökülür bu karışım sabah akşam aile bireylerinin elbiselerine çaktırmadan sürülür 10 gün sonra elindeki motoru motora karşı çıkan aile bireylerine kaptırmassan ölmüş kargalar gözümü oysun geçmiş olsun beklenmiyen bir etki görüldüğünde acil md sitesinden bana ulaşabilirsiniz geçmiş olsun Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 27.04.2008 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zor durum ama pes etme. Bendede durum daha kötüydü. Ailem Özellikle annem birdaha iki tekere binersem sütünü helal etmeyecekti. Babacım evlatlıktan çıkartacaktı. Şimdi eşim karşı oda haftada ikigün 15 dk izin vermişti. Bende nasıl oldu bilmiyorum ama hepsi aşıldı sanırım. Darısı sana.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 27.04.2008 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sedicovalvole
ne güzel yaaa Delirdim

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.04.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd demiş ki:
benim hatun takıyo penbe kaskını tin tin gidiyoruz.ama 100 km yi geçince doing yapıyor kaska.şimdilik laf etmiyo.hatta kendi kendine şarkı söylüyor, ışıklarda falan duyuyorum.şanslımıyım neyim?

şanslımıyım diye soruyorsun ya Çok gülüyorum sen seçilmişsin dostum... Alkışlıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal