Kayıt: Nov 07, 2006 Mesajlar: 381 Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden
Tarih: 18.04.2008 - 12:30 Mesaj konusu:
ALLAH yardımcın olsun ne diyim ama çok güldüm walla fıkra gibi _________________ Cadiye Herruya Merru Kaf Kef Gölge Haramilerine Bir Selam Çak
Sagopa Kajmer
valla baktımda bizim valide süper o zaman evden çıkarken arabayı alıcak olsam ne gerek var bi ton park sorunu motorla git yağmurlu havada şeker değilsin erimezsin babam bile bazen arkama biniyo gerçi bunda ailede 5 kişinin a2 ehliyet sahibi olma faktörüde etkili olabilir ne mutlu aileme
husbayer, allah yardımcın olsun _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
valla şaka değil,iyi ki de değil hani Allah yardımcın olsun diyorum husbayer _________________ uykusuzken hiçbişey gerçek gözükmüyor,herşey suretin suretinin sureti..
ailesi motora karşı olanlar için bir iksir iki adet yol yapmış motor lastiği 80 derece suda 2 saat kaynatılır daha sonra bu kaynatılmış suya motorun pilastik aksamları atılır en son bu kaynamış suya 50 gr motor yağı dökülür bu karışım sabah akşam aile bireylerinin elbiselerine çaktırmadan sürülür 10 gün sonra elindeki motoru motora karşı çıkan aile bireylerine kaptırmassan ölmüş kargalar gözümü oysun geçmiş olsun beklenmiyen bir etki görüldüğünde acil md sitesinden bana ulaşabilirsiniz geçmiş olsun
Zor durum ama pes etme. Bendede durum daha kötüydü. Ailem Özellikle annem birdaha iki tekere binersem sütünü helal etmeyecekti. Babacım evlatlıktan çıkartacaktı. Şimdi eşim karşı oda haftada ikigün 15 dk izin vermişti. Bende nasıl oldu bilmiyorum ama hepsi aşıldı sanırım. Darısı sana. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
benim hatun takıyo penbe kaskını tin tin gidiyoruz.ama 100 km yi geçince doing yapıyor kaska.şimdilik laf etmiyo.hatta kendi kendine şarkı söylüyor, ışıklarda falan duyuyorum.şanslımıyım neyim?
şanslımıyım diye soruyorsun ya sen seçilmişsin dostum...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız