Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yildiz_27(süleyman yıldız)nin yağmurlu ÇEŞME gezisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yildiz_27(süleyman yıldız)nin yağmurlu ÇEŞME gezisi

Yildiz_27(süleyman yıldız)nin yağmurlu ÇEŞME gezisi
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 27.04.2008 - 19:07    Mesaj konusu: Yildiz_27(süleyman yıldız)nin yağmurlu ÇEŞME gezisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte resimler...fazla söze gerenk yok resimler herşeyi anlatıyor zaten Bravo Çok gülüyorum resimler cep telefonu ile çekildiği için biraz kötü idare edin artık..

ben ve süleyman abi

ben

balıkları inceliyorlar Dil çıkarıyorum

yıldız_27

süleyman abinin yeni makinesi,almaya karar verdik Çok gülüyorum

ismet inönü heykeli ve süleyman abi

süleyman abinin sarı-siyah hastalığını biliyorsunuz birde motor hastalığı birleşince böyle oldu Çok gülüyorum

ben ve bmw 1150gs(bu motora hastayım,racingten sonra tabi Bravo )

aynı karede üçümüz çıkalım dedik ama fazla belli olmuyor.

ben ve süleyman abinin makine

izmire dönmek için hazırlanıyorlar

ve son foto

süleyman abi bugün hava kötüydü,bu ziyareti saymam başka zaman birdaha bekliyorum..

NOT:motordelisinden kim olursa olsun çeşmeye yolunuz düşerse uğramadan geçmeyin,benim yerim belli çeşme çarşıya girdinizmi ben görürüm zaten sizi Çok gülüyorum gelmeden önce imzamdaki msn adresimden geleceğinizi söylemeniz yeterlidir...
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 27.04.2008 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geziler,etkinliklerden devam ediyoruz...

Yaa nedir bu valla,heryerdee Yıldız27,resimler,geziler,slide show'larrr Gülümsüyorum Bu ne popülerite böyle Gülümsüyorum

Tekne çok güzelmiş,İsmet İnönü'nün yanında da bi boynu bükük kalmışsın abimm Gülümsüyorum Allah neşenizi bomzasın Bravo
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 27.04.2008 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok keyıflı bır yolculuktu herseye ragmen ama bıraz fazla ıslak bır gun du yoldan donerkende otobanda bır kazaya sahıt olduk fenaydı ama sukur olu yaralı yok tu yagmur oyle fena yagıyodukı kamyon otobanın ortasında barıyerlere kaptırdı kendını yıne guzel bır gunu gerıde bıraktık senınlede hanıdır selamlasıyoduk yuz yuze tanısmamız ıyı oldu kucucuk de olsa bır tebessum bırakabıldıysek sana ne mutlu bıze bızce ıslak gecen bır gunun ardından ekledıyın fotolar ıcın sagol kal saglıcakla md nın cesme subesı Çoook seviyorum Çoook seviyorum gelecekte gorusmek uzre ((babanada tekrar selamlarımı ılet)) ne mutlu sanakı baban her an sana 600rr suprızı yapabılır bana oyle geldı he he he Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 27.04.2008 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Geziler,etkinliklerden devam ediyoruz...

Şok oldum hee doğru ya,kusura bakma seker_portakali, uzun zamandır topik açmıyordum unutmuşum... Bravo

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

fotolar ıcın sagol

ne demek abi.. Bravo
Alıntı:

babanada tekrar selamlarımı ılet

aleyküm selam iletirim tabi..
Alıntı:

ne mutlu sanakı baban her an sana 600rr suprızı yapabılır bana oyle geldı he he he

Çok gülüyorum doğru diyorsun askerlik olayı olmasaydı alırdım zatende askerlik var işte..
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 27.04.2008 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, sagolasın kardesım canım ne edersın ıste dısko bar gezmektense alıyom hatunuda cıkıyom yollara nereye gıdıcemıde yollar kendı karar verıyo ozgurluyun sınırlarında tebessumlu yorgunluk ıcerısınde kalmaya calısıyorum senın de yuzunden tebessumun eksılmasın kal saglıcakla Gülümsüyorum Gülümsüyorum gelecekte gorusmek uzre unutma senın de yanına geleceyım kısmet buya agustosda aksı bısı olmassa antepteyım ugrar cayını ıcerım senın de Gülümsüyorum Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 27.04.2008 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27, abi güzel gezmişsiniz Allah neşenizi bozmasın... Bravo Bravo Bravo
Ellerinize sağlık fotolar için teşekkürler... Bravo

En son racing_bora tarafından 27.04.2008 - 19:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 27.04.2008 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sarıların sülo su süleyman abim

walla çok geziyon yaw nedir bu abi bak benzin ne kadar oldu gaz kes artık abi Gülümsüyorum

süleyman abi beklerim sizleri de buraya gelin buyrun toplarız hemen Ç.KALE'MD'Yİ Bravo

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

fotolar için tşk ler elinize saglık

bu arada aklıma gelmişken sölim de süleyman abi gelirken agır agır abi yavaş gel geçen sene radar fiyatları ile bu sene radar fiyatları arasında baya bi farklılık war bi kaç yüz depo dolduruosun radar a vericen parala Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 27.04.2008 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racing_bora,sagolasın arkadasım bıyerlerde takılıp kalacagıma pınekleyeceyıme cıkıyorum yollarda keyıflı oluyo ıste Gülümsüyorum

serkan_yenidunya, soz geleceyım he he gecen sene radar yedımdı zaten canakkale yollarında bılıyom artıkın nerde duruyolar he he Gülümsüyorum
yıne bır pazar sabahı cıkarız yollara ali agayı gecınce bır kucuk kahaltı yapar ordan canakkale ye gelır cayınızı ıcerım emın ol ama zaman vermıcem yalnız kaz daglarında fena vrjlar var oraları sevmıstım neselı yerlerdı kal saglıcakla arkadasım gelecekte gorusmek uzre Gülümsüyorum

Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 27.04.2008 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27 buyur gel abim her zaman kapımız açık bekleriz Bravo kazasız sürüşler keyifli forumlar....

saygılar....

ç.kale md

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.04.2008 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi geziyorsun valla sarıların süleyman abi Gülümsüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rottweiler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.04.2008 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bi çift bu kadar uyumlu olunur motorla maksimum heralde Alkışlıyorum

HYOSUNG GT 250 R..
Başa dön
rottweiler Çevrimdışı rottweiler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet gene baş rolde YLDIZ_27 sanki ben bu filmi daha öncede izlemiştim Gülümsüyorum yakışır abime gez bakalım bu arada sizi ceşmede yanlız bırakmayan arkadaşımızada teşekkür ederim kendi adıma Bravo telefonumun caldıgını duymadım bile kulagımın dibinde oldugu halde racingdelisi, en kısa zamanda göruşup tanışmak dilegiyle Yazgeldi izmirlilerin vaz gecilmez mekanı ceşmede yaşıyorsun dostum misafir agırlamaya hazır ol bu sene sık sık göruşuruz gibime geliyor ... Bravo Alkışlıyorum Çoook seviyorum
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 27.04.2008 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, teklıfın vede dıleklerın ıcın sagol serkanım Bravo

rottweiler, mumkun oldugun ca uyumlu olmaya calısıyorum bılmem benım boyle hosuma gıdıyo kıyafetler le moto uyumu olmalı ben ce hanı moto kırmızı mont mavı olsun ıstemıyorum bılmem ben de boyleyım ıste beyendıyıne sevındım kal saglıcakla Bravo

oskyy, yok be abım bır yerde pıenkleyıp harcıcama kendım ce gezınıyorum ıste daha keyıflı oluyo boylesı Bravo

Başa dön
foxxy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2008 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum yapmışın gene sarılarıııı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 27.04.2008 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sülom çoşmuşsunuz yine,sarı sarı.hergün bi topak görüyorum senden.Allah artırsın. Gülümsüyorum Alkışlıyorum kimseye muhtaç olmadan gez,dolaş gerisi hikaye. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal