tderkunt, un kim oldunu bilmiyorum. hderkunt benim dğşen topiği güncellemek için yeni bir kullanıcı açtım. O neenlede gene derkunt nikini kullandım.
Ama dediğim gibi tderkunt kim bilmiyorum.
nasıl tanımassın öz yeğenini biz bir aile vede MD değilmiyiz alınacam şimdi canım amcacım, hderkunt yada sade derkunt, veya tderkunt farkedermi amcacım
topik yukarı toplantıya gelen bu kadarmı 5 kilo baklavada gelecek haydi eller havaya kimler var görelim
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 488 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 27.04.2008 - 20:30 Mesaj konusu:
oooo ayvayı yedik derkuntlar çoğaldı. _________________ Arkadas ve arkadaslik birbirini tamamlayan onemli iki kelime.Her zaman bir arkadasa gerek vardir.Bazen arkadaslarimizin yerine kimseleri koyamadigimizda onlarin degerini anliyoruz.
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1849 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 27.04.2008 - 22:44 Mesaj konusu:
Tek başima yetemedim bie çırak tutum ama bilmediğim bi gönüllü geldi bakalım Çarşamba görücez kendisini _________________ PIAGGIO X8 200
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h
The Godfather
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3705 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 27.04.2008 - 23:32 Mesaj konusu:
derkunt, abicim çırağa falan gerek yok,sen tek başına yetiyosun zaten birden fazla üyelikle yorum yapmak forum kuralları gereği yasak,sen en iyisi bizim bildiğimiz "derkunt" ol yeter. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Tarih: 28.04.2008 - 00:08 Mesaj konusu:
sizleri çok seviyoruz derkunt biraderler yaşasın derkuntlar
o gün için motorsuz olabilirim zira yoldaşıma talip çıktı ayrılabiliriz yeni sahibi iyi bakar inşallah
tamero, Hayırlı olsun Tamer amcacağım... E fazer bu yaşlar için zor tabe... Artık sana bir goldwing yakışır... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Tarih: 28.04.2008 - 11:11 Mesaj konusu:
merhaba arkadaşlar.... md ailesine 2004 yılında katılmıştım.... genelde bursadaydım ve toplantılarınızı hep forumdan takip ediyordum.... ancak şimdi istanbuldayım ve uzun zaman sonra yeni motosikletimle aranızda olacağım inşallah... eski er-5 yeni kymco venox kullanıcısı olarak....
yabancılık çekmeme izin vermezsiniz değil mi MD??? _________________ ®hONoUR®
Venox 250
onur_battal@hotmail.com
05356362978 A rh +
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1849 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 28.04.2008 - 12:24 Mesaj konusu:
honour16 demiş ki:
merhaba arkadaşlar.... md ailesine 2004 yılında katılmıştım.... genelde bursadaydım ve toplantılarınızı hep forumdan takip ediyordum.... ancak şimdi istanbuldayım ve uzun zaman sonra yeni motosikletimle aranızda olacağım inşallah... eski er-5 yeni kymco venox kullanıcısı olarak....
yabancılık çekmeme izin vermezsiniz değil mi MD???
tabiki yabancılık çekmezsin _________________ PIAGGIO X8 200
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h
The Godfather
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 488 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 28.04.2008 - 12:35 Mesaj konusu:
2004 den beri md desin nie yabancılık çekiyorsun, sen gel _________________ Arkadas ve arkadaslik birbirini tamamlayan onemli iki kelime.Her zaman bir arkadasa gerek vardir.Bazen arkadaslarimizin yerine kimseleri koyamadigimizda onlarin degerini anliyoruz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız