Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motor Kullanan Bayanlar Zamanla Erkeksileşir mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motor Kullanan Bayanlar Zamanla Erkeksileşir mi?

Motor Kullanan Bayanlar Zamanla Erkeksileşir mi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 28.04.2008 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_ demiş ki:
erkek tırnaklı motorcu kısslar Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Elleri tırnakları yağ filan..Buyur abili filan konuşan Çok gülüyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 28.04.2008 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_ demiş ki:
bi kıss gördüm geçen jaddede gsxr ın mono kapağına dantelli örgü yapmış dedim işte budur son nokta Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ne alıp veremediğin var motorcu kızlarla anlamadım Çok gülüyorum anladık jadde seviyosun tikky'sin de yani,kız gibi kız olup,motoru alıp götüren hatun da çok var yanii Göz kırpıyorum
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 28.04.2008 - 03:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

motoru alıp götüren hatun da çok var yanii

ben sadece bir tane tanıyorum gerisi tısss Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 28.04.2008 - 08:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bayan ftbol takımındakileri görmüştüm ben Çok gülüyorum Erkek gibi kollar açık yürüyor,yere tükürüyor,küfrediyolardı.Küçük bir çocuğun babasına özenip onu taklit etmesi gibi... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Birisinin onlara ftbol bir oyun sadece diye hatırlatma yapması gerekiyordu galiba...Bir bayan ne yaparsa yapsın hangı spor dalıyla ugrasırsa ugrassın, hangi mesleği yaparsa yapsın estetiğini,dişiliğini kaybetmemeli.Nasılki bir erkeğin bir bayan gibi konuşması,davranması itici geliyorsa...
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kızdan motorcu mu olur ya olsada çakma motorcu olur yani Beğenmedim
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AYSHEROSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul 0 rh +

MesajTarih: 28.04.2008 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne demek sımdı oo Öfkeliyim sen hiç merak etme ole bı gusel olurkı hemdee sanada tas cıkartır lafa bak sımdı sen ble dıyosann Beğenmedim
Başa dön
AYSHEROSE Çevrimdışı AYSHEROSE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 28.04.2008 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AYSHEROSE sinirlenmekte çok haklısın acun0 yanlışlıkla yazmış olabilir.
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.04.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu mevzu uzar ....
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AYSHEROSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer demiş ki:
AYSHEROSE sinirlenmekte çok haklısın acun0 yanlışlıkla yazmış olabilir.

bencede yanlıslıklaa Bravo
Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 28.04.2008 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motora binmelerine gerek yokki...Geçen Kalyonun önündeyim bizim Serkanı bekliyorum...Baktım geçiyor arkasından omuzuna vurdum Serkanım görmeden geçiyorsun diye kalın bi ses ben Feriye Çok gülüyorum
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 28.04.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamam şu şekilde katılıyorum motora tırafıkte binmek helede ülkemizde trafikte binmek çoz zor. İnsanı agresif yapıyor bayan motor sürücüleri bu sebebten dolayı biraz trafikte değişebilirler. Ama motordan inince bence bayan bayandır. Zarif güzel narin hasas. Hı içinde agresif ve erkeksi asi bir yönü varsa motora bağlamak yalnış olur. Motor sadece insanı özgür kılar insan kendini ne hissediyorsa özgür olduğundan o kişiliğe kayabilir.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
AYSHEROSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CSAYAR demiş ki:
Tamam şu şekilde katılıyorum motora tırafıkte binmek helede ülkemizde trafikte binmek çoz zor. İnsanı agresif yapıyor bayan motor sürücüleri bu sebebten dolayı biraz trafikte değişebilirler. Ama motordan inince bence bayan bayandır. Zarif güzel narin hasas. Hı içinde agresif ve erkeksi asi bir yönü varsa motora bağlamak yalnış olur. Motor sadece insanı özgür kılar insan kendini ne hissediyorsa özgür olduğundan o kişiliğe kayabilir.

harıkasın valla CSAYAR Alkışlıyorum Alkışlıyorum

BU YA NEDEMEK ERKEKLESMEKK
Başa dön
Tuyax
Üye
Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum
Başa dön
Tuyax Çevrimdışı Tuyax Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ShaqShuqa
Üye
Üye

Nereden: İstanbuL-Avcılar

MesajTarih: 28.04.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erkekler kadınlaşıyorda kadınlar erkekleşincemi sorun oluyor :p
ShaqShuqa Çevrimdışı ShaqShuqa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
AYSHEROSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ShaqShuqa demiş ki:
erkekler kadınlaşıyorda kadınlar erkekleşincemi sorun oluyor :p

O KADINLASAN ERKEKLERIN SORUNU O KABUL EDIYO DEMEKKI... ERKEKLER KADINLASMAYI KABUL EDIYO SORUN OLMUYO DIYE KADNLARDAMI ERKEKLESCEK ILLA YADA KABUL EDICEKK COOKK SACMMAAAA Beğenmedim
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal