HakanDincer, Valla maddi yönden destek olursa md ben orayada bakayım bari nede olsa istanbul md 6 organizatör var ama ben tek yapıyorum herşeyi nedense... orayada yetişirim kesin.....talibim....
Tarih: 26.04.2008 - 11:53 Mesaj konusu:
HakanDincer, şöyle bir durum söz konusu Ankara için...Artık herkes tek tabanca ya da en fazla 2 motor gezmeyi seviyor...Yani ben etrafımda,son 1 yıldır hiç 6 mtor gezen bir grup görmedim...Şimdi hemen atlamayın "Yok benim arkadaşlar 888 motor geziodu" die,ha bunu söyleyenler çıkarsa buyursun getirsin arkadaşlarını eşek gibi anırayım,çünkü Ankara da herkesi tanırım
Hakan abi biliyosun ki 2004-2005 yılları arasında,başında benim de bulunduğum 40 kişilik bir motor grubumuz wardı...We inanılmaz geziler yapmıştık...Ha şimdi onlar başka siteye kaydı,bazıları öldü,bazıları ise motorunu sattı vs.vs.vs...Benim şu an Ankara da tek görüştüğüm,Gökhan..O da kırmızı R-6...
Şu dakka itibariyle,Md ilk çıktığı zamanlar canlanıyor gözümde...İnsanları toplamak için tek tek tek tek arıyordum..Ve 3-4 kişi oluyorduk...Way beeeeeeee ne günlerdi...!!!!!!!! _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Kayıt: Sep 14, 2007 Mesajlar: 1848 Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--
Tarih: 28.04.2008 - 00:14 Mesaj konusu:
hayırlı olsun ankara için .Bende Trabzon için hakan başkanımla görüştüm ama kendisinden henüz kesin cevap alamadım _________________ |^^^^^^^^^^^^^^^|
|_((((K-A-R-M-O-K))))__ ||",__
|_____________ ====||__|.... ]
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Tarih: 28.04.2008 - 01:18 Mesaj konusu:
Eminim Ankara yakısanı yapacaktır Baskent olmak kolay deil calısmak lazım acele edip seytanı karıstırmadan, hayırlısı olsun _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Hayırlısı diyelim
Hafta içi akşam saatlerinde buluşmak oldukça zor oluyor. Haftasonu cumartesi ve pazarı olan arkadaşlar için cumartesi buluşmak oldukça zevkli; erken saatlerde yola çıkıp Beypazarı'na Haymana'ya hatta Bolu'ya kahvaltıya Abant gölünde kamp kurmaya Eymir'e balık yemeye Gölbaşı'na kafa dinlemeye Ahlatlıbel parkında bulunan Devran'da kahve içip uçurtma uçurtmaya adını sayamayacağım bir çok yere gitmek paintball, bowling, bilardo, halısaha maçları vs.. mümkün. Ancak dediğim gibi bazı arkadaşlarımız haftasonuda çalıştığı için ne yazıkki bütün bu saydıklarım sadece pazar günleri yapılabiliyor ve sonra ki gün pazartesine denk geldiği için insan dinlemiyor. Bu saydıklarımı uygulamada ya iki grub halinde hafta içi ve haftasonu olarak yapılacak ya da büyük çoğunluk arasında planlama yapılacak. Anlatmaya çalıştığım bir kısım arkadaşlarım hafta içi bir kısım arkadaşım da (benim gibi) haftasonu müsait oluyor. Açıkçası pazar günü yapılan etkinlik yoruyor. Bu etkinlik cumartesi olsa pazar günü insan dinleniyor ve hafta başında o hepimize ölüm gelen pazartesi biraz daha iyimser geçiyor.
Buluşmak ve görüşmek üzere herkese selam ve sevgiler _________________ Bol bol tebessüm et, gülümse, hem maliyeti sıfır hemde bedeline paha biçilemez!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız