Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 342 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 28.04.2008 - 01:46 Mesaj konusu:
yc_ demiş ki:
bi kıss gördüm geçen jaddede gsxr ın mono kapağına dantelli örgü yapmış dedim işte budur son nokta
ne alıp veremediğin var motorcu kızlarla anlamadım anladık jadde seviyosun tikky'sin de yani,kız gibi kız olup,motoru alıp götüren hatun da çok var yanii _________________ Piaggio Fly 100
Honda cbr 125 r
Honda cbr 600 rr
(J.S.S. Team )
Tarih: 28.04.2008 - 08:47 Mesaj konusu:
Bayan ftbol takımındakileri görmüştüm ben Erkek gibi kollar açık yürüyor,yere tükürüyor,küfrediyolardı.Küçük bir çocuğun babasına özenip onu taklit etmesi gibi... Birisinin onlara ftbol bir oyun sadece diye hatırlatma yapması gerekiyordu galiba...Bir bayan ne yaparsa yapsın hangı spor dalıyla ugrasırsa ugrassın, hangi mesleği yaparsa yapsın estetiğini,dişiliğini kaybetmemeli.Nasılki bir erkeğin bir bayan gibi konuşması,davranması itici geliyorsa... _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BAYAN BOKSOR YOKMU ALLAH ALLAH !!!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
Tarih: 28.04.2008 - 11:26 Mesaj konusu:
Motora binmelerine gerek yokki...Geçen Kalyonun önündeyim bizim Serkanı bekliyorum...Baktım geçiyor arkasından omuzuna vurdum Serkanım görmeden geçiyorsun diye kalın bi ses ben Feriye _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Tamam şu şekilde katılıyorum motora tırafıkte binmek helede ülkemizde trafikte binmek çoz zor. İnsanı agresif yapıyor bayan motor sürücüleri bu sebebten dolayı biraz trafikte değişebilirler. Ama motordan inince bence bayan bayandır. Zarif güzel narin hasas. Hı içinde agresif ve erkeksi asi bir yönü varsa motora bağlamak yalnış olur. Motor sadece insanı özgür kılar insan kendini ne hissediyorsa özgür olduğundan o kişiliğe kayabilir. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Kayıt: Oct 17, 2007 Mesajlar: 182 Nereden: istanbul 0 rh +
Tarih: 28.04.2008 - 11:32 Mesaj konusu:
CSAYAR demiş ki:
Tamam şu şekilde katılıyorum motora tırafıkte binmek helede ülkemizde trafikte binmek çoz zor. İnsanı agresif yapıyor bayan motor sürücüleri bu sebebten dolayı biraz trafikte değişebilirler. Ama motordan inince bence bayan bayandır. Zarif güzel narin hasas. Hı içinde agresif ve erkeksi asi bir yönü varsa motora bağlamak yalnış olur. Motor sadece insanı özgür kılar insan kendini ne hissediyorsa özgür olduğundan o kişiliğe kayabilir.
Kayıt: Dec 25, 2007 Mesajlar: 78 Nereden: İstanbuL-Avcılar
Tarih: 28.04.2008 - 11:37 Mesaj konusu:
erkekler kadınlaşıyorda kadınlar erkekleşincemi sorun oluyor :p _________________ AB Rh (-)
DoquştaN çaResi oLmayan 1 hastalıqım vaR heR gördüğüMü iNsan saNıoRum...!!
Kayıt: Oct 17, 2007 Mesajlar: 182 Nereden: istanbul 0 rh +
Tarih: 28.04.2008 - 11:39 Mesaj konusu:
ShaqShuqa demiş ki:
erkekler kadınlaşıyorda kadınlar erkekleşincemi sorun oluyor :p
O KADINLASAN ERKEKLERIN SORUNU O KABUL EDIYO DEMEKKI... ERKEKLER KADINLASMAYI KABUL EDIYO SORUN OLMUYO DIYE KADNLARDAMI ERKEKLESCEK ILLA YADA KABUL EDICEKK COOKK SACMMAAAA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız