Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motor Kullanan Bayanlar Zamanla Erkeksileşir mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motor Kullanan Bayanlar Zamanla Erkeksileşir mi?

Motor Kullanan Bayanlar Zamanla Erkeksileşir mi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ShaqShuqa
Üye
Üye

Nereden: İstanbuL-Avcılar

MesajTarih: 28.04.2008 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kabul etsin demedim zaten bu konuyu uzatmanın anlamı ne onu anlamadım
hep aynı konular kadınlar araba kullanamaz motosiklet kullanamaz
aynı konu derken tartışmanın sonucu buralara sapıyor
ShaqShuqa Çevrimdışı ShaqShuqa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2008 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu Şuna Benzedi,vücut geliştirme sporu yapan Bayanlarda kabullenmezler Erkeksileştiklerini ama Sonuç Bellidir Çok gülüyorum

proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 28.04.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer, eski kız arkadaşım dişiliğini hiçkaybetmedi o kadarda motorada bindi

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AYSHEROSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul 0 rh +

MesajTarih: 28.04.2008 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bayanlar nerde ne yapıcagını ne gıyınecegını ıyı bılır kım ne derse desınn Göz kırpıyorum
Başa dön
AYSHEROSE Çevrimdışı AYSHEROSE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 28.04.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğer bir bayan hem motor sürüp, hem de dişiliğiyle kendine hayran bırakıyorsa, o bayana saygı duyarım.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 28.04.2008 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kadın narindir,incedir,kibardır,güzeldir vs... Motor sadece içindeki ruhu özgürleştiriyor. Ruhunda varsa özgür oluyor uyguluyor olabilir. Hı birde ülkemizde motoru trafikte kullanmak gerçekten çok zor. Okadar sinir durumlar oluyorki insan katil olsa yeridir. Hoş çoğu otomobil sürücüsü bizleri ya görmüyor yada görünce üstümüze sürüyorlar. Kadında olsa erkekte olsa trafikte sertbir hal alıyor. Genede kadın kadnındır bence motorla bi alakası yok.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
AYSHEROSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul 0 rh +

MesajTarih: 28.04.2008 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CSAYAR demiş ki:
Kadın narindir,incedir,kibardır,güzeldir vs... Motor sadece içindeki ruhu özgürleştiriyor. Ruhunda varsa özgür oluyor uyguluyor olabilir. Hı birde ülkemizde motoru trafikte kullanmak gerçekten çok zor. Okadar sinir durumlar oluyorki insan katil olsa yeridir. Hoş çoğu otomobil sürücüsü bizleri ya görmüyor yada görünce üstümüze sürüyorlar. Kadında olsa erkekte olsa trafikte sertbir hal alıyor. Genede kadın kadnındır bence motorla bi alakası yok.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
AYSHEROSE Çevrimdışı AYSHEROSE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 28.04.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kadın narindir,incedir,kibardır,güzeldir vs..bu kelimeye katılıyorum. Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.04.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar kımse kımse hakkında yorum yapamaz, kullanmayı becerebiliyorda olabılırler olmayada bılırler saygı duymak lazım o yüzden bu konu gereksız uzamalara gidiyor kilitliyorum....
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal